enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
21:22 Son dakika gelişmesi… Fatih Ürek’ten acı haber geldi: Fatih Ürek 59 yaşında hayatını kaybetti.
13:09 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:25 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:51 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
10:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
00:44 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:32 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:21 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
12:15 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
07:41 Yazar Peren Birsaygılı Mut: Suriye Devrimi’nin Filistin davası açısından taşıdığı tarihsel ve stratejik önemi
07:14 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:55 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:48 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:39 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:38 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
00:29 ABD’nin Güney Kahkasya Stratejisi: Zengezur, Enerji Hatları ve Bölgesel Güç Dengeleri
00:26 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ramazan Bayramı’nda sahadaki personel sayısı yüzde 20 arttı

Ramazan Bayramı’nda sahadaki personel sayısı yüzde 20 arttı
1 Mayıs 2022
393
A+
A-

ISPARTA – UHA HABER / Isparta Bölgesinde yoğun kış aylarından yaşanan elektrik kesintilerinin ardından EADAŞ, Ramazan Bayramında sahadaki personel sayısının yüzde 20 artırdı.

EADAŞ yetkililerinin konuyla ilgili olarak TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’ya yaptıkları açıklayama göre, Türkiye’nin turizm başkenti Antalya ile Burdur ve Isparta’da toplam 2,2 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), bugünden itibaren 4 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca yatırım kaynaklı planlı kesintileri iptal ederken, olası arızalara hızla müdahale etmek için sahadaki personel sayısını yüzde 20 artırdı.

AEDAŞ yetkilileri aynı zamanda 74 sepetli araç, 50 adet 4×4 arazi aracı, 8 mobil vinç ile coğrafi sebeplerle ulaşılması zor bölgelerdeki arızaların tespitini hızlandırmak hedefiyle 3 adet dronu da kritik noktalarda konuşlandı..

 

“NÖBETÇİ PERSONEL BULUNDURULACAK”

Ramazan Bayramı’na yönelik çalışmalarla ilgili (AEDAŞ) yetkilileri, hızlı, kaliteli ve güvenilir hizmet için tüm planlamaların yapıldığı ifade etti.

AEDAŞ yetkilileri, Tüketim değişikleri, yük durumları, kesintiye neden olabilecek hareketleri anlık olarak takip edebildiklerini belirterek, bu çerçevede bayram boyunca enerji tüketim artışı yaşanacak alanlarda hızlı aksiyon alabilmek adına nöbetçi personel bulundurduklarını ifade etti.

Yetkililer ayrıca, önleyici tespitler ile yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı önceden aksiyon alarak, kullanıcıların olası arızalardan daha az etkilenmesine çalıştıklarını söyledi.

 

YERLİ TURİSTİN YOĞUN İLGİ GÖSTERDİĞİ BÖLGELERDE ALARMA GEÇİLDİ

Bu arada mevcut abonelerin yanı sıra yerli turistin yoğun talebi nedeniyle bölgede yaşanacak nüfus artışına paralel enerji talebine yanıt vermek için de hazırlık yapıldığına dikkat çeken Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) yetkilileri şunları aktardı: 

 “Yerli turistin daha çok tercih ettiği Alanya, Manavgat, Serik, Kemer, Kaş, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa ilçelerinde bu bayram döneminde de tüketim artışı olacağı tahmin edildiğinden bu bölgelere yönelik bakım, yatırım ve onarım çalışmalarını hızlandırdık. Ramazan Bayramı’na yönelik ekiplerimizi alarm durumuna geçirdik. Bayram öncesinde olduğu gibi bayram boyunca da ekiplerimiz en iyi hizmeti sunmak için 7 gün 24 saat görevlerinin başında olacak.”

[UHA Haber Ajansı, 01 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.