enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:04 Türkiye’yi Kuşatma Hayali
00:47 Huzurlu bir Ramazan için sorunsuz alışveriş: Güven ve hız Amazon.com.tr’de buluşuyor!
00:40 Bakan Kurum: “Çöp kutusu göndermeyi ballandıra ballandıra anlatıyor ama 455 bin konutu beğenmiyorlar”
00:10 Dışişleri’nden katil İsrail’in Batı Şeria’da arazi tesciline sert tepki
00:09 Kocaeli’ Gebze ilçesinde Barış Manço’yu eserleriyle anıldı
00:09 İletişim Başkanı Duran’dan ‘TRT World Citizen Awards’ paylaşımı
00:06 Su Yönetiminde Yapay Zeka’nın Evrimi
00:04 TBV’nin Yarının Denklemi serisinin yeni bölümü yayınlandı
00:01 Filistin’de İsrail’in yaptığı gibi CHP’li Milas İlçe Başkanı Ahmet Kılbey’den iş makanasıyla Asırlık Ağaç Katlimı!
10:13 ‘Sevgililer Günü’nü dini bir tartışma olarak değil, sevdiklerimiz için anlamlı bir gün olarak görelim
00:53 Mehmet Beyazıt’tan İki Eser Tek Kitapta: “Yüreğime Kar Yağıyor” ve “Tanrı Misafiri” Satışta!
00:49 Kocaeli’n Gebze ihracat şampiyonu firmalar ödüllendirildi…
00:45 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi
00:39 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının,COP31’in organizasyonel hazırlıkları
00:39 Kocaeli’den Haberler…
00:30 Türk Eğitim Derneği’nin 98. Yıl Resepsiyonunda Seçkin Davetliler Eğitim İçin Bir Araya Geldiler
00:27 ABTTF’den AB Komisyonu’na ortak rapor: Yunanistan’daki STK’larından ülkede hukukun üstünlüğündeki gerilemeye dair
00:12 Kafkasya dağlarnda açan çiçek. Anadolu’da neden söndü…
00:07 Adil Türkiye Partisi: “Erken Seçim Yarışı Başlıyor, Hazır Olan Kazanır”
00:12 Fransa Silahlı Kuvvetler Bakanı: ‘Ruslar gerçekten barış istiyor mu?’
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Abdülkerim Bardakçı: Çok iyi bir Galatasaray izleteceğiz

Abdülkerim Bardakçı: Çok iyi bir Galatasaray izleteceğiz
30 Temmuz 2022
657
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / Galatasaray’ın yeni transferlerinden Abdülkerim Bardakcı TRT SPOR’un sorularını yanıtladı. 27 yaşındaki savunma oyuncusu ”Çok iyi bir Galatasaray izleteceğiz. Okan Buruk önemli bir detay.” dedi.

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoru. Sarı kırmızılıların Konyaspor’dan transfer ettiği Abdülkerim Bardakcı, TRT SPOR’dan Erman Gönülşen’in sorularını yanıtladı.

27 yaşındaki futbolcu transfer süreciyle ilgili “Transfer süreci stresli geçti. Menajerim için 10 katı stres oldu. Her şey ile o ilgilendi ve beni çok işin içine sokmadı. Galatasaray’ın teklifini duydum ve ilk tercih olarak hemen Galatasaray’ı seçtim. İyi ki burası oldu. Hayalim Galatasaray’dı.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın yarıştığı her kulvarda hedefi şampiyonluktur. Geçen sene talihsiz bir sezon oldu. Bunu, bu sene telafi edeceğiz. Çok iyi bir Galatasaray izleteceğiz. Okan Buruk önemli bir detay. Transfer öncesi çok güzel konuştuk, benim de hoşuma gitti. Zaten ilk tercihim Galatasaray’dı.

Morutan ve Seferovic yorumu

”Olimpiu Morutan küçük kardeşim gibi. Geçen sene içe kapalı olduğunu duydum ve elimden geleni yapıyorum açılması için. Benim de İngilizcem çok iyi değil ama İngilizce olarak anlaşıyoruz. Onun da gayet iyi İngilizcesi var. Geçen sene beni en çok Aleksandar Pesic zorladı. Haris Seferovic çok üst düzey bir golcü. Antrenmanda ilk karşılıklı oynadık, ‘Bu sene inanılmaz işler yapacak’ dedim.”

Abdülkerim Bardakcı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Ahmet Çalık ile ilgili “Ahmet Çalık çok kaliteli bir kardeşimizdi. Türkiye’nin son iki senede en çok konuşulan ikilisi olduk. Fazla bir şey söyleyemeyeceğim… Çok kötü oldum yine… Mekanı cennet olsun. Allah, ailesine sabır versin.” yorumunu yaptı.

Derbileri dört gözle beklediğini söyleyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu, Marcao ve Kim Min Jae’yi çok beğendiğini belirtti.

[UHA Haber Ajansı, 30 Temmuz 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.