enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:18 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Barış Kurulu’nun ilk toplantısı için Vaşington’da
00:08 İşsizlik 12 çeyrektir tek hanede
00:08
00:07 ASKİ’ye “içme suyu havzasında kirlilik” cezası ve suç duyurusu
00:06 Yaşam Memnuniyeti Anketi’ne göre, Türkiye’de yaşayanların yüzde 53,3 mutlu olduğunu beyan etti…
00:06 Hollanda Fahri Konsolosumuz Titus Kramer, bir yasa konusunda hükümeti uyardı…
00:06 Erdoğan’ın Etiyopya Ziyareti ve Bölgesel Etkisi
00:05 İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, TBMM’de düzenlenen “Valiler Buluşması Programı”na katıldı…
00:04 Yağışlar ve belirsizlik arttı. İklim Riskleri azalmadı
00:03 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Enflasyon düşmeye devam edecek”
00:02 Kayserispor Rusya’da gündem
00:01 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın’dan “Ramazan ayı özümüze dönüşün vaktidir”
00:01 İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, TBMM’nde düzenlenen “Valiler Buluşması Programı”na katıldı…
00:01 Ekrem İmamoğlu ile Hüseyin Gün, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ hakkında “Siyasal casusluk” iddianamesi kabul edildi
00:59 AB-Hindistan Ticari Anlaşması ve Türkiye’nin Gümrük Birliği Çıkmazı
00:44 Avrupa Haberleri: İtalya, Trump’ın ‘Barış Kurulu’ toplantısına gözlemci olarak katılacak
00:41 Türkiye’de mutlu olduğunu beyan edenlerin oranı yüzde 53,3’e yükseldi.
00:41 8 ülkeden katil, soykırımcı, soyu ispatlanmamış İsrail’e sert tepki: Uluslararası hukuka aykırı
00:40 Cevdet Yılmaz, Suriye’de son dönemde yaşanan gelişmeler, ‘Terörsüz Türkiye’ sürecini olumlu etkilendirdi…
00:38 Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi; Kocaeli’nin tarihine ışık tutacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Abdülkerim Bardakçı: Çok iyi bir Galatasaray izleteceğiz

Abdülkerim Bardakçı: Çok iyi bir Galatasaray izleteceğiz
30 Temmuz 2022
657
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / Galatasaray’ın yeni transferlerinden Abdülkerim Bardakcı TRT SPOR’un sorularını yanıtladı. 27 yaşındaki savunma oyuncusu ”Çok iyi bir Galatasaray izleteceğiz. Okan Buruk önemli bir detay.” dedi.

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyoru. Sarı kırmızılıların Konyaspor’dan transfer ettiği Abdülkerim Bardakcı, TRT SPOR’dan Erman Gönülşen’in sorularını yanıtladı.

27 yaşındaki futbolcu transfer süreciyle ilgili “Transfer süreci stresli geçti. Menajerim için 10 katı stres oldu. Her şey ile o ilgilendi ve beni çok işin içine sokmadı. Galatasaray’ın teklifini duydum ve ilk tercih olarak hemen Galatasaray’ı seçtim. İyi ki burası oldu. Hayalim Galatasaray’dı.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın yarıştığı her kulvarda hedefi şampiyonluktur. Geçen sene talihsiz bir sezon oldu. Bunu, bu sene telafi edeceğiz. Çok iyi bir Galatasaray izleteceğiz. Okan Buruk önemli bir detay. Transfer öncesi çok güzel konuştuk, benim de hoşuma gitti. Zaten ilk tercihim Galatasaray’dı.

Morutan ve Seferovic yorumu

”Olimpiu Morutan küçük kardeşim gibi. Geçen sene içe kapalı olduğunu duydum ve elimden geleni yapıyorum açılması için. Benim de İngilizcem çok iyi değil ama İngilizce olarak anlaşıyoruz. Onun da gayet iyi İngilizcesi var. Geçen sene beni en çok Aleksandar Pesic zorladı. Haris Seferovic çok üst düzey bir golcü. Antrenmanda ilk karşılıklı oynadık, ‘Bu sene inanılmaz işler yapacak’ dedim.”

Abdülkerim Bardakcı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Ahmet Çalık ile ilgili “Ahmet Çalık çok kaliteli bir kardeşimizdi. Türkiye’nin son iki senede en çok konuşulan ikilisi olduk. Fazla bir şey söyleyemeyeceğim… Çok kötü oldum yine… Mekanı cennet olsun. Allah, ailesine sabır versin.” yorumunu yaptı.

Derbileri dört gözle beklediğini söyleyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu, Marcao ve Kim Min Jae’yi çok beğendiğini belirtti.

[UHA Haber Ajansı, 30 Temmuz 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.