enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:42 Türkiye’nin Gazze’de barış sürecine liderlik etmesi, İsrail’in bölgesel hesaplarını zorluyor…
00:41 Soykırımcı İsrail’den yeni skandal: Yargısız idam
00:32 11. Yargı Paketi bugün Meclis’e sunulacak
00:23 Spekülatif fiyat hareketlerinin önüne geçiliyor…
00:09 Siyasi dalgalanmalara ve yaptırımlara rağmen, İran – Türkiye arasındaki ticaret son yirmi yıldır artış trendinde…
22:11 Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nce bu geceden itibaren Serbest Rota Hava Sahası uygulamaya başlayacak…
21:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadına şiddet, insanlığa ihanettir!
19:31 Okuma kültürü – Okuma alışkanlığı 
00:58 Katil İsrail şiddetin neticesinde son 2 yılda Filistin topraklarında 33 bin kadın ve kız çocuğu hayatını kaybetti…
00:57 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Heyetin, İmralı ziyareti tarihi bir gelişmedir
00:47 MSB: Kadına yönelik şiddetle mücadelede 1 milyonu aşkın personele eğitim verdik
00:46 Yeni bir araştırma: Z kuşağının şifre tercihleri dedelerinden daha kötü
00:46 Bakan Göktaş: Kadına yönelik şiddete karşı mücadeleyi en üst seviyede sürdüreceğiz
00:41 Yeni Zelanda 2050’ye kadar 2.5 milyon kediyi öldürecek
00:40 Kandil mi İmralı mı? 27 Şubat Çağrısının Güç Dengelerine Etkisi
00:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazzeli kadınlara yönelik barbarlık hak ettiği tepkiyi görmedi”
00:35 MİT Başkanı Kalın’dan Gazze diplomasisi
00:32 İmamoğlu Suç Örgütü’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kabul edildi..
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Toplumun temeli olan ailelerin de kilit taşı kadındır
00:14 Kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli bir adım daha atıldı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’ı ziyaretinde ‘ittifak’ a yeşil ışık

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’ı ziyaretinde ‘ittifak’ a yeşil ışık
4 Temmuz 2025
7
A+
A-

* Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’ı ziyaretinde ‘ittifak’ sorusuna “Henüz bir seçim atmosferi olmadığı için bir somut proje olarak ittifak sürecinden bahsetmek mümkün değil. Ancak şunu görüyoruz ki Türkiye’nin objektif şartları birlik olmayı zorluyor” diyerek yanıt verdi.

*Detayı bültenimizde!…

UHA/ İnternational News Agency

ANKARA, 04 TEMMUZ 2025 – Zafer Partisi Genel Başkanı Ümir Özdağ, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır’ı parti genel merkezinde ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren basına kapalı görüşmenin ardından Özdağ ve Çayır, ortak açıklama yaptı.

Özdağ, İzmir’de düzenlenen ‘yolsuzluk‘ operasyonuna ilişkin, “Ne yazık ki ülkemiz geçtiğimiz günlerde yine bir şafak operasyonuyla güne başladı ve devam edeceğe benziyor. Anayasanın 10’uncu maddesi Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının renk, dil, mezhep, felsefi inanç, siyasi parti farklılıklarına rağmen anayasa önünde ve yasalar önünde eşit olduğunu söyler. İçinden geçtiğimiz süreçte anayasanın 10’uncu maddesinin askıya alındığını görüyoruz. İktidar mensuplarına uygulanan hukukla muhalefete uygulanan hukuk aynı değil” dedi.

Ümit Özdağ'dan ittifaka yeşil ışık

İTTİFAKA YEŞİL IŞIK

Hukukun olmadığı yerde ekonominin de olmayacağını söyleyen Özdağ, “Hukukun olmadığı yerde yatırım olmaz. Vatandaş sabahleyin buzdolabını açtığı zaman yeni anayasayı görmek için açmıyor. Peynir var mı, tereyağı var mı, zeytin var mı? Yok arkadaşlar. Peynir de yok, tereyağı da yok, zeytin de yok. Çünkü bunların hepsi artık lüks madde. Onun için biz tekrar hukukun olduğu bir Türkiye’yi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Özdağ, seçim ve ittifak olasılıklarına ilişkin soru üzerine, “Henüz bir seçim atmosferi olmadığı için bir somut proje olarak ittifak sürecinden bahsetmek mümkün değil. Ancak şunu görüyoruz ki Türkiye’nin objektif şartları birlik olmayı zorluyor ve bu hepimizin omuzlarında tarihsel bir vebal, hiç kimsenin kişisel menfaatlerini ve önceliklerini ön plana çıkarmaya hakkı yok. Hepimiz çocuklarımıza, torunlarımıza ve bu ülkeye karşı sorumluyuz. Bu sorumluluğu yerine getirecek şuur içerisinde davranmalıyız” dedi.

Ümit Özdağ'dan ittifaka yeşil ışık

“BİR AN ÖNCE ERKEN SEÇİM YAPILMALIDIR”

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır da “Sayın Genel Başkanın eninde sonunda beraat edeceğine inanıyorum. Çünkü ortada hiçbir suç unsuru yok. Siyasi parti faaliyeti dışında yapılan bir faaliyet yok. Zoraki birtakım eklemelerle hadiseyi başka yere çevirmenin hiçbir zaman kimseye faydası yok. Siyasetve insanlar özgür düşüncelerini, fikirlerini bu toplumda paylaşmalılar. Bir an önce erken seçim yapılmalıdır. Ben bu görüşün Türkiye açısından hayırlı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.