enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
08:07 Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi (UTDSBK), 15 – 17 Ekim 2025 tarihlerinde Bosna Hersek’te düzenlenecek
06:55 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
00:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü
00:49 İsrail ve Yunanistan bu gelişmeyi, sadece güvenlik değil, nüfuz mücadelesi açısından da kritik bir eşik olarak okuyor…
00:41 Rusya-Ukrayna Arasında Barış Neden Sağlanamıyor?
00:41 İslamofobi mi Yoksa İslam Düşmanlığı mı?
00:41 Bakan Uraloğlu: “Taşınabilir Elektronik Cihazlarla İlgili Uluslararası Kurallara Titizlikle Uyulması Gerekiyor”
00:33 Rusya’da bilime ve akla yatırım
00:28 Bakan Yerlikaya Suriye İçişleri Bakanı Hattab ile görüştü
00:20 Bakanlıktan, otel yangınıyla ilgili eski İş Başmüfettişi hakkında soruşturma izni
00:17 WWF’ten plastik kirliliğine karşı güçlü ve hukuken bağlayıcı bir küresel anlaşma çağrısı
00:15 Devlet Bahçeli: Türkiye terör musibetinden kalıcı olarak kurtulacaktır
00:06 Milli İstihbarat Akademisi, İsrail ile İran arasındaki savaşı raporlaştırdı
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:41 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle basın mensupları ile bir araya geldi

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle basın mensupları ile bir araya geldi
12 Ocak 2022
267
A+
A-

ANTALYA – UHA HABER / Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle basın mensupları ile bir araya gelerek gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Akdeniz Üniversitesi Sosyal Tesislerde basın mensupları ile bir araya geldi.

Buluşmaya Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Gülbin Arıcı, Prof. Dr. Cengiz Toker ve Genel Sekreter Ali Evren İmre katıldı.

Bugün gazetecilerin günü olduğunu ifade eden Rektör Özkan, “Bu vesileyle gazetecilerin sorunlarını ve geleceğini konuştuk. İnşallah hem sizin açınızdan hem de okuyucu açısından keyifli olur. Desteğinizi her zaman yanımızda hissediyoruz, varlığınız bizim için çok önemli. Tekrar gününüz kutlu olsun nice yıllara.” ifadelilerini kullandı.

GAZETECİLERİN SORULARINI CEVAPLADI

Gazetecilerin Asiye ilgili sorularına cevap veren Rektör Özkan, Asiye Ateş’in sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri aktardı. Asiye’nin yüz felci olduğunu ifade eden Rektör Özkan, “Yüz felcimiz var maalesef. Yüze giden birkaç daldan bir kısmı hasarlanmış. Bu hafta içerisinde yüz siniri için yama ameliyatı planlıyoruz. Çok küçük bir ameliyat değil elbette. Amacımız daha sonraki zamanlarda dudağını kullanabilmesi. Hem görüntü olarak, hem yemek yerken sıkıntıya sokmaması için önemli bir ameliyat” dedi.

Asiye’nin sinir dışında başka ameliyatlar da geçireceğini aktaran Rektör Özkan, “Sadece sinir ameliyatları 5-6 ayı bulur. Sonraki süreçlerde saçlı derisini daha doğal bir görüntü elde etmek için uğraşacağız, balon ameliyatı vardı. Sonucu tam olarak almamız için 1 yıllık bir süreç bizi bekliyor.” diye konuştu.

HEDEF KALİTELİ İŞLER ÜRETMEK VE ÜLKEYE DEĞER KATMAK

Yeni yılda yine ilklere imza atılacak mı sorusuna ise Rektör Özkan, “İnşallah biz ilk olmak adına değil ama kalite katmak ülkeye katma değer üretmek, ülkenin bilincini yükseltmek tek amacımız. İlk olmak da güzel tabi ama tek hedef o değil kaliteli ve işe yarayan bir ilk çıkartabilmek ve inşallah güzel şeyler planlıyoruz, bitince paylaşırız.” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 12 Ocak 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.