enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:27 İletişim Başkanı Duran: “Ülkemizi geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz”
00:27 “Ankara 28 yıldır plansız, ranta dayalı büyüyor”
00:26 Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu…
00:24 Suriye devlet televizyonu: Şam yönetimi ile terör örgütü YPG arasında, yeni bir mutabakata varıldığını duyurdu
00:21 379 FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülke hayrına yaptığımız her işin önüne takoz koymaya çalıştılar
00:16 Bakan Fidan: ABD ve İran’ı müzakere masasına çağırıyoruz
00:14 Belçika’daki dev Audi fabrikası kapandı…
00:11 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan (PFDK) haberler…
00:10 TRT ortak yapımı sessiz fedakarlığın gölgesinde bir kadın hikayesi: “Kanto”filmi, 6 Şubat’ta beyazperdede
00:10 İran Dışişleri Bakanı ​​​​​​​Arakçi: Ülkesinin ABD ile nükleer müzakereye hazır olduğunu daha önce de bildirdiğini açıkladı…
00:07 Basın İlan Kurumu ile Kredi Garanti Fonu arasında iş birliği protokolü imzalandı…
00:06 İstanbul’un Yeşilay Şile Şube Başkanı Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart..
00:04 Şubatın ilk haftası hava nasıl olacak?
00:04 Yargıtay Başkanlığı’nca, deprem temalı ceza ve hukuk çalıştayları İzmir’de düzenlenecek
21:22 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:09 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:25 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:51 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
10:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oğlunu evlendiren Memduh Büyükkılıç’ı telefonla arayarak tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oğlunu evlendiren Memduh Büyükkılıç’ı telefonla arayarak tebrik etti
19 Haziran 2023
25
A+
A-

TRT TÜRK yeni banner

* Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç, oğulları Enes ve gelinleri Bengisu’nun nikâh akitlerine şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadı.

* Birçok siyasetçinin de Büyükkılıç ailesinin mutluluğunu paylaştığı düğün töreninde telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genç çifti tebrik ederek, “Rabbim iki yavrumuza da dünya ve ahiret saadeti versin” dedi.

UHA / İnternational News Agency

Büyükkılıç Ailesinin Mutlu Günü

UHA / İnternational News Agency

Başkan Büyükkılıç ve eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç’ın oğulları Enes ve gelinleri Bengisu dünya evine girerken Büyükkılıç ve Yılmaz ailelerinin mutlu günleri siyasetin zirvesini bir araya getirdi.

Özel bir düğün salonunda gerçekleşen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefonla bağlanırken, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, AK Parti Kayseri Milletvekilleri, rektörler, önceki dönem bakanlar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları, şehir dışından belediye başkanları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Büyükkılıç Ailesinin Mutlu Günü

Başkan Büyükkılıç, kendileri için çok mutlu ve duygu dolu bir gün olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Bugün ailemiz için çok mutlu ve duygu dolu bir gün. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da telefonla arayarak tebriklerini ilettiği düğünümüze teşrif eden başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki olmak üzere önceki dönem bakanlarımız Sayın Hulusi Akar, Sayın Taner Yıldız ve Sayın Vahit Kirişci, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, milletvekillerimiz, şehir içinden ve şehir dışından katılan değerli protokolümüz ile tüm dostlarımıza Büyükkılıç ve Yılmaz aileleri olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kıymetli oğlum Enes ile değerli gelinimiz Bengisu’nun bir ömür birliktelikleri için nikâh akitlerine şahitlik ettik. Sağlıkla ve huzurla bir ömür geçirsinler inşallah. Rabbim evlenen tüm yavrularımızın mutluluklarını daim kılsın.”

Erdoğan telefonla canlı yayına bağlandı | PolitikYol.com | Yorum, Analiz, Haber Sitesi

 

Programları nedeniyle düğün törenine katılamayan ve törene telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genç çifti tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kalben ve ruhen beraber olduklarını ifade ederek, “Değerli Belediye Başkanımız Memduh Bey’in yavrusu ile bu akşam nikâh akdi gerçekleştirilen kardeşlerimize özellikle en kalbi duygularla selam, sevgilerimi gönderiyorum. Rabbim iki yavrumuza da dünya ve ahiret saadeti versin. İstanbul’daki programlarımız sebebiyle her ne kadar fiziken aranızda olamadıysak da kalben, ruhen sizinle beraber olduk. Rabbim yar, yardımcımız olsun inşallah. Yavrularımızın mutluluğunu daim eylesin diyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.

Büyükkılıç Ailesinin Mutlu Günü

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de “Bugün burada iki güzel yavrumuzun nikâhlarına hep birlikte şahitlik ettik. Memduh Bey ile bizim gençliğe, çocukluğa dayanan arkadaşlığımız var. Allah mesut, bahtiyar etsin, iki cihanda aziz olun” dedi.

Büyükkılıç ve Yılmaz aileleri nikâh töreninin ardından tebrikleri kabul etti.

Biz de Uluslararası Haber Ajansı (UHA) olarak genç çifleri kutluyor,  saadetler diliyoruz!

Gazeteci* Veysel KAVRAYAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.