enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:23 İftar sofralarına gitmeyeceğim
00:02 Macar Diplomatlardan Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi’ne İşbirliği Ziyareti
00:09 Avrupa Haberleri / NATO 3.0 Döneminde Çok Vitesli Avrupa’nın Dönüşümü
00:08 Emlak Konut’tan faizsiz ‘Hoş Geldin Evim Kampanyası’
00:07 Toplumsal Fayda Hikâyeleri’nde bu hafta: Pfizer Türkiye
00:06 Gazze Barış Kurulu Vaşington’da toplandı
00:05 Ömer Çelik: Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge hedefimize ilerliyoruz
00:04 MSB’den Yunanistan’ın Girit’teki hidrokarbon faaliyetlerine tepki
00:03 ABTTF: Hoş geldin Ramazan-ı Şerif!
00:02 Karda, sıcakta, çöl fırtınasında Türk SİHA’ları: Dünyanın gözü BAYKAR’da
00:01 İddia: ABD ordusu cumartesi gününden itibaren İran’a saldırıya hazır
00:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emine Erdoğan ve İletişim Başkanı Duran’dan ramazan mesajı
13:20 “Bu Dünyadan Bir Akıncı Geçti”
01:01 Ekrem İmamoğlu ile Hüseyin Gün, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ hakkında “Siyasal casusluk” iddianamesi kabul edildi
00:18 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Barış Kurulu’nun ilk toplantısı için Vaşington’da
00:08 İşsizlik 12 çeyrektir tek hanede
00:08 KOTO ve KOSAD’dan ‘Kredi Süreçlerinde Sigorta Dayatmalarına Karşı’ ortak duruş
00:07 ASKİ’ye “içme suyu havzasında kirlilik” cezası ve suç duyurusu
00:06 Yaşam Memnuniyeti Anketi’ne göre, Türkiye’de yaşayanların yüzde 53,3 mutlu olduğunu beyan etti…
00:06 Hollanda Fahri Konsolosumuz Titus Kramer, bir yasa konusunda hükümeti uyardı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gazeteci Murat Yetkin’e çarpıcı açıklamalarda bulundu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gazeteci Murat Yetkin’e çarpıcı açıklamalarda bulundu
23 Şubat 2024
20
A+
A-

Gazeteci Murat Yetkin’e açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yerel seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı aldığını belirterek, hem olumsuz sonuçlanan ittifak sürecini hem de seçim sonuçlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

UHA / İnternational News Agency

“BİZE 2-3 BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ Fatih Erbakan: Türk askerleri Gazze'de ... | Rudaw.netTEKLİF ETTİLER”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gazeteci Murat Yetkin’in “Görüşmeler neden kesildi?” sorusuna ise söyle cevap verdi:

Fatih Erbakan, Oysa biz 14 Mayıs öncesinde, Cumhur İttifakı çerçevesinde anlaşmamız çerçevesinde Cumhurbaşkanı adaylığımızdan vaz geçmiştik. Bize il ve ilçe adaylıkları yerine 2-3 belediye meclisi üyeliği teklif ettiler. Anketlerde binde 6-7 civarında oyu görünen BBP’ye teklif ettikleriyle aynı. 14 Mayıs’ta Türkiye genelindeki yüzde 3 oyu da, kendileriyle işbirliğinin ‘yüzü suyu hürmetine‘ aldığımızı söylediler bize. Bunu kabul edemezdik. Üstelik tabanımızda AK Parti’yle yerel seçimlerde işbirliği yapmamıza destek de yok, hatta 14 Mayıs nedeniyle tepki var. Biz de bu durumda İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarımızı ilan ettik”

İSTANBUL VE ANKARA İÇİN TAHMİNİ BOMBA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, seçim sonuçlarına ilişkin de çarpıcı tespitlerde bulunarak, “Bize destek vermediğimiz takdirde Murat Kurum’un kazanamayacağını söylüyorlar. Bakın, DEM Parti, hiçbir partiye seçim kazandırmak zorunda olmadıklarını söyleyince mesele olmuyor ama biz kendi adayımızla çıkınca mesele yapılıyor. Bizim değerlendirmemiz de İstanbul’da Ekrem Bey’in daha şanslı olduğu, kazanabileceği yönünde. Özellikle Fatih, Üsküdar, Eyüp gibi ilçelerde sürpriz yapabilirler. Eyüp deyince bazı arkadaşlar sadece Eyüp Sultan Camii etrafı zannediyor; oysa Göktürk’e kadar hep Eyüp. Ankara’da ise Mansur Yavaş’ın rahat alabileceğini tahmin ediyorum. Turgut (Altınok) Bey, fazla bir varlık gösteremedi” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.