enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:42 Türkiye’de Nehir Havza Yönetiminin Yeni Kurumsal Yapısı 
08:55 SİHA’dan atılan Türk füzesi: Dünyada örneği yok
07:31 Terörsüz Türkiye hedefi için Meclis’te kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, bugün 6’ncı toplantısını gerçekleştirecek…
07:17 Soykırımın yeni yüzü: Kıtlık
00:52 Kanadalı foto muhabiri: Reuters, İsrail’in 246 gazeteciyi öldürmesinde sorumlu
00:46 İletişim Başkanı Duran: Malazgirt ruhu, Terörsüz Türkiye idealimizin yol haritalarından biridir
00:21 Hatay’ın genç sörfçüleri Kiel’de: Depremin Ardından Umut ve Dayanışma Dalgaları
00:17 Memur ve emeklisinin zammı bu hafta belli olacak
00:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, bölgede barış ve esenliğin teminatıdır
09:45 Türk dizileri Rusya’da rekor kırıyor
09:34 Barajlar boşaldı, su kesintileri başladı. Türkiye’nin su yönetimi sorunları ve çözüm önerileri
00:59 Su çürümeden…
00:53 Terörsüz Türkiye’nin Başlangıç Noktası Unutulmamalı
00:53 Çatalca’daki kum ocağını genişletme projesi İstanbul’un su kaynaklarını ve Kuzey Ormanları’nı tehdit ediyor…
00:52 Gebze’nin ilk Şehidi Numan Dede’nin abisi; “Bizim canımız yandı başkalarının canı yanmasın!’
00:47 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti Hükümeti Vatandaşı Kara Listeye Aldı!”
00:43 Erdoğan, “Muhalefetin ekonomimizi hedef alan sabotaj girişimleri hamdolsun tutmadı”
00:36 FUEN TAG Sözcüsü Kosova’ya çalışma ziyaretinde bulundu
00:29 Aslı Dülgeroğlu, Pfizer Ar-Ge Birimi bünyesinde Çalışma Kalitesi Gözetim Direktörü olarak atandı
00:19 “Cennetin Çocukları” dizisinin ikinci tanıtımı yayınlandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Roketsan’a “Sıfır Atık Belgesi” verildi

Roketsan’a “Sıfır Atık Belgesi” verildi
24 Haziran 2021
1.415
A+
A-

UHA HABER / Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Roketsan’a “Sıfır Atık Belgesi” verdi. İklim değişikliğinin görmezden gelinebilecek bir konu olmadığını ifade eden Erdoğan, salgın sonrası dünyayı iyileşme sürecinin beklediğini söyledi.

Emine Erdoğan, Roketsan'a 'Sıfır Atık Belgesi' verdi - Haberler MilliyetCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Roketsan’ın Lalahan Yerleşkesi’nde düzenlenen Sıfır Atık Belgesi takdim törenine katıldı.

“Yeni dünyayı iyileşme süreci bekliyor”

Burada konuşma yapan Emine Erdoğan, “Salgın bu günümüz ve yarınımız için büyük bir dönüm noktasıdır. Bundan sonra yeni dünyayı iyileşme süreci bekliyor” dedi.

İyileşme için “sıfır karbon ekonomi“yi işaret eden Erdoğan, Avrupa’nın 2050’de hedefinin “karbon nötr” bir kıta olduğunu hatırlattı. Küresel rekabette geri kalmamak için dönüşümün gerekliliğini vurguladı.

“İklim değişikliği görmezden gelebileceğimiz bir konu değildir”

Emine Erdoğan, “Biz de artık ülke olarak, kendi dönüşüm süreçlerimizi hızlandırıyoruz. Bu, önümüzdeki tercihlerden biri değil, bilakis başlı başına bir zorunluluktur. İklim değişikliği, halının altına süpürüp, görmezden gelebileceğimiz bir konu değildir” açıklamasını yaptı.

“Ortak şuurla dünyayı iyileştireceğiz”

Roketsan’a Sıfır Atık Belgesi takdim töreninde kürsüye çıkan Erdoğan, “Ortak şuurla dünyayı iyileştireceğiz” dedi.

Erdoğan, “Televizyon açtığımızda çevre felaketleri ile ilgili haber almadığımız bir gün geçmiyor. Doğa üzerindeki stresi kaldıramadığını çok açık bir şekilde gösteriyor” diye konuştu.

Sözü “Sıfır Atık Projesi” çalışmalarına getiren Erdoğan, 2023’e kadar projenin Türkiye’nin her yerinde yaygınlaşmış olacağını söyledi.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 24 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.