enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:52 Devler Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray bugün Union SG’yi ağırlayacak…
00:46 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu dün İmralı’ya gitti
00:41 15 bin öğretmen daha eğitim ordusuna katıldı
00:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Cumhuriyeti, Osmanlı miraslarını titizlikle korumaktadır
00:34 81 ilden gelen öğretmenler Anıtkabir’i ziyaret etti
00:31 Kılıçdaroğlu’ndan ültimatom!…
00:28 MSB: C-130 askeri kargo uçağın enkazı Kayseri’de incelenecek
00:22 KIZILELMA’nın vurucu gücü yapay zekası olacak
00:22 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nükleer güç santrali kurulması konusunda Güney Kore ile görüşmelerimiz sürüyor…
00:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü
00:09 Ayasofya’nın restorasyonunda “zeminin tahrip edildiği” iddialarına yalanlama
00:07 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung’un huzurunda iki ülke arasında 3 anlaşma imzalandı.
00:01 Kadın Olmazsa Su Adaleti Olmaz
11:30 Kocaeli Sümerspor’dan anlamlı etkinlik: Bu kez Öğretmenler Kürek Çekti 
11:29 Kocaeli Sümerspor’dan anlamlı etkinlik: Bu kez Öğretmenler Kürek Çekti 
00:57 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM’deki tarihi konuşması, konferans için yayımlanan kitapçıkta yer aldı…
00:49 Makine İhracatı, Almanya, ABD ve İtalya en fazla ihracat yapılan ülkeler…
00:49 Türkiye’de 2026 yılı asgari ücreti için geri sayım başlıyor
00:40 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 5’inci Ulusal Eylem Planı, 25 Kasım’da açıklanacak
00:39 Analist Hazel Çağan Elbir: Avrupa Birliği’nin Türkiye 2025 raporu…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

UTİB’den firmalara ‘Kurumsallaşma’ mesajı

UTİB’den firmalara ‘Kurumsallaşma’ mesajı
3 Mart 2021
457
A+
A-

UHA HABER / UTİB’in Ar-Ge Merkezleri Kapasite Geliştirme Desteği eğitimi sürüyor. Son etkinlikte, firmalara ‘ölçülü kurumsallaşma’ ile fark yaratabilecekleri mesajı verildi. 

İnovasyon kültürü oluşturmak ve yeni girişimleri ekonomiye kazandırmak amacıyla eğitim çalışmalarını pandemiye rağmen hızla sürdüren Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB), Ar-Ge Merkezleri Kapasite Geliştirme Desteği (mini-MBA programı) kapsamında üçüncü eğitimini de geride bıraktı.  

‘SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ŞART’ 

Ufuk Batum’un Koordinatör olduğu ilgili UTİB ev sahipliğindeki etkinlikte, kadınlar için geliştirdikleri özel iç çamaşırı ile ilgili girişimcilik deneyimini paylaşan Reyhan Miray Reyhan, “Yenilik ve girişimle beraber ped ve tampon kullanımını ortadan kaldıranbelirli sağlık problemlerini de çözen ürünümüzle piyasaya çıkıyoruz. Sürdürülebilirlik, sağlık ve kaliteyi öncelik olarak belirledik. Markamızı dünyada tanınır hale getirebilmek için yeni işbirliklerine, bize destek olabilecek yol arkadaşlarına ihtiyacımız var. Çok kısa sürede bu piyasanın en büyüğü olmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 

DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİM 

Değişimin etki gücüne de dikkati çeken Batum, “Birey, şirket veya marka olsun değişim hep olacak, bundan kaçış yok. Ürünler, hizmetler, iş modelleri öyle hızlı değişiyor ki ‘Bu kadarına da adapte olabilir mi insan diyoruz ama görüyoruz ki adapte olabiliyoruz. Değişmeyecek olan tek kural, değişimin devam edecek olması. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde bu değişim karşısında doğru liderlik ve ölçülü kurumsallaşmaya ayrıca odaklanmalıyız. Tutucu yaklaşımlar, inovasyon ve kurumsallaşmaya mani olabilir. Ama bizaşırı kurumsallıktan da yana değiliz. Hem kurumsal, hem durumsal olabilmeliyiz. Esasında pandemi, bize doğru liderliğin ve ölçülü kurumsallaşmanın önemini gösterdi” dedi. 

[UHA Haber Ajansı, 03 Mart 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.