enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:57 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Müze ve ören yerlerini yaklaşık 29 milyon 700 bin kişi ziyaret etti”
00:56 Beyaz Saray’ın Gazze Barış Planının Akıbeti Belirsiz
00:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kökü dışarıda ideolojik yaklaşımları reddediyoruz”
00:48 Bu hafta boyunca yurt genelinde hava yağışsız ve kurak olacak.
00:43 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara’da gündeme ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı…
00:39 Bakan Göktaş, Engelli Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı’nda konuştu
00:32 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gerekirse İmralı’ya kendim giderim
00:32 Bursa’da bir ay süren su kesintilerinin ardından, Büyükşehir Belediyesi su ücretinde yüzde 30 artışa gitti…
00:29 İstanbul’un Macaristan Fahri Konsolosu Şahbaz’dan Başkonsolos Keller László’ya Ziyaret
00:18 Böcek ailesinin Adli Tıp Kurumu ön raporu TRT Haber’de
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuştu…
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, “Türkiye, Güney Kafkasya’da barışın tesis edilmesi için çaba göstermektedir”
00:11 Bakan Tunç: “Hedefimiz umudu onaran, hatayı düzelten, insan onurunu merkeze alan bir yaklaşımı hakim kılmaktır”
06:50 Sempozyum | Sosyal Panorama 2025: Türkiye’de Değişen Nüfus ve Ailenin Geleceği
00:57 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Elim uçak hadisesinin neden yaşandığını çok daha net göreceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız”
00:50 TOBB’un Nefes kredi hacmi 25 milyar liradan 50 milyar liraya yükseltildi…
00:48 Bakan Uraloğlu, “Üretilen dördüncü Milli Banliyö Tren Seti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine teslim edildi”
00:43 Türkiye genelindeki metro tünelleri, olağanüstü durumlarda 1 milyon 374 bin kişiye acil barınma imkanı sağlayacak kapasitede…
00:40 “2025 yılında 65 ilde 255 kazı alanına ulaştık”
00:39 Bakan Güler: Kutuların çözümü ve ilk bulgulara ulaşma süreci en az 2 ay sürer
TÜMÜNÜ GÖSTER →
28 Mart 2024
25
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 1994 yılının yerel yönetimler ve belediyecilikte bir dönüm noktası olduğunun altını çizerek, “İstanbul’da sular akmazdı, her yerde çöp dağları vardı. Kimsenin umurunda olmazdı. Bizler o dönemde ‘Çalışacağız, gece gündüz demeden gayret edeceğiz, kimseyi ayırmayacağız.’ dedik. Sizler, Allah razı olsun hem genelde hem yerelde Cumhurbaşkanımıza ve yol arkadaşlarına destek verdiniz. Bizler de bugünlere hizmetlerle geldik. Emin olun, ülkenin en ücra köşesindeki beldede bir eserimizi görürsünüz. Bu gayeyle yoldayız, bundan sonra da böyle devam edeceğiz.” dedi.

UHA / İnternational News Agency

Bahçeli: "MHP ve Cumhur İttifakı seçimlere tam olarak hazırdır" - Medyabar

Bakan Mehmet Özhaseki, Sinop temasları kapsamında Erfelek ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Bakan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, 1994 yılının yerel yönetimler ve belediyecilikte bir dönüm noktası olduğunun altını çizdi.

İstanbul’da öğrenciyken karşılaştığı belediyeciliği anlatan Bakan Özhaseki, “Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul’da, ben de Kayseri’de adaylık. İstanbul’da sular akmazdı, bu da kimsenin umurunda olmazdı. Her yerde çöp dağları vardı. O dönemde bizler ‘Çalışacağız, gece gündüz demeden gayret edeceğiz ve sizlerin duasını alacağız. Kimseyi ayırmayacağız, mazeret de üretmeyeceğiz.’ diyerek başladık ve ahdimizde de durduk. Sizler, Allah razı olsun hem genelde hem yerelde Cumhurbaşkanımıza ve yol arkadaşlarına destek verdiniz. Bizler de bugünlere hizmetlerle geldik.” diye konuştu.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ, SİNOP’TA KONUŞTU

“YATIRIM ÜSTÜNE YATIRIM YAPACAĞIZ”

Erfelek ilçesine de birçok yatırım yaptıklarını ifade eden Bakan Özhaseki, ülkenin her köşesine hizmet götürdüklerini söyledi. Bakan Özhaseki, “Emin olun, ülkenin en ücra köşesindeki beldede de eserimizi görürsünüz. Biz bu şekilde kalkınacağız, başka çaremiz yok. Çalışacağız, gayret edeceğiz. Yatırım üstüne yatırım yapacağız. Bu gayeyle zaten çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da böyle devam edeceğiz.” dedi.

Ozan Gülaçtı on X: "Türkiye Yüzyılı şehirleri için, Gerçek belediyecilik  için, Hazırız, Kararlıyız. #BaşlasınAdanaYüzyılı https://t.co/dFxv6ld2Gz" /  X

Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun’un senelerce ilçeye yaptığı hizmete herkesin şahit olduğunu vurgulayan Bakan Özhaseki, “Eğer bu hizmetler devam etsin, daha da iyileri yapılsın diyorsanız, biz yanınızdayız. Kolunuza gireceğiz ve sizlere destek vereceğiz.” şeklinde konuştu. Bakan Mehmet Özhaseki, SKM programının ardından Sinop Valiliği ziyaret etti. Daha sonra AK Parti Seçim bürosuna geçen Bakan Özhaseki, burada Sinoplulara hitap etti. Bakan Özhaseki, AK Parti seçim bürosu ziyaretinin ardından esnafı da ziyaret etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.