enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
20:58 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
10:25 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:02 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:35 Bolivya’da ‘Ekonomik Hal’
09:11 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:43 Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine Karşı Hak İhlalleri Devam Ediyor…
00:34 Otellerde kimlik fotokopisi dönemi bitti, turizmciler ulaştırma sistemlerini işaret etti
00:28 CHP Genel Başkanı Özgür Özel tartışmanın fitilini Brüksel’den ateşledi, AK Parti’den yanıt gecikmedi…
00:21 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:16 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi…
00:16 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:02 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
00:02 Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi, Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret etti
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel değerlerimizi evrensel bakışla harmanlayıp inşa etmeliyiz…
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Akademide Etik Derneği (AKETDER) ve Yalova Üniversitesi Etik Kulübü’nden Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret

Akademide Etik Derneği (AKETDER) ve Yalova Üniversitesi Etik Kulübü’nden Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret
3 Kasım 2022
271
A+
A-

Akademide Etik Derneği (AKETDER) ve Yalova Üniversitesi Etik Kulübü yönetim kurulu, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı (YTSO) ziyaret etti.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın haberine göre, Akademide Etik Derneği (AKETDER) ve Yalova Üniversitesi Etik Kulübü, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan’a ziyarette bulundu.

Haberler

Ziyarette Akademide Etik Derneği (AKETDER) ve kulüp Başkanı Prof. Dr. Fahri Apaydın’a, Etik Kulübü Başkanı Kübra Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabak, Yönetim Kurulu Üyesi Gözde Bülbül eşlik etti.

Prof. Dr. Fahri Apaydın, Akademide Etik Derneği (AKETDER) ve çalışmaları hakkında bilgi vererek, etik eğitiminin daha genç yaşlarda verilmesinin önemli olduğuna dikkat çekti.

Prof. Dr. Apaydın, dernek olarak gerek akademisyenlerde gerekse öğrencilerde etik farkındalığı artırmak için çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Yalova Üniversitesinde Etik Kulübü kurarak öğrencilerde etik değerlerin yerleşmesi için çaba etme misyonunu üstlen Kulüp Başkanı Kübra Topaloğlu da, Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencileri olarak etik bilinci artırmak için Etik Kulübü’nü kurmayı önemli bir adım olarak gördüklerini belirterek, öğrenci etik kulüplerinin diğer üniversitelerde de kurulması için kulüp olarak çaba sarf edeceklerini ifade etti.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan da yaptığı konuşmada, Yalova Üniversitesi Etik Kulübü öğrencilerinin bu son derece önemli ‘Etik‘ konusundaki girişimlerinden ötürü kutladığını belirtti ve oda olarak bu tür faaliyetleri büyük bir mutlulukla karşıladıklarını ve her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Ticaret hayatında da güven ve etik değerlerin esas olduğunu dile getiren Başkan Tahsin Becan, özellikle işletmelerin ayakta kalabilmesi ve büyüyebilmesi için etik değerlere sadık kalmalarının önemine vurgu yaptı.

Yalova Üniversitesi Etik Kulübü Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabak da, Başkan Tahsin Becan’dan oda olarak iş dünyasında ‘Etik’ konusuyla ilgili uygulamalara değinmeleri için Yalovalı iş insanlarının üniversitede öğrencilerine konferanslar vermesini talebinde bulundu.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan da, Etik Kulübü Başkan Yardımcısı Karabak’ın bu talebine olumlu cevap vererek,  odanın bütün imkanları ile gençlerin arkasında olduğunu ve iş insanı öğrenci buluşmasının Türkiye’nin kalkınması için önemli bir adım olacak uygulamaya yönelik eğitime katkı vereceğini kaydetti.

[UHA Haber Ajansı, 03 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.