enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:09 Avrupa Haberleri / NATO 3.0 Döneminde Çok Vitesli Avrupa’nın Dönüşümü
00:08 Emlak Konut’tan faizsiz ‘Hoş Geldin Evim Kampanyası’
00:07 Toplumsal Fayda Hikâyeleri’nde bu hafta: Pfizer Türkiye
00:06 Gazze Barış Kurulu Vaşington’da toplandı
00:05 Ömer Çelik: Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge hedefimize ilerliyoruz
00:04 MSB’den Yunanistan’ın Girit’teki hidrokarbon faaliyetlerine tepki
00:03 ABTTF: Hoş geldin Ramazan-ı Şerif!
00:02 Karda, sıcakta, çöl fırtınasında Türk SİHA’ları: Dünyanın gözü BAYKAR’da
00:01 İddia: ABD ordusu cumartesi gününden itibaren İran’a saldırıya hazır
00:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emine Erdoğan ve İletişim Başkanı Duran’dan ramazan mesajı
13:20 “Bu Dünyadan Bir Akıncı Geçti”
01:01 Ekrem İmamoğlu ile Hüseyin Gün, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ hakkında “Siyasal casusluk” iddianamesi kabul edildi
00:18 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Barış Kurulu’nun ilk toplantısı için Vaşington’da
00:08 İşsizlik 12 çeyrektir tek hanede
00:08 KOTO ve KOSAD’dan ‘Kredi Süreçlerinde Sigorta Dayatmalarına Karşı’ ortak duruş
00:07 ASKİ’ye “içme suyu havzasında kirlilik” cezası ve suç duyurusu
00:06 Yaşam Memnuniyeti Anketi’ne göre, Türkiye’de yaşayanların yüzde 53,3 mutlu olduğunu beyan etti…
00:06 Hollanda Fahri Konsolosumuz Titus Kramer, bir yasa konusunda hükümeti uyardı…
00:06 Erdoğan’ın Etiyopya Ziyareti ve Bölgesel Etkisi
00:05 İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, TBMM’de düzenlenen “Valiler Buluşması Programı”na katıldı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

10 katılımcıdan 8’i tüm endişelere rağmen fiziksel eğitimi tercih ediyor

10 katılımcıdan 8’i tüm endişelere rağmen fiziksel eğitimi tercih ediyor
18 Eylül 2021
325
A+
A-

UHA HABER / Havucum.com, gelişen teknolojiler sayesinde araştırma dünyasında öne çıkan online anketlerin daha fazla kişiyle, daha kısa sürede ve daha az maliyetle yapılmasını sağlıyor.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, Havucum.com, büyük mutluluk ile bazı endişeleri beraberinde getiren okulların açılışıyla ilgili anket düzenledi. Sonuçlara göre birçok endişeye rağmen fiziksel eğitim tercih edilmeye devam ediyor.

Online anketlerle daha geniş bir kitleye ulaşarak araştırmaların daha kısa sürede ve daha az maliyetle gerçekleşmesini sağlayan Havucum.com, ebeveynlerin ve çocukların yakından takip ettiği okulların açılışıyla ilgili anket gerçekleştirdi.

Ankete katılan ebeveynlerin çocuklarının yüzde 27’si anaokulunda, yüzde 29’u ilköğretimde, yüzde 23’ü ortaokulda, yüzde 14’ü lisede ve yüzde 7’si de üniversitede eğitim görüyor. Bu okulların yüzde 84’ü devlet okulu, yüzde 14’ü ise özel okuldan oluşuyor. Katılımcılara çocuklarının kaç kişilik sınıflarda eğitim gördüğü sorulduğunda yüzde 40’ı 10-20 kişilik, yüzde 34’ü 20-30 kişilik, yüzde 19’u 30-40 kişilik ve yüzde 7’si ise daha kalabalık sınıflar cevabını veriyor.

COVID-19 önlemlerine dair katılımcılar ikiye bölünmüş durumda
Ankete göre katılımcıların yarısı COVID-19 önlemlerini yeterli bulurken kalan yarısı da yeterli bulmuyor. Önlemleri yeterli görmeyen öğrenciler de aynı şekilde kalabalık sınıf ortamlarından, maske ve mesafe kurallarını dikkate almayan öğrenci ve öğretmenlerden endişe duyduklarını belirtiyor. Ancak buna rağmen katılımcıların yüzde 80’i eğitime okullarda devam edilmesini tercih ediyor.

Yeni araştırmanın bulgularıyla ilgili görüşlerini aktaran Havucum.com Kurucu Ortağı Deniz Alpay, “Uzun bir aradan sonra okulların açılması tüm ülkede mutlulukla karşılandı ancak bazı endişeler hala varlığını koruyor. Anketimizden elde ettiğimiz veriler bu endişelerin fiziksel ve online eğitim arasındaki seçimde bir değişim yaratacak etkiye sahip olmadığını gösteriyor. Havucum.com olarak tüm öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar diliyoruz” dedi.

HABER : Sezin BULUM & İstanbul

***

Havucum.com hakkında
Temeli 2018’de atılan, faaliyetlerine de 2019’da başlayan havucum.com, teknoloji ve araştırma alanında 10 yıldan fazla uzmanlığı bulunan olan dört kişi tarafından kurulmuştur. Platformuna kayıtlı 215.000’den fazla üyesi bulunan havucum.com, gelişen teknolojiler sayesinde araştırma dünyasında öne çıkan online anketlerin daha fazla kişiyle, daha kısa sürede ve daha az maliyetle yapılmasını sağlamaktadır. Platforma ücretsiz üye olabilen kişiler, bu anketler sayesinde ek kazanç elde edebilmektedir. Genç ve dinamik yapısıyla pazarın ihtiyaçlarını, elinde bulundurduğu araştırma ve teknoloji gücüyle harmanlayarak pazara yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen havucum.com’un DIN EN ISO 20252:2019 ve DIN EN ISO 9001:2015 yönetim sistem sertifikaları bulunmaktadır.

[TÜHA Haber Ajansı, 18 Eylül 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.