enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:53 ABD SDG’den Neden Vazgeçti
11:08 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
07:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
00:11 ICE’a Tepki Büyüyor
00:10 TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, “Türk hukukuna göre Türkiye’de otel ve tur pazarlamak seyahat acentalarının işi”
00:09 ‘Kürtlere Karşısınız’ Söylemi Neye Hizmet Ediyor?
00:08 “Habib-i Neccar”ın böyle dimdik ayakta olduğunu görenler Antakya’nın yeniden hayata döndüğüne kalben inanıyor”
00:05 Katil, soykırımcı, terör örgütü ve lanetli İsrail’e, Türkiye ve 7 ülkeden kınama
00:04 Kocaeli’n ‘Körfezray Metro Projesi’nde saha çalışmaları planlanan takvime göre hızla devam ediyor…
00:04 ABD’de Politik Çekişmeler ve Ermeni Diasporasının Etkisi: Dr. Mehmet Öz örneği
14:42 Gazze Şeridi’nin dünyaya açılan ve Mısır sınırında yer alan Refah Sınır Kapısı’nın “deneme” amaçlı açıldığı duyuruldu…
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:39 Bakanı Kacır, “KOSGEB Acil Destek Kredi Programı kapsamında 2 bin 120 KOBİ’ye 1,9 milyar lira kredi sağlandı”
06:35 UHA / İnternational News Agency’n kısa kısa ‘Yurttan ve Dünyadan’ Kahvaltı Haberleri
06:27 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:05 İletişim Başkanı Duran: TRT, Türkiye’nin hakikatini ve değerlerini temsil ediyor
04:34 DEVA Partisi’nden Suriye Açıklaması: “Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocuklar ödemekte”
00:39 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Sahneden Hayata Oyunculuk Eğitimi

Sahneden Hayata Oyunculuk Eğitimi
11 Ağustos 2023
18
A+
A-

İzmir Tiyatro Atölyesi (İZTİYAT) bugüne kadar göstermiş olduğu başarılı çalışmalarına şimdi de bir yenisini ekliyor.

UHA / İnternational News Agency

Urla Psikoloji & İzmir Tiyatro Atölyesi (İZTİYAT) ortak projesiİzmir Tiyatro Atölyesi’nin (İZTİYAT) kurucusu ve halen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanatçısı Veysel Sami Berikan’ın yönetiminde, 15 Ağustostan itibaren 21 Aralık 2023 tarihine kadar 18.30 ve 23.30 saatleri arasında “Sahneden Hayata Oyunculuk Eğitimi” başlıyor.

Sanatçı ve eğitmen Veysel Sami Berikan’ın, UHA Haber’den Ataner Yüce‘ye verdiği bilgiye göre, “Sahneden Hayata Oyunculuk Eğitimi” toplam 20 günde 40 saat olarak gerçekleşecek.

İzmir Tiyatro Atölyesi’nin (İZTİYAT) 15 Ağustosta başlayacak olan “Sahneden Hayata Oyunculuk Eğitimi” uzman isimler tarafından verilecek, eğitime ilgi duyanlara açık olacak ve eğitim sonunda başarılı katılımcılara eğitimi başarıyla tamamlayanlar Uzmanlık Sertifikası’ almaya hak kazanacak.

İzmir Tiyatro Atölyesi’nin (İZTİYAT) programında; kamera önü ve tiyatro eğitimleri yer alacak. Alanında uzman eğitmenler tarafından; ‘Sahne Oyunculuğu’, ‘Kamera Önü Oyunculuğu’, ‘Ses-Nefes-Diksiyon’, ‘Beden Hareket-Doğaçlama’ ile ‘Oyunculuk’ alanında eğitimler verilecek.

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'BALISAHNE Sahneden Hayata Oyunculuk Eğitimi- 2 Eğitmen Veysel Sami Berikan Toplam Eğitim Süresi: 20 gün, 40 saat 15.08.2023 21.12.2023 Tarihleri ve 18.30 23.30 Saatleri Arasında 18 yaş üstü, temel tiyatro eğitimi almış olan katılımcılar. Eğitim içeriği, oyunsahnelemesi. Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.' görseli olabilir

***

Ana Sayfa | İZTİYAT - İzmir Tiyatro Atölyesi

İzmir Tiyatro Atölyesi – İZTİYAT

İzmir Tiyatro Atölyesi 2009 yılında, alanlarında uzman ve deneyimli bir grupla birlikte hayata geçirildi. Çeşitli atölyelerin liderliklerinin de  yürütüldüğü İzmir Tiyatro Atölyesi’nde (İZTİYAT) : Tiyatro ve Oyunculuk, Tiyatro ve İnsanları Anlamak, Tiyatro ve  Davranışları Anlamak, Tiyatro ve Konuşmayı Anlamak, Tiyatro ve Etkilemeyi Anlamak, Meddahlık ve Hikaye Anlatıclığı, ODAK Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi, Fırtananın Renkleri – Kriz Yönetimi – Atölyesi. (www.iztiyat.com)

 Sunum Sahnesini Yönetmek

Çok uzun zamandır sunum, beden dili, dikisyon, hikaye anlatıcılığı gibi hitabet odaklı eğitimlerin de verildiği İzmir Tiyatro Atölyesi’nde (İZTİYAT), hepsinin bir bütün olduğu ve çeşitli tiyatral teknikler ile birlikte daha da etkin olarak hayata geçirilebileceği düşüncesinden hareketle tasarlandı.

Sanatçı ve eğitmen Veysel Sami Berikan, İzmir Tiyatro Atölyesi’nin (İZTİYAT), uzun soluklu uygulayıcısı olmanın yanısıra, yine bu çerçevede danışmanlıklar da veriyor. (www.sunumsahnesiniyonetmek.com

Gazeteci* Ataner YÜCE

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.