enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:01 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:50 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:22 Portre: Ayetullah Ali Hamaney kimdir?
00:11 Kocaelispor Taraftarı Başkan Büyükakın’dan istemişti: O çocuklar maçta yerlerini aldı
00:11 Ramazan çadırında paylaşmanın tadı bir başka: İftar sonrası ücretsiz ikramlar Büyükşehir’den
00:10 Sahanın Durumu, Raporun Gereği ve Zamanlama
00:09 Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde insansız hava araçlarının (İHA) parçaları sonucu iki kişi yaralandı
00:08 Hollanda’da 17 Nisan’da başlayacak sergide, Osmanlı’nın diplomatik ağırlığını hatırlatan figürler izlenecek…
00:08 Bloomberg yazdı: Türkiye, petrol ve uzay istasyonuyla Afrika açılımını hızlandırıyor”
00:07 Nakit Varken Batmak: Şirketleri Sessizce Çökerten Finansal Yanılgı
00:04 Ateş Çemberinde Akıl Arayışı
00:02 Putin’den Hamaney için taziye mesajı: ‘Uluslararası hukukun ihlali’
00:01 Kocaeli Büyükşehir, Üsküdar Vapuru faciasını unutmadı; 392 can, 1 Mart’ın yıl dönümünde dualarla anıldı
09:52 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Suriye, Mısır ve Endonezya dışişleri bakanları ile telefon görüşmeleri yaptı.
09:27 Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, İncirlik Hava Üssü’nden “canlı yayın” yapılmasıyla ilgili resen soruşturma başlatıldı
06:51 İran’daki Türk vatandaşlarına güvenlik uyarısı
00:52 Ege Üniversitesi’den,“34. Yılında Her Yönü ile Hocalı ve Azerbaycan-Ermenistan İlişkileri”
00:45 ManpowerGroup: Zorunlu ofise dönüş, kadınların işten ayrılma olasılığını erkeklere kıyasla 3 kat artırıyor
00:17 EÜ’de Ramazan Huzuru: İftar sofrası tasavvuf musikisi ile taçlandı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tuzla Belediyesi’nden amatör spora 2,3 milyonluk katkı

Tuzla Belediyesi’nden amatör spora 2,3 milyonluk katkı
2 Mart 2024
21
A+
A-

Tuzla Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine ve başarılı sporculara toplam 2,3 milyon TL’lik destek sağladı.

UHA / İnternational News Agency

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bu desteğin, 14 farklı branşta 13 bin 900 sporcuya ulaştığını dile getirdi.

Başkan Dr. Şadi Yazıcı, “Sevgili gençler bizim için kıymetlisiniz. Biz Gençlik Eşittir Gelecek derken sözle söylemiyoruz, özle söylüyoruz. 5-10 yıl sonra sizler Tuzla’yı, İstanbul’u, Türkiye’yi yöneteceksiniz. Biz, desteklerimizin geleceğe yatırım olduğunu biliyor, sizler de bunun hakkını veriyorsunuz” dedi.

Tuzla Belediyesi, ilçedeki spor faaliyetlerini desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Amatör Spor Kulüplerine Destek ve Başarılı Sporculara Ödül Töreni düzenlendi. Programa, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır, amatör spor kulüpleri ve sporcular katıldı.

“GENÇLERE YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, törende yaptığı konuşmada, “Biz Gençlik Eşittir Gelecek derken sözle söylemiyoruz, özle söylüyoruz. 5-10 yıl sonra sizler Tuzla’yı, İstanbul’u, Türkiye’yi yöneteceksiniz. Bugün açtığımız spor kompleksini, açacağımız veya bugüne kadar açtıklarımızın hepsini gençlere yatırımın geleceğe yatırım olduğunu bilerek yapıyoruz. Sizler de bunun hakkını veriyorsunuz” dedi.

“BAŞKALARININ AYAKKABILARIYLA ÇOK ANTRENMAN YAPTIK”

Törende, başarılı sporculara ödülleri takdim edildi. 2023 kick boks dünya şampiyonu Emre Karaca, Tuzla Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Böyle yardımlar yapıldığını, spora ve sporcuya destek verildiğini görünce inanılmaz seviniyor ve gururlanıyorum. Çünkü biz bu işin yokluk tarafını da gördük. Başkalarının ayakkabılarıyla da çok antrenman yaptık. Ama çok şükür şimdi Avrupa şampiyonu ve Dünya şampiyonu olduk. Küçük yaşlardan beri bunun mücadelesini verdik.” dedi.

Tuzla Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine ve sporculara sağladığı destek ve yardım miktarları şöyle:

Amatör spor kulüpleri nakdi yardım: 762.000 TL

Amatör spor kulüpleri malzeme yardımı: 445.900 TL

Başarılı sporculara ve antrenörlere nakdi yardım: 834.500 TL

Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü: 300.000 TL

Toplam yardım: 2.342.400 TL

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.