enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
08:18 Dünya Sağlıklı Yaşlanma Konseyi (WHAC) Bayrak Devir Töreni İzmir’de Gerçekleşti…
00:52 Doğu Kudüs’ten Gazeteci Duha Hmidan’ın haberleri…
00:50 Kitap: “Gerçeğin Katli-İsrail’in Gazeteciliğe Karşı Savaşı”
00:36 Nükleer Diplomasi: Türkiye-Güney Kore Ekseninde Yeni Enerji Mimarisi
00:24 BM’nin insan hakları testi: Gazze
00:06 Almanya’nın Hannover kentinde iki camiye yönelik saldırı gerçekleştirildi…
00:02 TÜBİTAK’tan Kastamonu Üniversitesi’nin Pompeiopolis ve güneş saati çalışması’na destek…
00:02 ABD’nin test atışı KIZILELMA’nın gölgesinde kaldı
21:26 Müslümanların hayatında teori ve pratik arasındaki çelişki…
10:33 BM Genel Kurulu’nda, “Uluslararası Soykırım Suçu Mağdurlarını Anma ve Onur Günü” dolayısıyla oturum yapıldı…
10:20 Bakan Yumaklı: Su konusunda belediyeler üzerine düşeni yapmalı
09:37 Karadeniz’de sağanak, Doğu Anadolu’da ise karla karışık yağmur bekleniyor
09:16 (TÜİK), TÜFE temel yıl güncellenmesi ve hesaplama sisteminde yapılacak değişikliğe gidiyor…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
08:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde “İnsanlık İçin Güçlü Türkiye” programına katıldı…
06:49 Erdoğan: 10 Mart mutabakatı şer odaklarının hesabını bozacak
06:24 Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Mazlumun yanında, zalimin karşısında dimdik duruyoruz”…
06:18 Osmangazi’de Cengiz Aytmatov Günleri Başlıyor
00:58 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP Genel Başkanı, her köşeye sıkıştığında: Ya topu taca atıyor ya saldırganlaşıyor ya saçmalıyor”…
00:09 İznik Gölü’nü besleyen kaynaktan su çekimi, Gölü giderek küçülmesine neden oluyor…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye İnovasyon Haftası bugün başlıyor

Türkiye İnovasyon Haftası bugün başlıyor
12 Aralık 2022
167
A+
A-

Haftası, 12-13 Aralık’ta Haliç Kongre Merkezi’nde “İnovasyonun Yeni Yüzyılı” temasıyla gerçekleştirilecek.

TRT’nin iletişim sponsoru olduğu Türkiye İnovasyon Haftası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda bakanın katılımıyla bugün başlayacak.

Etkinlik, global şirketlerin üst düzey yöneticilerinden fikir liderlerine, akademisyenlerden öğrencilere, Türkiye’nin önde gelen şirket yöneticilerinden kamunun üst düzey temsilcilerine kadar inovasyona yön veren tüm paydaşları bir araya getirecek.

Türkiye İnovasyon Haftası yarın başlıyor

Önemli isimler inovasyon tutkunları ile buluşacak

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, gelecek bilimci ve “Robotların Yükselişi” kitabının yazarı Martin Ford, MIT Araştırmacısı ve “Enchanted Objects: Design, Human Desire, and the Internet of Things” kitabının yazarı David Rose etkinlikte ana konuşmacılar arasında yer alarak; deneyimlerini, fikirlerini ve öngörülerini konukları ile paylaşacak.

Uzayın Derinliklerinde Küresel Rekabet” paneliyle Dr. Umut Yıldız, düşünce lideri ve inovasyon uzmanı Frank Mattes gibi yerli ve yabancı inovatörlerin katılacağı yapay zeka’ panellerinden, “Ankara’dan Antarktika’ya Giyilebilir Teknoloji İnovasyonu” vaka analizlerine kadar birçok zengin içerik inovasyon tutkunlarıyla buluşuyor.

Etkinlikte bu yıl ayrıca Küresel İnovasyon Endeksi’nde Türkiye’nin yükselişi ve inovatif bir ülke olmanın püf noktaları ele alınacak. Endeksi yayınlayan Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü’nün Geçiş Ülkeleri ve Gelişmiş Ülkeler Bölüm Direktörü Prof. Dr. Habip Asan moderasyonundaki panelde, endekste ilk 20’de yer alan ve etkinliğin inovasyon paydaş ülkeleri olan İsveç ve Çin Halk Cumhuriyeti’nin başkonsolosları konuşacak.

Marka temsilcileri deneyimlerini paylaşacak

Türkiye’nin inovatif ürün ve hizmetlerini üreten projenin stratejik partnerleri, Türkiye İnovasyon Haftası’na yönelik deneyim alanları hazırlayacak ve marka temsilcileri panellerde tecrübelerini paylaşacak.

Farklı disiplinlerdeki yerli ve yabancı sanatçılara ait sergi ve enstalasyonlar ziyaret edilebilecek.

Türkiye’nin geleceğini şekillendiren üniversiteler, teknopark ve teknokentler, dönüşüm ofisleri ve stratejik kurumlarla fikir alışverişinde bulunulabilecek.

Ücretsiz giriş, kayıt ve tüm etkinlik detayları için: https://www.turkiyeinovasyonhaftasi.com

[UHA Haber Ajansı, 12 Aralık 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.