enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:27 İletişim Başkanı Duran: “Ülkemizi geleceğe taşımaya kararlılıkla devam edeceğiz”
00:27 “Ankara 28 yıldır plansız, ranta dayalı büyüyor”
00:26 Bakan Vedat Işıkhan, AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu…
00:24 Suriye devlet televizyonu: Şam yönetimi ile terör örgütü YPG arasında, yeni bir mutabakata varıldığını duyurdu
00:21 379 FETÖ iltisaklı sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülke hayrına yaptığımız her işin önüne takoz koymaya çalıştılar
00:16 Bakan Fidan: ABD ve İran’ı müzakere masasına çağırıyoruz
00:14 Belçika’daki dev Audi fabrikası kapandı…
00:11 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan (PFDK) haberler…
00:10 TRT ortak yapımı sessiz fedakarlığın gölgesinde bir kadın hikayesi: “Kanto”filmi, 6 Şubat’ta beyazperdede
00:10 İran Dışişleri Bakanı ​​​​​​​Arakçi: Ülkesinin ABD ile nükleer müzakereye hazır olduğunu daha önce de bildirdiğini açıkladı…
00:07 Basın İlan Kurumu ile Kredi Garanti Fonu arasında iş birliği protokolü imzalandı…
00:06 İstanbul’un Yeşilay Şile Şube Başkanı Şengül: Bağımlılıkla Mücadelede Toplumsal Sorumluluk Şart..
00:04 Şubatın ilk haftası hava nasıl olacak?
00:04 Yargıtay Başkanlığı’nca, deprem temalı ceza ve hukuk çalıştayları İzmir’de düzenlenecek
21:22 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:09 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:25 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:51 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
10:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

2. İzmir Maratonu 11 Nisan’da koşulacak

2. İzmir Maratonu 11 Nisan’da koşulacak
12 Mart 2021
933
A+
A-

UHA HABER / “Sürdürebilir bir dünya için koşuyoruz” temasıyla gerçekleştirilecek 2. Uluslararası İzmir Maratonu 11 Nisan Pazar günü yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Covid-19 nedeniyle ilkinde olduğu gibi bu sene de İzmir Maratonu’na katılımı sınırlayacaklarını belirtti.

“Maraton İzmir’in şehrimizin en önemli markalarından biri olacağına, parkur avantajı, organizasyon kalitesi ile kısa sürede 7’den 77’ye herkesin koşacağı dünyadaki sınırlı maratonlara düzeyine ulaşacağına yürekten inanıyorum.”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de İzmir’in spor kenti olduğunu söyledi. Eskici, ilk İzmir Maratonu’nda koştuğunu aktardı.

“İlk geldiğim hafta Maraton İzmir’in sporcusu olmaktan, aradan 5 ay geçtikten sonra da Maraton İzmir’in organizasyon ekibinde yer almaktan, İzmir’e hizmet etmekten onur duyuyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın spora olan katkıları giderek artacaktır.”

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Aksu ise koşmanın bir sporcu için kaçınılmaz olduğunu vurguladı. Aksu, federasyon olarak Maraton İzmir’in düzenlenmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Maraton “Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Koşuyoruz” teması ile yapılacak. 10 kilometrelik yarış için 750 kişi, 42 kilometrelik yarış için 450 kişilik kontenjan ayrıldı. Maraton 11 Nisan’da koşulacak.

[UHA Haber Ajansı, 11 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.