enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:34 Şirketlerden N’Aber!
10:25 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:02 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:35 Bolivya’da ‘Ekonomik Hal’
09:11 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:43 Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine Karşı Hak İhlalleri Devam Ediyor…
00:34 Otellerde kimlik fotokopisi dönemi bitti, turizmciler ulaştırma sistemlerini işaret etti
00:28 CHP Genel Başkanı Özgür Özel tartışmanın fitilini Brüksel’den ateşledi, AK Parti’den yanıt gecikmedi…
00:21 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:16 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi…
00:16 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:02 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
00:02 Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi, Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret etti
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel değerlerimizi evrensel bakışla harmanlayıp inşa etmeliyiz…
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
TÜMÜNÜ GÖSTER →

35.Uluslararası Şile Bezi Festivali’nden muhteşem defile!

35.Uluslararası Şile Bezi Festivali’nden muhteşem defile!
6 Ağustos 2024
26
A+
A-

Şile Belediyesi tarafından 1984 yılında başlatılan Şile Bezi Festivalleri zaman içerisinde Uluslararası arası unvanını kazanarak isminden 35 yıldır söz ettirmeyi başarmış ve İstanbul metropolünün önemli festivalleri arasında yerini aldı.

Resim önizlemesi

Gazeteci* Nurcan KIRCALI’nın haberine göre, 35.Şile Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nde özlenen  Şile Bezi defilesi Ağva Collection firması tarafından gerçekleştirildi.

Resim önizlemesi

12 Bayan 2 erkek ve çocuk mankenlerin yer aldığı defilede Cansu Taşkın, Şebnem Schaefer, Alona Kral, Wilma Elles gibi ünlü mankenler Modacı, tasarımcı Ağva Collection firma yetkili Ercan Arslan’ın hazırladığı 2025 yaz sezonu yaklaşık 50 ayrı modeli muhteşem defileyle kamuoyuyla paylaştılar.

Muhteşem defilenin Müzik direktörlüğünü ünlü modacıların yurt içi ve yurt dışı defilelerinde müzikleriyle kendinden söz ettiren Ayhan Topaloğlu gerçekleştirdi ve defile koreografisini  Talip Demir yaptı.

Resim önizlemesi

Ağva Collection Firma yetkilisi Ercan Arslan Şile Bezi defilesiyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi. “1972 yılında annem ve babamın başlattığı Şile Bezi sevdamız bugün halen aile olarak birlikte Şile Bezini yaşatmak için mücadele ediyoruz. Şile bezinin evrensel değerini ve güzelliğini daha geniş kitlelere duyurmak Şile Bezi festivallerinde geçmişte yaptığımız çok sayıda defilelerimiz oldu ve 2024 yılı yaz sezonunda yeniden 35.Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivalimizde 2025 yılı tasarımlarımızla Şile Festivalinde defile yapmak inanılmaz bir duygu. Ayrıca projelerimiz arasında Şile Bezi Defilelerimizi yurt içinde çeşitli il ve ilçelerde gerçekleştirmeyi planladık” dedi.

Nurcan Kircali (@nurcankircali) • Instagram photos and videos

Gazeteci* Nurcan Kırcalı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.