enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:48 Fransa’nın Afrika’daki son müttefiklerinden Benin’de neler oluyor?
00:44 Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 78 kişinin hayatını kaybettiği davayla ilgili gerekçeli karar…
00:27 “2026 Uluslararası Sıfır Atık ve Sürdürülebilirlik Yarışması”na ilişkin paylaşımda bulundu…
00:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “No Other Land(Başka Toprak Yok)” filminin yönetmeni Basel Adra’yı kabul etti…
00:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye Hürriyet Günü mesajı…
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ortak üretimi öngören projeleri değerlendiriyoruz”…
00:10 Bakan Fidan’dan Suriye Hürriyet Günü mesajı…
00:10 Kahraman şehit polisimiz Albayrak için İstanbul’da tören düzenlendi…
00:01 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda hazırlanan 3’üncü bütçe”
09:54 Türkiye dünya tarihinde hibrit yörünge motoru uzayda ateşleyen ilk ülke oldu
00:53 ABD’nin Kıbrıs Planı…
00:51 Monaco-Galatasaray maçı TRT 1’den naklen yayınlanacak
00:48 Türkiye Büyük Millet Meclisi, bu hafta da yoğun mesaisine devam edecek. Bütçe paratonu başlıyor…
00:48 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-4 – CHP Yönetimi’ne geçmişten kalan biricik miras: Atatürk Maskesi
00:38 ABD–Venezuela Gerilimi: Bölgesel Güç Mücadelesi ve Latin Amerika’nın Kırılgan Dengesi 
00:37 İstanbul’un Kaybolan Geleceği…
00:37 Konferans | Bir Yılın Ardından Suriye: Toparlanma ve Yeniden İnşa I SETA Ankara | 10 Aralık 2025
00:23 Hedefe Yaklaştıkça Artacak Risklere Dikkat…
00:19 Sarayın şekercisi Körfez’e açılıyor
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan Venezuelalı mevkidaşı Maduro ile görüştü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

UTİB’den firmalara ‘Kurumsallaşma’ mesajı

UTİB’den firmalara ‘Kurumsallaşma’ mesajı
3 Mart 2021
458
A+
A-

UHA HABER / UTİB’in Ar-Ge Merkezleri Kapasite Geliştirme Desteği eğitimi sürüyor. Son etkinlikte, firmalara ‘ölçülü kurumsallaşma’ ile fark yaratabilecekleri mesajı verildi. 

İnovasyon kültürü oluşturmak ve yeni girişimleri ekonomiye kazandırmak amacıyla eğitim çalışmalarını pandemiye rağmen hızla sürdüren Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB), Ar-Ge Merkezleri Kapasite Geliştirme Desteği (mini-MBA programı) kapsamında üçüncü eğitimini de geride bıraktı.  

‘SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ŞART’ 

Ufuk Batum’un Koordinatör olduğu ilgili UTİB ev sahipliğindeki etkinlikte, kadınlar için geliştirdikleri özel iç çamaşırı ile ilgili girişimcilik deneyimini paylaşan Reyhan Miray Reyhan, “Yenilik ve girişimle beraber ped ve tampon kullanımını ortadan kaldıranbelirli sağlık problemlerini de çözen ürünümüzle piyasaya çıkıyoruz. Sürdürülebilirlik, sağlık ve kaliteyi öncelik olarak belirledik. Markamızı dünyada tanınır hale getirebilmek için yeni işbirliklerine, bize destek olabilecek yol arkadaşlarına ihtiyacımız var. Çok kısa sürede bu piyasanın en büyüğü olmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 

DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİM 

Değişimin etki gücüne de dikkati çeken Batum, “Birey, şirket veya marka olsun değişim hep olacak, bundan kaçış yok. Ürünler, hizmetler, iş modelleri öyle hızlı değişiyor ki ‘Bu kadarına da adapte olabilir mi insan diyoruz ama görüyoruz ki adapte olabiliyoruz. Değişmeyecek olan tek kural, değişimin devam edecek olması. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde bu değişim karşısında doğru liderlik ve ölçülü kurumsallaşmaya ayrıca odaklanmalıyız. Tutucu yaklaşımlar, inovasyon ve kurumsallaşmaya mani olabilir. Ama bizaşırı kurumsallıktan da yana değiliz. Hem kurumsal, hem durumsal olabilmeliyiz. Esasında pandemi, bize doğru liderliğin ve ölçülü kurumsallaşmanın önemini gösterdi” dedi. 

[UHA Haber Ajansı, 03 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.