enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:34 Şirketlerden N’Aber!
10:25 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:02 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:35 Bolivya’da ‘Ekonomik Hal’
09:11 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:43 Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine Karşı Hak İhlalleri Devam Ediyor…
00:34 Otellerde kimlik fotokopisi dönemi bitti, turizmciler ulaştırma sistemlerini işaret etti
00:28 CHP Genel Başkanı Özgür Özel tartışmanın fitilini Brüksel’den ateşledi, AK Parti’den yanıt gecikmedi…
00:21 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:16 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi…
00:16 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:02 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
00:02 Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi, Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret etti
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel değerlerimizi evrensel bakışla harmanlayıp inşa etmeliyiz…
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
TÜMÜNÜ GÖSTER →

KOTO Okulu’nun gururu Sehle Uysal, okuyucularıyla buluştu  

KOTO Okulu’nun gururu Sehle Uysal, okuyucularıyla buluştu  
20 Mayıs 2022
314
A+
A-

KOCAELİ – UHA HABER / Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yazar öğrencisi Sehle Uysal, Kocaeli Kitap Fuarı’nda okuyucularıyla buluştu. Uysal’ı bu özel günde okul yönetimi ve arkadaşları da yalnız bırakmadı.

‘KİLİTLİ KAPILAR AÇILSA…’ 

Bu yıl 12.’si düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’nın, yazar konukları arasında, 15 yaşında yayın hayatına kitap kazandıran Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sehle Uysal da vardı. Kentimiz ve KOTO için gurur kaynağı olan Uysal, ‘Kilitli Kapılar Açılsa’ isimli kitabını fuar konukları için imzalarken bir de söyleşi programı gerçekleştirdi.  

Resim önizlemesi

ARKADAŞLARI: Sehle Uysal’ı bu anlamlı günde okul arkadaşları da yalnız bırakmadı.  

KOTO OKULU’NA VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR  

Fuara ‘en genç yazar’ unvanıyla katılan Sehle Uysal’ı bu özel anlarında Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Coşkun Cebeci, öğretmenleri ve arkadaşları da yalnız bırakmadı. Yıllar önce yazmaya başladığı ‘Kilitli Kapılar Açılsa’ isimli kitabını bitirmesinde okulunun ve öğretmenlerinin çok büyük etkisi olduğunu ifade eden Sehle Uysal, “Okulum ve öğretmenlerim adeta bir mum olup, önümü aydınlattılar” dedi.  

Resim önizlemesi

CEBECİ: Söyleşinin sonunda sahneye çıkarak öğrencisi Sehle Uysal’a çiçek takdim eden Okul Müdürü Coşkun Cebeci, “Çok gurur ve mutluluk duyduğum bir andayım. Yolu hep açık olsun. Biliyorum ki hep olacak. KOTO ve okul olarak hep yanındayız” dedi.  

‘KOTO OLARAK HEP YANINDAYIZ’ 

Genç yaşında kitap yazan Uysal, yazma serüvenini de dinleyicilerle paylaşarak, öğrenci arkadaşlarına da ilhamlarını bulabilmeleri için tavsiyeler verdi. Söyleşinin sonunda sahneye çıkarak öğrencisi Sehle Uysal’a çiçek takdim eden Okul Müdürü Coşkun Cebeci, “KOTO Başkanımız Necmi Bulut’un selam ve takdirlerini ileterek sözlerime başlamak istiyorum. Çok gurur ve mutluluk duyduğum bir andayım. Yolu hep açık olsun. Biliyorum ki hep olacak. KOTO ve okul olarak hep yanındayız” dedi.  

HABER : Süleyman DURAK

[UHA Haber Ajansı, 20 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.