enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:42 İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Siber suç operasyonlarında 539 şüpheli yakalandı”
00:38
00:32 Kasım ayında temettü verecek 10 şirket
00:28 Bakü, Gazze’ye askeri birlik gönderilmesi için BM kararını bekliyor
00:24 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nin 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’ndeki konuştu…
00:23 Türkiye sadece platform değil ‘konsept’ de ihraç ediyor
00:23 ABD’nin toplam kamu borcu, 22 Ekim itibarıyla 38 trilyon doları aşarak rekor seviyeye ulaştı.
00:21 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul’da Gazze konulu toplantıya ev sahipliği yaptı.
00:06 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2001’de kurulan AK Parti, 3 Kasım 2002 seçimlerini kazanarak geldiği iktidarda 23 yılı geride bıraktı.
00:06 AK Parti Sözcüsü Çelik: 3 Kasım tarihi bir dönemin açıldığı siyasi bir milattır
00:04 Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’ye özel bir destek programını başlatıyoruz
17:55 Yargımızın Bağımsızlığı ve Tarafsızlığı Sorunu
07:50 Türk Halk Müziği sanatçısı Mahsun Kırmızıgül Moskova’yı büyüledi
00:47 Almanya, Türkiye’yi “stratejik ortak” olarak görüyor…
00:38 Fatih Sultan Mehmet’in Macar Orban’a döktürdüğü Şahi topu, dünya tarihinde bir devrin kapanışını simgeler.
00:25 İstanbul Ticaret Odası (İTO), Ekimde fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı…
00:23 TBMM Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmelerine devam edecek…
00:21 Terörsüz Türkiye’de Gelinen Süreç ve Sonrası
00:11 TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Bahis soruşturması yaklaşık 3 bin 700 sporcuyla devam edecek
TÜMÜNÜ GÖSTER →

’21 Haziran’ı beklemeyin’ çağrısı!

’21 Haziran’ı beklemeyin’ çağrısı!
18 Haziran 2021
399
A+
A-

UHA HABER / Rosturizm Başkanı Zarina Doguzova, uçuş yasağı kararlarının yetkili mercisi olan operasyon merkezinden ve halk sağlığı denetim kurumu Rospotrebnadzor’a çağrıda bulundu.

'21 Haziran'ı beklemeyin' çağrısı!Rusya’da 21 Haziran’a kadar uzatılan Türkiye charter uçuşları yasağı kararının akibeti merakla beklenirken, ülkede Turizm Bakanlığı’nın muadili olan Rosturizm tarafından yapılan açıklamada “Son dakika beklenmeden bu konudaki kararın kamuoyuna açıklanması” istendi.

Rosturizm Başkanı Zarina Doguzova, İzvestia’ya verdiği demeçte, koronavirüs nedeniyle alınan uçuş yasağı kararlarının yetkili mercisi olan operasyon merkezinden ve halk sağlığı denetim kurumu Rospotrebnadzor’dan, kararlar hakkında kendilerine önceden bilgi verilmesini talep etti.

Doguzova, “Operasyon merkezi, epidemik durumu inceliyor, ancak tatile gitmek isteyen vatandaşların ve turizm sektörünün kararlar hakkında zamanında bir fikre sahip olması son derece önemli” dedi.

Öte yandan Rosturizm başkanı, tur operatörlerinin uçuşa kapalı destinasyonlar yüzünden müşterilerine olan borcunun geçen yıldan bu yana 44 milyar rubleyi bulduğunu söyledi. Özellikle Türkiye yasağı en az 1 milyon kişiyi etkiledi.

Rusya, Türkiye uçuşlarını önce 15 Nisan – 1 Haziran arasındaki yasaklamış, daha sonra yasak “son dakikada” 21 Haziran’a uzatılmıştı.

Türkiye’de vaka sayısı 5 binli seviyeye düşerken, diğer yandan Moskova ve St. Petersburg başta olmak üzere Rusya genelinde vakaların artması alınacak yeni kararı belirsizliğe itiyor.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 18 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.