enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
00:54 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
00:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
00:43 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
00:41 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
00:40 Netanyahu’nun Mesut Yılmaz’dan istediği Siloam yazıtı nedir?
00:37 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
00:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
00:09 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
00:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
09:52 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
06:57 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
06:09 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
00:56 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
00:37 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
00:32 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
00:29 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gölcük Otobüs Terminalinin tanıtımı yapıldı…
00:23 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
00:17 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
00:16 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tuzla’da iftara yetişemeyenlere yemek ikramı

Tuzla’da iftara yetişemeyenlere yemek ikramı
17 Nisan 2021
674
A+
A-

UHA HABER / Tuzla Belediyesi iftara yetişemeyen vatandaşlara iftariyelik dağıttı. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, hizmetin ramazan ayı boyunca süreceğini söyledi.

Tuzla Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, içerisinde hurma, su, tatlı, meyve suyu ve sandviç olan iftariyelikler,  15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün Anadolu’dan Avrupa’ya geçiş istikametinde seyreden 500 vatandaşa ikram edildi.

Bu kapsamda iftariyelikler, Kral FM ve Tuzla Belediyesi personelleri tarafından taksicilere, özel araçlarında olanlara ve toplu taşıma ile evine gitmek isteyen İstanbullulara dağıtıldı.

İftara dakikalar kala kumanya sürprizi yaşayan İstanbullular uygulamadan memnun olduklarını ifade ederken ramazan ayı boyunca İstanbul’un 44 farklı noktasında 11 bin kişilik kumanya dağıtılması hedefleniyor.

Tuzla'da iftara yetişemeyenlere yemek ikramı

“Tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, belediye olarak Kral FM ile yapılan iş birliği kapsamında iftar saatinde yolda olan vatandaşlara kumanya ikram edileceğini söyledi.

Yazıcı, “Sadece aşımızı paylaşmak ile kalmayacağız, özel kardeşlerimizin, büyüklerimizin, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kral FM’e de bu güzel iş birliği için teşekkürlerimi sunuyorum. Bilin ki ramazan ayı boyunca iftar saatine yakın bir zaman diliminde bir noktada Kral FM’in aracı var ise orada Tuzla Belediyesi tarafından hazırlanmış iftar yemeğiniz hazırdır” dedi.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 17 Nisan 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.