enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:37 “NATO ülkelerine gitmeyelim”
09:04 Türkiye-Afrika İş ve Ekonomi Forumu’nun (TABEF) beşincisi bugün İstanbul’da atılacak
08:54 Türkiye’de 5G’ye geçişin ilk aşaması olan operatörlere yönelik frekans ihalesini bugün gerçekleştirecek
00:52 SETA 2025 Güz Dönemi Seminer Programı Başlıyor!
00:47 Cumhurnaşkanı Erdoğan,”Gazze’nin vatanlarını savunan evlatlarına terörist iftirası asla atmadık”
00:42 Kriter’in Ekim Sayısı Çıktı!
00:28 Şarm El-Şeyh Zirvesinde ’Yeni Bir Ortadoğu’nun Doğuşu’
00:27 Eskişehir’de 694 milyon ton nadir element bulundu
00:20 Bakan Güler, NATO Genel Sekreteri Rutte ile görüştü
00:15 Kumar Bir Halk Sağlığı Sorunudur
00:14 Muhalefet, CHP’nin Gölgesinde Yaşamak Zorunda mı?
00:03 Bisiklet tutkunları, Çeşme’de pedal çevirecek!
00:58 Türk dünyasının ortak ruhunu, milli dirilişini ve bağımsızlık idealini temsil eden Ahmed Cevad, “Unutulmadı”…
00:58 Ekol TV’de sarsıcı gelişmeler yaşanıyor. Kanalın Ankara bürosu kapatıldı, İstanbul’da ise çok sayıda çalışanla yollar ayrıldı.
00:55 Olmadı Bay Kuipers: Hollandalı yazarın Jön Türk anlatımı… Yazıdaki gerçekler, eksikler ve oryantalist sapmalar
00:53 Oyunculuk yanında İran’da ticaretle de uğraşan Niloufar Rosa Ghodsifar, aynı sistemini Türkiye’de kuruyor.
00:42 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat farkı açtı! 12 Ekim reytinglerinde TRT 1 zirvede
00:41 “Tarihten Günümüze Ankara Medeniyetleri ve Mutfakları: Ankara Gastronomi Festivali” 24-26 Ekim’de
00:27 Gazze’ye yardım taşıyan 17. İyilik Gemisi yola çıktı
00:23 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanvekili Nuri Aslan İmamoğlu’nun yerine seçilmişti! Aslan için hapis talebi
TÜMÜNÜ GÖSTER →
28 Mart 2024
25
A+
A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 1994 yılının yerel yönetimler ve belediyecilikte bir dönüm noktası olduğunun altını çizerek, “İstanbul’da sular akmazdı, her yerde çöp dağları vardı. Kimsenin umurunda olmazdı. Bizler o dönemde ‘Çalışacağız, gece gündüz demeden gayret edeceğiz, kimseyi ayırmayacağız.’ dedik. Sizler, Allah razı olsun hem genelde hem yerelde Cumhurbaşkanımıza ve yol arkadaşlarına destek verdiniz. Bizler de bugünlere hizmetlerle geldik. Emin olun, ülkenin en ücra köşesindeki beldede bir eserimizi görürsünüz. Bu gayeyle yoldayız, bundan sonra da böyle devam edeceğiz.” dedi.

UHA / İnternational News Agency

Bahçeli: "MHP ve Cumhur İttifakı seçimlere tam olarak hazırdır" - Medyabar

Bakan Mehmet Özhaseki, Sinop temasları kapsamında Erfelek ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Bakan Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, 1994 yılının yerel yönetimler ve belediyecilikte bir dönüm noktası olduğunun altını çizdi.

İstanbul’da öğrenciyken karşılaştığı belediyeciliği anlatan Bakan Özhaseki, “Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul’da, ben de Kayseri’de adaylık. İstanbul’da sular akmazdı, bu da kimsenin umurunda olmazdı. Her yerde çöp dağları vardı. O dönemde bizler ‘Çalışacağız, gece gündüz demeden gayret edeceğiz ve sizlerin duasını alacağız. Kimseyi ayırmayacağız, mazeret de üretmeyeceğiz.’ diyerek başladık ve ahdimizde de durduk. Sizler, Allah razı olsun hem genelde hem yerelde Cumhurbaşkanımıza ve yol arkadaşlarına destek verdiniz. Bizler de bugünlere hizmetlerle geldik.” diye konuştu.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ, SİNOP’TA KONUŞTU

“YATIRIM ÜSTÜNE YATIRIM YAPACAĞIZ”

Erfelek ilçesine de birçok yatırım yaptıklarını ifade eden Bakan Özhaseki, ülkenin her köşesine hizmet götürdüklerini söyledi. Bakan Özhaseki, “Emin olun, ülkenin en ücra köşesindeki beldede de eserimizi görürsünüz. Biz bu şekilde kalkınacağız, başka çaremiz yok. Çalışacağız, gayret edeceğiz. Yatırım üstüne yatırım yapacağız. Bu gayeyle zaten çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da böyle devam edeceğiz.” dedi.

Ozan Gülaçtı on X: "Türkiye Yüzyılı şehirleri için, Gerçek belediyecilik  için, Hazırız, Kararlıyız. #BaşlasınAdanaYüzyılı https://t.co/dFxv6ld2Gz" /  X

Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun’un senelerce ilçeye yaptığı hizmete herkesin şahit olduğunu vurgulayan Bakan Özhaseki, “Eğer bu hizmetler devam etsin, daha da iyileri yapılsın diyorsanız, biz yanınızdayız. Kolunuza gireceğiz ve sizlere destek vereceğiz.” şeklinde konuştu. Bakan Mehmet Özhaseki, SKM programının ardından Sinop Valiliği ziyaret etti. Daha sonra AK Parti Seçim bürosuna geçen Bakan Özhaseki, burada Sinoplulara hitap etti. Bakan Özhaseki, AK Parti seçim bürosu ziyaretinin ardından esnafı da ziyaret etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.