enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:56 Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan haberler!
08:12 GAP 2026 Sulama ve Bölgesel Kalkınma – Projede Sulamanın Sonuçları
04:57 İttihat ve Terakki cemiyetinin, Şam Valisi olarak atadığı Cemal Paşa: Köpekler ve Araplar Giremez!
04:29 Adalar Vakfı’ndan İstanbul’un hafızasına yolculuk: Adalarda Hayat Var belgeseli yayında
03:57 Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Bulut, Mısır’da İş Birliği Protokolüne imza attı
00:56 Rusya-Ukrayna Savaşı’nın arabulucu ülkesi: Türkiye
00:52 İmalat sanayisi işletmeleri için uygun koşullu finansman paketi
00:48 “Narin Güran cinayetine aylar sonra müdahil olundu” haberlerine yalanlama
00:46 Gazeteci Nevzat ÇİÇEK: Güvenlik kaynakları ne diyor: 25 maddede Suriye’de yaşananlar-görüşmeler-beklentiler
00:38 Deprem şehitleri “Türkiye’min Gücüne Bak” temalı törenle anılacak
00:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörden medet umanlar sonuç alamaz
00:23 Türk tipi Kamikaze İHA’dan tam isabet: SKYDAGGER sahnede
00:22 Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı: Bakıma Muhtaçlık
00:18 Sivil Havacılıkta pilot sayısı geçen yıla göre yüzde 10 artışla 17 bin 910’a ulaştı
00:14 Kahramanmaraş’ta, 6 Şubat 2023’te meydana gelen deprem felaketinin 3. yılında eğitim öğretime bir gün ara verilecek.
00:09 Gergerlioğlu’ndan destek; “İşçilere yönelik hukuksuzluk devam ederse, halk boykot başlatacaktır!”
11:53 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
11:08 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
07:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hollanda’dan Sümeyye Şahin, bisikletiyle deprem mağdurları için Hatay’a geldi

Hollanda’dan Sümeyye Şahin, bisikletiyle deprem mağdurları için Hatay’a geldi
4 Ekim 2023
67
A+
A-

Deprem Mağdurları İçin Hollanda’dan Hatay’a Bisikletiyle Giden Sümeyye Şahin, Türkiye’de Denk Partisi Milletvekili Adayı Funda İleri tarafından Karşılandı.

UHA / İnternational News Agency

Aydın’ın Kuşadası’nda Rotary Kulübü, Hatay’da yaşanan 6 Şubat depreminin ardından çiftçilikle uğraşan kadınları desteklemek amacıyla bir projeye imza attı…

Bu özel girişimde, topraktan geçimini sağlayan kadınlara fide, tohum ve organik gübre desteği sunmak için Aydın Valiliği’nden izin alındı ve bağış toplama kampanyası başlatıldı.

Ancak bu projenin sadece yerel değil uluslararası boyutta da destek gördüğüne tanık olduk. 

Hollanda’da Twente Üniversitesi’nde koordinatör olarak çalışan Sümeyye Şahin, farkındalık yaratmak amacıyla Hollanda’nın Enschede kentinden başlayarak bisikletle çıktığı turunda, Türkiye’ye varmak için Almanya, İsviçre ve İtalya gibi ülkeleri aşarak yaklaşık 2,400 kilometrelik bir yolculuk gerçekleştirdi. Bu özverili çaba, projenin uluslararası arenada duyurulmasına katkı sağladı.

Sümeyye Şahin’in Türkiye’ye gelişi, Kuşadası Rotary Kulübü Başkanı Şardan Yamaç, Executive Sekreteri Mithat Sucuoğlu ve Türk asıllı Hollandalılar tarafından kurulan DENK Partisi’nin milletvekili adayı Funda İleri ile birlikte karşılandı. 

Bu ziyaret sırasında, Kuşadası Belediyesi yetkilileriyle bir araya gelerek projenin ayrıntıları paylaşıldı.

Funda İleri, projeye verdiği destek ve duyarlı yaklaşımıyla dikkat çekti. Kendisi, deprem sonrası Hatay’da ekonomik iyileşmeyi ve depremzedelerin ekonomik özgürlüklerini yeniden kazanmalarını vurgulayarak projenin önemini belirtti. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan da, Sümeyye Şahin’in duyarlı davranışını takdirle karşıladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.