enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:16 İzmir’de bugünden itibaren su tüketiminin yoğun olduğu 11 ilçede planlı ve dönüşümlü su kesintilerine başlanacak…
00:10 Azerbaycan ve Ermenistan Barış Görüşmeleri : Abu Dabi
00:03 Dışişleri Fidan’ın üniversite diplomasına ilişkin iddiaları yalanladı
00:02 Kocaeli Ticaret Odası’dan (KOTO), Mobilya Sektörü’ne yönelik bilgilendirme ve istişare toplantısı
22:22 Tarihi komisyonun ilk toplantısı sona erdi
12:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’yi bölgesinde kutupbaşı yapacağız
08:07 Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi (UTDSBK), 15 – 17 Ekim 2025 tarihlerinde Bosna Hersek’te düzenlenecek
06:55 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
00:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü
00:49 İsrail ve Yunanistan bu gelişmeyi, sadece güvenlik değil, nüfuz mücadelesi açısından da kritik bir eşik olarak okuyor…
00:41 Rusya-Ukrayna Arasında Barış Neden Sağlanamıyor?
00:41 İslamofobi mi Yoksa İslam Düşmanlığı mı?
00:41 Bakan Uraloğlu: “Taşınabilir Elektronik Cihazlarla İlgili Uluslararası Kurallara Titizlikle Uyulması Gerekiyor”
00:33 Rusya’da bilime ve akla yatırım
00:28 Bakan Yerlikaya Suriye İçişleri Bakanı Hattab ile görüştü
00:20 Bakanlıktan, otel yangınıyla ilgili eski İş Başmüfettişi hakkında soruşturma izni
00:17 WWF’ten plastik kirliliğine karşı güçlü ve hukuken bağlayıcı bir küresel anlaşma çağrısı
00:15 Devlet Bahçeli: Türkiye terör musibetinden kalıcı olarak kurtulacaktır
00:06 Milli İstihbarat Akademisi, İsrail ile İran arasındaki savaşı raporlaştırdı
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Çorum’da ve Münevver Hanım önce “çocuğuma dokunma” tepkisi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Çorum’da ve Münevver Hanım önce “çocuğuma dokunma” tepkisi
3 Eylül 2021
410
A+
A-

UHA HABER / CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Çorum’a gidiyor. Aras Han’da esnafı ziyaret edecek. Bu esnada kızı ve torunlarıyla Aras Han’a alışverişe gelen Münevver Arıcı ile karşılaşıyorlar.

Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki: "Çocuğuma dokunma"Büyük Sivas Haber | Sivas Haberleri | Haberler | Güncel Yerel HaberlerKısa bir selamlaşmadan sonra Kılıçdaroğlu çocuk sevmek için vatandaşa doğru yaklaşınca Münevver Hanım önce “çocuğuma dokunma” diye uyarıyor”, sonra da bu teklifsizliğe karşı “yürü yürü” diye tepki veriyor.

Ve bir anda muhalefetin hedefi haline geliyor Münevver Hanım.

Suçu, çocuğuna dokunulmasına izin vermemek, tepkisini emir kipiyle vermek ve AK Parti üyesi olmak.

CHP medyası günlerdir tam kadro teyakkuzda.

Vatandaş tepkisinin yarattığı yıpranmayı silmek için Kılıçdaroğlu’nu hoşgörünün şahı ilan edip gülüşüne yürüyüşüne türküler yakanlar da oldu, Münevver Hanım’a ağır hakaretler yağdıranlar da.

Kılıçdaroğlu'na 'Çocuğuma Dokunma, Haydi Yürü, Yürü' Diyen Kadın -  onedio.com

Halk TV mesela, destansı bir habercilik başarısı sergilemiş, araştırıp soruşturmuş.

Kadının adı, adresi ve üye olduğu siyasi parti Halk TV sunucusu Özlem Gürses tarafından gururla ifşa edildi.

Sonra da halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz kadını yerden yere vurdu. Ölçüsüz vicdansız şekilde sarf edilen hakaretler peş peşe.

Hızını öyle alamamış ki Saymaz, Kılıçdaroğlu’na sevdirilmeyen çocuğun aileden mutlaka alınması gerektiğini, asıl o kadının çocuğa dokunmaya hakkı olmadığını, devletin çocuğa el koyması gerektiğini falan söylüyor.

Gerçekten çok acayip!

Kendilerini yıllarca tevazunun, ahlakın, erdemin, değer sahibi olmanın, iyi gazeteciliğin, doğru yorumculuğun, anti taraf tarafsızlığın en baş mümessili ilan eden, sağa sola bu yolla caka satanların en ufak bir sınamada dahi açık ettikleri yüzleri bu.

Oldu canım.

CHP-HDP bir gün iktidar olduğunda liderlerinize sevdirilmeyen çocukları vatandaşın elinden alır, bir güzel de etiketlersiniz.

Zaten CHP Genel Başkanının açıkladığı gibi bir öğretmen eğer AK Parti’ye oy veriyorsa öğretmen değildir.

Doktor değildir, hakim, savcı değildir, memur değildir, işçi-çiftçi değildir, esnaf değildir, genç değildir. Hülasa insan değildir, Saymaz’ın da buyurduğu gibi.

Gürsel Tekin de ilan etmişti bir CHP icraatını: “Bir gün iktidara gelince ilk işimiz bu kirli gazetelere el koymak olacak. Sadece el mi koyacağım, buna bulaşmış bütün iş adamlarından hesabını soracağız.”

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke de şöyle duyurmuştu muhalefete taraf olmayan, kamuyla çalışan şirketlere dair tehdidini. Pardon CHP vaadini: “Müzakere filan yapmayacağız. Ne müzakeresi. Buraya yazacağız: ‘Bunlar artık kamunundur’ diyeceğiz, devam edeceğiz”.

Elbette. Bir gün gelirseniz iktidara, kurarsınız diktanızı.

[UHA Haber Ajansı, 03 Eylül 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.