enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 Uygun koşullarda yapılması önemli
00:48 Türkiye’de her 100 bin kadından 43’ü meme kanseri tanısı alıyor…
00:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM Genel Kurulu Konuşması: Bir Küresel Adalet Manifestosu
00:39 Kazakistan’da Türk Yönetmen Cenk İZGÖREN’in, Uzun Metrajlı filmi “Rayların Ötesinde” dereceye girdi…
00:33 Yorum: Türkiye-Ermenistan Normalleşme Süreci ve İstanbul Ermeni Patrikhanesi
00:32 Erdoğan, özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazze’nin yeniden inşa sürecinde “laf değil icraat zamanı” vurgusuyla İslam dünyasına çağrıda bulundu…
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’u BM Merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz
00:25 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’den “YILDIRIM-2025 Seferberlik Tatbikatına” büyük bir destek…
00:22 Televizyon kanalı TELE1’in sahibi olan ABC Radyo Televizyon ve Dijital Yayıncılık AŞ TMSF’ye devredildi…
00:21 (UİB) Koordinatör Başkanı Çelik, “Otomotiv endüstrisinde tarihinde en yüksek ihracat rakamına ulaşıldı”
00:21 CHP’nin kurultay davasında ret kararı çıktı
00:15 Rus petrolüne yaptırımlar barışın anahtarı olur mu?
00:14 Ukrayna-Rusya Savaşı Tekrar Masada
00:09 500 bin sosyal konut projesinin detayları belli oldu
00:06 RTÜK Başkanlığı’na Mehmet Daniş seçildi
12:24 İsrail güne bu haberle uyandı: Trump Netanyahu’yu s******
09:33 Web Panel | Türkiye’nin Körfez Vizyonu: Yeni Dönemde Diplomasi, Ekonomi ve Güvenlik
09:26 TUSAŞ’ta yaşanan terör saldırısının üzerinden 1 yıl geçti. TUSAŞ Şehitleri, Ankara’da kabirleri başında dualarla anıldı.
08:26 Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Birinci Türkoloji Kurultayı’nın 100. yılı için kararname imzaldı.
00:57 ‘Yüzyılın Konut Projesi’nde ayrıntılar bugün belli olacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

DEVA Partisinden Su Politikaları Derneği’ne (SPD) Ziyaret

DEVA Partisinden Su Politikaları Derneği’ne (SPD) Ziyaret
8 Eylül 2021
383
A+
A-

UHA HABER / DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı  ve Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu ve Birim Sekreteri Ali Gülseren Su Politikaları Derneği’ni Ziyaret Etti

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın (HPA NEWS)’den aktardığı haberinde, DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette, Su Politikaları Derneği’nin kuruluş amacı ve çalışmaları konusunda bilgi verildi .

Su Politikaları Derneği (SPD) Başkanı Dursun Yıldız toplantıda, DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı  ve Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu’nun,  Su Yasası Taslağı , Su Kaynakları Yönetiminin durumu, Su, Enerji, Çevre ve Gıda Güvenliği ile ulusal güvenlik ilişkisi, Su Yönetiminin kurumsal altyapı eksiklikleri ve Termik Santraller ve Su ihtiyacı, Çevre ve Su Politikaları ilişkisi gibi sorularını yanıtladı.

SPD Başkanı Dursun Yıldız, heyete SPD ‘nin Su Kanunu Taslağının  maddeleri ile ilgili görüş ve önerilerini içeren raporu, Su-Kömür-Enerji  ve Çöpe Giden Sularımız Raporlarını sundu. Ayrıca Su Güvenliği 2050 Kitabını imzalayarak takdim etti.

Yaklaşık 90 dakika süren toplantıda, Türkiye’deki Kuraklık, İklim Değişikliği ve Doğal Çevre Koruma politikalarının önemi ,su yönetiminde şeffaflık ve katılımcılık ile sivil toplum kuruluşlarının politika yapılması ve uygulanması konularında artan önemi konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, toplantının sonunda Su Politikaları Derneği (SPD) Başkanı Yıldız’a detaylı açıklamaları için teşekkür etti ve  SPD’nin çalışmalarını takip edeceklerini belirterek bağlantıyı sürdürmek istediklerini ifade etti.

(SPD) Başkanı Dursun Yıldız  da, SPD‘nin yerel, ülkesel ve bölgesel ölçekte Su-Enerji-Gıda ve Çevre güvenliği konularında bilgiye dayalı analiz çalışmalarını sürdüreceğini ve bu alanda elde ettiği sonuçları ilgili tüm kurum kişi ve kuruluşlarla paylaşmaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

Evrim Rızvanoğlu Kimdir :

Eğitimini California State Üniversitesi ve Florida International Üniversitesi’nde tamamladı. Amerika’daki çalışma hayatının ardından, Türkiye’de yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren aile şirketinde 3. kuşak olarak aktif yöneticilik yapıyor.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerine ek olarak, kadın istihdamını arttırmak amacı ile kurulan sosyal ticari projelerde girişimci oldu ve kadınların çalışma hayatındaki girişimlerini destekledi.

[UHA Haber Ajansı, 08 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.