enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:34 Şirketlerden N’Aber!
10:25 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:02 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:35 Bolivya’da ‘Ekonomik Hal’
09:11 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:10 Devlet adamlığı, her istediğini yapabilme serbestliği değil; her yerde kendini sınırlayabilme iradesidir…
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:43 Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine Karşı Hak İhlalleri Devam Ediyor…
00:34 Otellerde kimlik fotokopisi dönemi bitti, turizmciler ulaştırma sistemlerini işaret etti
00:28 CHP Genel Başkanı Özgür Özel tartışmanın fitilini Brüksel’den ateşledi, AK Parti’den yanıt gecikmedi…
00:21 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:16 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını gerçekleştirdi…
00:16 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:02 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
00:02 Gazeteciler Cemiyeti Mobil Basın Evi, Gaziantep Üniversitesi’ni ziyaret etti
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültürel değerlerimizi evrensel bakışla harmanlayıp inşa etmeliyiz…
13:08 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:07 “Terörsüz Türkiye” süreci…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
00:59 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yalova Mobbingle Mücadele Derneği, mobbing mağdurlarına hukuki ve psikolojik destek veriyor

Yalova Mobbingle Mücadele Derneği, mobbing mağdurlarına hukuki ve psikolojik destek veriyor
7 Ağustos 2024
61
A+
A-

Yalova Mobbingle Mücadele Derneği, kurulduğu Şubat 2024 tarihinden bu yana mobbing mağdurlarına gerek hukuki gerekse psikolojik destek vererek yanında oluyor.

Yalova’da Nilgün Turan Haybek önderliğinde Prof. Dr. Fahri Apaydın, Dr. Öğr. Üyesi Cemil Yalova Mobbingle Mücadele Derneği İl TemsilciliğiKoyuncu, Esma Elbi Fırat, Merve Altın ve Rabia Çalışkan tarafından bu yıl faaliyete gecen Yalova Mobbingle Mücedele Derneği, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir sorun olan iş yerinde psikolojik yıldırma ya da psikolojik taciz olarak da tanımlanan mobbingle mücadele ediyor.

Yalova Temsilcilik – Mobbing ile Mücadele DerneğiYalova Mobbingle Mücedele Derneği Başkanı Nilgün Turan Haybe, günümüzde birçok kişinin iş yerlerinde mobbinge hatırlatarak, kişiler üzerinde ağır bir psikolojik etki bıraktığını ve hatta kimi zaman ağır vakalarda kişilerin intihara yönelmeye kadar gidebilecek olumsuz sonuçlarının olabildiğine dikkat çekti.

“Olumsuz etkilerinin arasında aynı zamanda ekonomik kayıplar da bulunmakta” olduğunu ifade eden Haybek, özellikle Mobbingin uygulandığı iş yerlerinde mobbing mağduru olan kişilerin sağlık sorunları yaşadığından işle ilgili sorumluluklarını etkin bir şeklide yerine getiremediğini ve bunun ise iş kayıplarına yol açtığını dile getirdi.

Yalova Mobbingle Mücedele Derneği Başkanı Nilgün Turan Haybek, Derneğin kuruluşundan buyana mobbingle mücadele etmek için öncelikle mobbing konusunda kişileri bilgilendirme faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Derneğin aynı zamanda mobbing mağdurlarına gerek hukuki gerekse psikolojik destek vererek her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Haybek, derneğin kurumlarla ve şirketlerle ortak çalışmalar yapmak için ilgili yetkililerle sürekli sıcak temas kurmaya çalıştıklarını ğını da aktardı.

Yalova Mobbingle Mücedele Derneği Başkanı Nilgün Turan Haybek,  bu kapsamda Yalova’daki müdürlüklerin yöneticileri  ve şirketlerin üst düzey yetkililerine de mobbing eğitimi verme konusunda her zaman uzman kişilerce desteğe açık olduklarını belirterek, derneğin daha etkin olabilmesi için toplumdan destek beklediğini ve bunun için de özellikle bireylerin derneğe üye olmalarını umduklarını kaydetti.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.