enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ekonomiden kısa kısa

Ekonomiden kısa kısa
2 Eylül 2024
16
A+
A-

2 Eylül pazartesi sabahından günaydın.  Yeni ayın ilk haftasına yoğun bir gündemle giriyoruz. ‘vergi yüzsüzleri’yle ilgili yeni karar konuşuluyor.

onurkan avcı (@avcionurkan) / X

Onurkan AVCI, Editör

  • Küresel ekonomi açısından enflasyon düştü ve durgunluk olası görünmüyor. Peki bizim aksimize orada doğru giden neydi? Cevabı dosya tadındaki bu haberde.
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan Rixos Tersane İstanbul’un açılış töreninde ‘Bizim için yerli yabancı yatırımcı yok, katma değer sağlayan yatırımcı vardır. İş dünyasına destek vermeye devam edeceğiz. Turizmde dünya markası olana kadar durmayacağız’ dedi.
  • İstanbul’da ağustos ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 1,73; yıllık bazda ise yüzde 61,57 oranında arttı. Yıllıktaki düşüşte baz etkisi önemli rol oynadı. Toptan fiyatlar aylık yüzde 0,98 yükselirken; yıllık ise yüzde 46,87 oldu.
  • Tekirdağ’da Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında meydana gelen 50 fabrika yangını, bölgedeki sanayi sektörünü derinden sarsarak ciddi ekonomik zararlara yol açtı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.