enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:39 Tarihi Çağrı: İki Devlet, Tek Millet ve Sarsılmaz Bir Gelecek
00:30 Uykusuzluk depresyona yol açıyor
00:12 Aile Birliğimiz Tehlike Altında
00:01 Dr. Elvin Abdurahmanlı: “Türk Dünyası Artık Küresel Bir Aktör” 
10:35 Yüzyılın Konut Projesi’nde yeni haftanın kura takvimi
09:28 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency ve UHA / İnternational News Agency ’16 Ocak Basın Onur Günü’nde onurlandırıldı
09:15 16 Ocak Basın Onur Günü’nden notlar..
08:04 Kuşadası Güvercinada Açık Hava Müzesi’ni 2025 yılında181 bin 419 kişi ziyaret etti
07:52 Petrol savaşları yerini ‘kritik mineral’ savaşlarına bırakabilir
06:36 CHP Genel Başkanı Özel’in ‘ben 30 yıl yatarım, siz de yatarsınız’ sözlerine tepkiler sürüyor
06:32 Aydın’ın Kuşadası’nda, Kurumlar Arası Gerginlik Hizmeti Aksatıyor
04:30 Kırmızı Bültenle aranan suçlular yakalanarak Türkiye’ye getirildi
04:29 Kırmızı Bültenle aranan suçlular yakalanarak Türkiye’ye getirildi
00:53
00:23 İklim değişikliklerin dünyamıza Faturası: Susuzluk
18:27 Ömer Çelik’ten CHP’ye tepki: Saldırganlık bir siyaset biçimi değildir
17:55 Sosyal medyada suç örgütlerini öven 325 şüpheli yakalandı
13:55 Türkiye, Sudan konulu beşinci istişare toplantısına katıldı
10:48 100’ün Üzerinde Ülkeden Alıcılar, Bebek ve Çocuk Ürünleri İçin Geliyor
00:50 Bakan Göktaş, “Biz aynı aileye, farklı kapılardan ulaşan kurumlarız”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yunanistan’ın skandal uygulamasına tepki yağdı

Yunanistan’ın skandal uygulamasına tepki yağdı
13 Temmuz 2021
696
A+
A-

UHA HABER / Galatasaray Futbol Takımı, Olympiacos ile oynanacak özel maç için gittiği Yunanistan’da PCR testlerinin kabul edilmemesi nedeniyle geri dönme kararı aldı. Yunanistan’ın bu ayrımcı kararına Türkiye’den tepki geldi.

  Olimpiacos ile oynanacak hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray, PCR testlerinin kabul edilmemesi ve Yunan yetkililerin tavırlarından dolayı İstanbul’a dönüş kararı aldı.

Galatasaray’a karşı uygulanan bu tavra Türkiye’den tepkiler art arda geldi.

Bakan Kasapoğlu, Yunanistan’ı kınadı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Olympiacos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray Futbol Takımı’na yönelik sergilenen tutumu kınadı.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından açıklama yapan Bakan Kasapoğlu, “Hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray Spor Kulübü’müzün karşılaştığı tutum üzerine, kulüp başkanı Burak Elmas ve Fatih (Terim) Hoca ile telefonda görüşerek yanlarında olduğumuzu ifade ettim. Galatasaray’ın karşı karşıya kaldığı bu ilkel tavrı şiddetle kınıyorum.” ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu’ndan Yunanistan’a tepki

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Olympiacos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray Futbol Takımı’na yönelik centilmenlik dışı tutuma tepki gösterdi.

Çavuşoğlu, Twitter hesabından, “Bugün Galatasaray Futbol Takımımızın Yunanistan’da karşılaşmış olduğu iyi niyetten ve centilmenlikten uzak muamele kabul edilemez. Tüm takımlarımızın her zaman yanındayız!” mesajını paylaştı.

Olympiacos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray Futbol Takımı, Yunan yetkililerin yeni tip koronavirüs (COVID-19) testlerini kabul etmemesi ve sergiledikleri kaba davranışlara tepki olarak Atina’dan geri dönme kararı almıştı.

“Yapılan saygısızlık asla kabul edilemez”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Olympiacos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray Futbol Takımı’na yönelik tutuma tepki gösterdi.

Çelik, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

“Yunanistan’ın, Galatasaray Spor Kulübü’ne dönük kötü muamelesini şiddetle kınıyoruz. Kötü niyet ve kabalığın sportmenlikte yeri yoktur. Galatasaray dünyada yeri olan büyük bir takımımızdır. Yunan otoriterlerinin yaptığı saygısızlık asla kabul edilemez. Yunan makamlarının Galatasaray’a yaptığı saygısızlık sadece kendilerine yakışmıştır. Dostluk ve sporla ilgisi olmayan, her bakımdan yakışıksız davranışlarını not ediyoruz.”

Türkiye Futbol Federasyonundan Yunanistan’a tepki

Türkiye Futbol Federasyonu, Olympiacos ile oynayacağı hazırlık maçı için Yunanistan’a giden Galatasaray Futbol Takımı’na yönelik tutuma tepki gösterdi.

Federasyondan yapılan açıklamada, “Galatasaray kafilesinin istenen tüm prosedürleri yerine getirmesine rağmen Atina’ya indikten sonra karşılaştığı davranışlar kabul edilemez. Yunan makamlarının sporun ruhuna yakışmayan bu tutumunu kınıyor, Galatasaray Kulübü’müzün yanında olduğumuzu belirtiyoruz.” denildi.

[UHA Haber Ajansı, 13 Temmuz 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.