enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:11 Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nce bu geceden itibaren Serbest Rota Hava Sahası uygulamaya başlayacak…
21:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadına şiddet, insanlığa ihanettir!
19:31 Okuma kültürü – Okuma alışkanlığı 
00:58 Katil İsrail şiddetin neticesinde son 2 yılda Filistin topraklarında 33 bin kadın ve kız çocuğu hayatını kaybetti…
00:57 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Heyetin, İmralı ziyareti tarihi bir gelişmedir
00:47 MSB: Kadına yönelik şiddetle mücadelede 1 milyonu aşkın personele eğitim verdik
00:46 Yeni bir araştırma: Z kuşağının şifre tercihleri dedelerinden daha kötü
00:46 Bakan Göktaş: Kadına yönelik şiddete karşı mücadeleyi en üst seviyede sürdüreceğiz
00:41 Yeni Zelanda 2050’ye kadar 2.5 milyon kediyi öldürecek
00:40 Kandil mi İmralı mı? 27 Şubat Çağrısının Güç Dengelerine Etkisi
00:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Gazzeli kadınlara yönelik barbarlık hak ettiği tepkiyi görmedi”
00:35 MİT Başkanı Kalın’dan Gazze diplomasisi
00:32 İmamoğlu Suç Örgütü’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kabul edildi..
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Toplumun temeli olan ailelerin de kilit taşı kadındır
00:14 Kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli bir adım daha atıldı…
00:14 Kişisel veri hırsızlarına operasyon: 14 şüpheli yakalandı
00:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Ermenistan’la normalleşmeye hazırız”
00:01 İngiltere’nin başkenti Londra’ya turist vergisi geliyor
22:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan Gönüllüler Koalisyonu Zirvesi’nin toplantısına katıldı
00:52 Devler Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray bugün Union SG’yi ağırlayacak…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kore’de hükümet yetkilileri ve iş dünyası ile bir araya gelecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kore’de hükümet yetkilileri ve iş dünyası ile bir araya gelecek
9 Eylül 2024
15
A+
A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Küresel Altyapı İş Birliği Konferansı (GICC) 2024 vesilesiyle gideceği Güney Kore Cumhuriyeti’nde 11-12 Eylül tarihlerinde bir dizi temasta bulunacak. Yoğun programı kapsamında Kore Arazi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Park Sang-Woo ile ikili görüşme gerçekleştirmesinin ardından GICC 2024’e katılacak olan Bakan Uraloğlu, Koreli ve Kore’de yaşayan Türk iş insanlarıyla da bir araya gelecek.

UHA / İnternational News Agency

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, GICC 2024 vesilesiyle 11-12 Eylül tarihlerinde Güney Kore Cumhuriyeti’nde bir dizi temasta bulunacak. 11 Eylül Çarşamba günü ilk olarak T.C. Seul Büyükelçiliği’ni ziyaret ederek Büyükelçi Salih Murat Tamer ile görüşecek olan Bakan Uraloğlu, bu ziyaretin ardından Kore Arazi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Park Sang-Woo ile bir araya gelecek.

Uraloğlu, bu görüşmede ise özellikle iki ülkenin haberleşme ve altyapı projelerindeki iş birliği potansiyellerini ele alacak, stratejik köprüler kuracak. Türkiye ve Kore’nin mühendislik, teknoloji ve altyapı alanlarındaki deneyimlerinin masaya yatırılacağı toplantı stratejik iş birliğini daha da derinleştirecek.

Yoğun Kore programı kapsamında, uluslararası şirketleri ve kurumları buluşturarak yeni iş birliklerine kapı aralayan GICC 2024’e katılacak olan Bakan Uraloğlu, burada ekonomik iş birliklerinin geliştirilmesine yönelik istişarelerde bulunacak.

Fuar alanında gerçekleştirilecek istişarelerin ardından ise Koreli ve Kore’de yaşayan Türk iş insanları ile bir araya gelecek olan Uraloğlu, Türkiye’nin lojistik, ulaşım ve altyapı yatırımları için temaslarda bulunacak. Bu toplantının ardından Gyeongbok Sarayı ve Namsan Seul Kulesi’ni ziyaret edecek olan Bakan Uraloğlu’nun programına Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay da eşlik edecek.

Bakan Uraloğlu ziyaretin ikinci gününde Seul’den hızlı tren ile Busan’a geçecek ve burada Türkiye’nin Kore savaşında kaybettiği 721 şehitten 462’sinin kabrinin bulunduğu Birleşmiş Milletler Anıt Mezarlığı’nı ziyaret ederek Türk Anıtı’na çelenk bırakacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.