enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:54 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:39 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:32 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
09:57 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Mardin’de polisin aracına tuzaklanan bombanın failleri yakalandı

Mardin’de polisin aracına tuzaklanan bombanın failleri yakalandı
11 Aralık 2021
316
A+
A-

MARDİN-UHA HABER / Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Siirt programına yönelik bombalı tuzakla ilgili 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 3’ü polisin özel aracına patlayıcı düzeneği yerleştirdiklerini itiraf etti. Olayın ayrıntılarına TRT Haber ulaştı.

Mardin Nusaybin’de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Siirt programında görevli polis memurunun aracına patlayıcı tuzaklanmasına ilişkin soruşturmada önemli bir gelişme oldu.

Polis kamera görüntülerini inceledi, şüphelilerin kimlikleri belirlendi. Operasyon ile 4 kişi saklandıkları adreslerde yakalandı. Zanlılardan 3’ü ilk ifadelerinde araca bombalı düzeneği yerleştirdiklerini itiraf etti

4’üncü şüphelinin yaşının 18’den küçük olması sebebi ile ifadesi alınmadı. Ancak o da bomba düzeneğinin yerleştirilmesi sırasında orada olduğunu kabul etti.

Olayla ilgili detaylara TRT Haber ulaştı. Şüphelilerden birinin abisinin, çukur olayları sırasında Nusaybin’de öldürülen teröristlerin arasında olduğu belirlendi.

Şüphelilerin işlemleri devam ederken polis de soruşturmayı derinleştiriyor.

Patlayıcı düzeneğin Suriye tarafında hazırlandığı ve sınır hattından alındığı ihtimali üzerinde duruluyor.

İçişleri Bakanlığı’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi;

Mardin Nusaybin ilçesinde 04.12.2021 tarihinde, bir polis memuruna ait aracın altına yerleştirilen bomba düzeneği ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; olayı gerçekleştirdiği belirlenen şahıslara yönelik dün sabah saatlerinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda A.D, S.D., Ş.A., A.A. isimli 4 şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 3’ü ilk ifadesinde araç altına bomba düzeneğini yerleştirdiklerini itiraf etti.

[UHA Haber Ajansı, 11 Aralık 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.