enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:45 Adı terörle anılan Gabar Dağı, şimdi enerjide önemli bir nokta…
00:42 İklim kriziyle bağlantılı aşırı hava olaylarından son 10 yılda 250 milyon kişi evlerini terk etti…
00:35 Gazeteci Mustafa Salman’ın, Küresel Gazeteciler Konseyi 5. Küresel Medya Çalıştayı izlenimleri…
00:34 Tarihi komisyon 18 Kasım’da toplanacak
00:28 Konya’dan Kenya’ya bir başarı hikayesi
00:16 Babam Prof. Dr. İbrahim Hakkı Atun!…
00:10 KO-MEK’te öğrenciydi, şimdi Rusça usta öğreticisi oldu; Ukrayna’dan Kocaeli’ye uzanan başarı hikâyesi
00:01 Romanya Dışişleri Bakanı Oana Toiu’nun Ankara Ziyareti ve Türkiye-Romanya Güvenlik İlişkilerinde Gelişmeler
22:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’nin Kıbrıs davasındaki duruşunun her zaman net…
22:25 Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen “C130” tipi askeri kargo uçağında şehit olan askerlerin naaşları Ankara’ya getirildi…
12:47 MSB: Envanterdeki C-130 uçaklarının uçuşları tedbiren durduruldu
00:45 Sağlık hizmetlerindeki tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine köklü değişiklik
00:36 Gelenekle modernlik arasında köprü kuran kadın sufiler!
00:33 Bakan Işıkhan, “2025 yılı Ağustos ayı itibarıyla belediyelerin, SGK’ye toplam borcu 234,2 milyar lira”
17:30 Düşen askeri kargo uçağında 20 askerimiz şehit oldu
00:58 Kapadokya’da balon sepetlerine, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü”nde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı.
00:57 Adana’da Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın “Üç Jokerli Konken’i” adlı oyununa büyük ilgi… 
00:57 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’yla ilgili gerekçeli kararı açıklandı…
00:56 UHA / İnternational News Agency’ndan Veysel KAVRAYAN’ın Alanya notları…
00:48 ABD’nin Orta Asya Stratejisinde Yeni Dönem: C5+1’in Dönüşümü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

10 katılımcıdan 8’i tüm endişelere rağmen fiziksel eğitimi tercih ediyor

10 katılımcıdan 8’i tüm endişelere rağmen fiziksel eğitimi tercih ediyor
18 Eylül 2021
320
A+
A-

UHA HABER / Havucum.com, gelişen teknolojiler sayesinde araştırma dünyasında öne çıkan online anketlerin daha fazla kişiyle, daha kısa sürede ve daha az maliyetle yapılmasını sağlıyor.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın haberine göre, Havucum.com, büyük mutluluk ile bazı endişeleri beraberinde getiren okulların açılışıyla ilgili anket düzenledi. Sonuçlara göre birçok endişeye rağmen fiziksel eğitim tercih edilmeye devam ediyor.

Online anketlerle daha geniş bir kitleye ulaşarak araştırmaların daha kısa sürede ve daha az maliyetle gerçekleşmesini sağlayan Havucum.com, ebeveynlerin ve çocukların yakından takip ettiği okulların açılışıyla ilgili anket gerçekleştirdi.

Ankete katılan ebeveynlerin çocuklarının yüzde 27’si anaokulunda, yüzde 29’u ilköğretimde, yüzde 23’ü ortaokulda, yüzde 14’ü lisede ve yüzde 7’si de üniversitede eğitim görüyor. Bu okulların yüzde 84’ü devlet okulu, yüzde 14’ü ise özel okuldan oluşuyor. Katılımcılara çocuklarının kaç kişilik sınıflarda eğitim gördüğü sorulduğunda yüzde 40’ı 10-20 kişilik, yüzde 34’ü 20-30 kişilik, yüzde 19’u 30-40 kişilik ve yüzde 7’si ise daha kalabalık sınıflar cevabını veriyor.

COVID-19 önlemlerine dair katılımcılar ikiye bölünmüş durumda
Ankete göre katılımcıların yarısı COVID-19 önlemlerini yeterli bulurken kalan yarısı da yeterli bulmuyor. Önlemleri yeterli görmeyen öğrenciler de aynı şekilde kalabalık sınıf ortamlarından, maske ve mesafe kurallarını dikkate almayan öğrenci ve öğretmenlerden endişe duyduklarını belirtiyor. Ancak buna rağmen katılımcıların yüzde 80’i eğitime okullarda devam edilmesini tercih ediyor.

Yeni araştırmanın bulgularıyla ilgili görüşlerini aktaran Havucum.com Kurucu Ortağı Deniz Alpay, “Uzun bir aradan sonra okulların açılması tüm ülkede mutlulukla karşılandı ancak bazı endişeler hala varlığını koruyor. Anketimizden elde ettiğimiz veriler bu endişelerin fiziksel ve online eğitim arasındaki seçimde bir değişim yaratacak etkiye sahip olmadığını gösteriyor. Havucum.com olarak tüm öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar diliyoruz” dedi.

HABER : Sezin BULUM & İstanbul

***

Havucum.com hakkında
Temeli 2018’de atılan, faaliyetlerine de 2019’da başlayan havucum.com, teknoloji ve araştırma alanında 10 yıldan fazla uzmanlığı bulunan olan dört kişi tarafından kurulmuştur. Platformuna kayıtlı 215.000’den fazla üyesi bulunan havucum.com, gelişen teknolojiler sayesinde araştırma dünyasında öne çıkan online anketlerin daha fazla kişiyle, daha kısa sürede ve daha az maliyetle yapılmasını sağlamaktadır. Platforma ücretsiz üye olabilen kişiler, bu anketler sayesinde ek kazanç elde edebilmektedir. Genç ve dinamik yapısıyla pazarın ihtiyaçlarını, elinde bulundurduğu araştırma ve teknoloji gücüyle harmanlayarak pazara yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen havucum.com’un DIN EN ISO 20252:2019 ve DIN EN ISO 9001:2015 yönetim sistem sertifikaları bulunmaktadır.

[TÜHA Haber Ajansı, 18 Eylül 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.