enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:54 Türkiye dünya tarihinde hibrit yörünge motoru uzayda ateşleyen ilk ülke oldu
00:53 ABD’nin Kıbrıs Planı…
00:51 Monaco-Galatasaray maçı TRT 1’den naklen yayınlanacak
00:48 Türkiye Büyük Millet Meclisi, bu hafta da yoğun mesaisine devam edecek. Bütçe paratonu başlıyor…
00:48 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-4 – CHP Yönetimi’ne geçmişten kalan biricik miras: Atatürk Maskesi
00:38 ABD–Venezuela Gerilimi: Bölgesel Güç Mücadelesi ve Latin Amerika’nın Kırılgan Dengesi 
00:37 İstanbul’un Kaybolan Geleceği…
00:37 Konferans | Bir Yılın Ardından Suriye: Toparlanma ve Yeniden İnşa I SETA Ankara | 10 Aralık 2025
00:23 Hedefe Yaklaştıkça Artacak Risklere Dikkat…
00:19 Sarayın şekercisi Körfez’e açılıyor
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan Venezuelalı mevkidaşı Maduro ile görüştü
00:04 Alanyaspor-Antalyaspor derbisi
00:01 TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi sona erdi…
20:41 2023-2028 Türkiye Çocuk Hakları Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile yol haritası hazırlandı
12:05 TTI İzmir 2025: Turizmin Nabzı Bu Yıl İzmir’de Attı…
07:00 Bakan Fidan, 23. Doha Forumu kapsamında, basına açıklamalarda da bulundu…
00:57 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-3 – Küresel sermayeye güvenceler
00:56 2026 FIFA Dünya Kupası’nda fikstür belirlendi…
00:30 Türk tarımında son yılların en dikkat çeken ve en çok kazandıran ürünlerinden biri gilaburu…
00:30 Kriter’in Aralık Sayısı Çıktı!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye İnovasyon Haftası bugün başlıyor

Türkiye İnovasyon Haftası bugün başlıyor
12 Aralık 2022
167
A+
A-

Haftası, 12-13 Aralık’ta Haliç Kongre Merkezi’nde “İnovasyonun Yeni Yüzyılı” temasıyla gerçekleştirilecek.

TRT’nin iletişim sponsoru olduğu Türkiye İnovasyon Haftası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda bakanın katılımıyla bugün başlayacak.

Etkinlik, global şirketlerin üst düzey yöneticilerinden fikir liderlerine, akademisyenlerden öğrencilere, Türkiye’nin önde gelen şirket yöneticilerinden kamunun üst düzey temsilcilerine kadar inovasyona yön veren tüm paydaşları bir araya getirecek.

Türkiye İnovasyon Haftası yarın başlıyor

Önemli isimler inovasyon tutkunları ile buluşacak

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, gelecek bilimci ve “Robotların Yükselişi” kitabının yazarı Martin Ford, MIT Araştırmacısı ve “Enchanted Objects: Design, Human Desire, and the Internet of Things” kitabının yazarı David Rose etkinlikte ana konuşmacılar arasında yer alarak; deneyimlerini, fikirlerini ve öngörülerini konukları ile paylaşacak.

Uzayın Derinliklerinde Küresel Rekabet” paneliyle Dr. Umut Yıldız, düşünce lideri ve inovasyon uzmanı Frank Mattes gibi yerli ve yabancı inovatörlerin katılacağı yapay zeka’ panellerinden, “Ankara’dan Antarktika’ya Giyilebilir Teknoloji İnovasyonu” vaka analizlerine kadar birçok zengin içerik inovasyon tutkunlarıyla buluşuyor.

Etkinlikte bu yıl ayrıca Küresel İnovasyon Endeksi’nde Türkiye’nin yükselişi ve inovatif bir ülke olmanın püf noktaları ele alınacak. Endeksi yayınlayan Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü’nün Geçiş Ülkeleri ve Gelişmiş Ülkeler Bölüm Direktörü Prof. Dr. Habip Asan moderasyonundaki panelde, endekste ilk 20’de yer alan ve etkinliğin inovasyon paydaş ülkeleri olan İsveç ve Çin Halk Cumhuriyeti’nin başkonsolosları konuşacak.

Marka temsilcileri deneyimlerini paylaşacak

Türkiye’nin inovatif ürün ve hizmetlerini üreten projenin stratejik partnerleri, Türkiye İnovasyon Haftası’na yönelik deneyim alanları hazırlayacak ve marka temsilcileri panellerde tecrübelerini paylaşacak.

Farklı disiplinlerdeki yerli ve yabancı sanatçılara ait sergi ve enstalasyonlar ziyaret edilebilecek.

Türkiye’nin geleceğini şekillendiren üniversiteler, teknopark ve teknokentler, dönüşüm ofisleri ve stratejik kurumlarla fikir alışverişinde bulunulabilecek.

Ücretsiz giriş, kayıt ve tüm etkinlik detayları için: https://www.turkiyeinovasyonhaftasi.com

[UHA Haber Ajansı, 12 Aralık 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.