enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:54 İzmir’in Çeşme’ye su veren Kutlu Aktaş Barajı’nda seviye yüzde 10’a geriledi, ilçenin yaklaşık 30 günlük içme suyu kaldı.
06:50 Gana uyruklu dağcı Nicholas ACKAH’ın cenazesi, aradan geçen 27 güne rağmen hâlâ Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda bekletiliyor.
00:55 Kira Artışında Dünya Birincisiyiz!
00:49 TRT1 Televizyon Kanalında reyting rekorları kıran ‘Gönül Dağı’ dizisinde Niğdeli Osman Özcan
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig’e yükselen üç kulübün yönetim kurulunu, teknik heyetini ve futbolcularını kabul etti.
00:35 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Büyükakın, KOTO Meclis Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi
00:32 Dışişleri: Netanyahu ve iş birlikçileri adil şekilde yargılanmalı
00:25 Basınla buluşan Niğde Belediye Başkanı Özdemir, Niğde’nin dönüşümüne dair önemli bilgileri paylaştı.
00:23 AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail Dışişleri Bakanının sözleri Nazi zihniyetinin temsilcisidir
00:20 Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Bungalov Tatili vaadiyle dolandırıcılık yapan çete çökertildi
00:06 Meclis’e Sunulacak Yasa Teklifi Zeytinlikleri, Korunan Alanları ve Kültürel Varlıkları Tehdit Ediyor
00:02 UCI Dağ Bisikleti Eliminatör Dünya Şampiyonası için geri sayım başladı: Dünyanın gözü Sakarya’da olacak
00:01 ABD, İsrail’in İran saldırılarına katılacak mı?
22:23 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle yarın Türkiye’ye gelecek.
21:22 Ermenistan Başbakanı Paşinyan’dan Türkiye’ye ziyaret
19:20 Kızıldeniz Gölgesinde El-Şebab, DEAŞ-Somali ve Husiler İttifakı mı?
18:21 İsrail-İran savaşı’nda, Nükleer felaketten bir başka dünya savaşına kadar korkutucu senaryolar değerlendiriliyor…
18:04 Küresel Adalet mi İsrail mi?
17:52 İsrail Sorunu ile Batı da Yüzleşmek Zorunda Kalacak
17:31 Türkiye’nin yüz karası: KADIN CİNAYETLERİ
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Almanya’da polis şiddetine uğrayan Türk gencinin yakını TRT Deutsch’a konuştu

Almanya’da polis şiddetine uğrayan Türk gencinin yakını TRT Deutsch’a konuştu
17 Mayıs 2021
480
A+
A-

UHA HABER / Almanya’da polis şiddetine uğrayan Selim Çiftçi’nin olay anında yanında olan yeğeni Akın Götürmen saldırı anını TRT Deutsch’a anlattı. Götürmen, “Polis olayın aslını dahi sormadı. Ona coplarla vurmaya başladılar ve üzerine biber gazı sıktılar” dedi.

Almanya'da polis şiddetine uğrayan Türk gencinin yakını TRT Deutsch'a  konuştu(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘TRT Deutsch‘dan aktardığı haberine göre,Almanya’da Türklere uygulanan polis şiddetine bir yenisi daha eklendi.

Frankfurt’ta tedavisi için hastaneye giderken yolda rahatsızlanan 34 yaşındaki Selim Çiftçi’yi polisler ailesinin gözü önünde darbetti.

Çiftçi, Alman polisi tarafından saldırıya uğradığı sırada yanında yeğeni Akın Götürmen vardı.

“Dayımın çok ağır bir hastalığı var”

Saldırı anını anlatan Akın Götürmen, “Videolarda da görüldüğü üzere aracın sürücüsüydüm. Ben ve erkek kardeşim önde oturduk, dayım arkaya oturmuştu. Dayımın çok ağır bir hastalığı var ve dün de durumu çok kötüydü. Dayım arabadan indiğinde onu sakinleştirmek ve tutmak için biz de araçtan dışarı çıktık. Onu sakinleştirmeye çalıştım ve yoldan geçenlere ambulansı aramalarını ve bize yardım çağırmalarını söyledim. Oradaki insanlar bize yardımcı oldular. Yardımcı olanlara buradan çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Coplarla vurmaya başladılar ve üzerine biber gazı sıktılar”

Ambulanstan önce polis ekiplerinin geldiğini söyleyen Götürmen, şöyle devam etti:

“10 polis arabası geldi. Polis ne olduğunu, olayın aslını, geçmişini dahi sormadı. Ona coplarla vurmaya başladılar ve üzerine biber gazı sıktılar. Videolarda da görüleceği gibi apaçık bir polis şiddeti; söylenecek gerçekten çok bir şey yok. Polise, orada bir kavga çıktığı söylendi. Bu büyük bir saçmalık, olayla alakası yok. Orada bulunan ve yardım edebilen veya yardım etmeye istekli olan, ancak polisin engelinden ötürü yardım edemeyen herkese teşekkür etmek istiyorum. Kadınlar bile erkek polisler tarafından tutuldular ve itildiler.”

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 17 Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.