enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:53 Bilirkişilere ödenecek ücretler belli oldu
00:49 MİT, Emniyet Genel Müdürlüğü ile düzenlediği ortak operasyonda DEAŞ’lı teröristi Malatya’da yakaladı.
00:41 İletişim Başkanı Duran, Suriye’deki terör saldırısını kınadı
00:32 MİT’ten siber casusluk operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı
00:31 TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne Diyanet’ten “Caiz” Fetvası: Vatandaşın Şüphesi Giderildi!
00:30 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhalefet, Avrupalı Türkleri hedef almaktan utanmıyor”
00:17 Bugün Cumhurbaşkanın katılımıyla 455 bininci konutun anahtarları hak sahibi vatandaşlara verilecek…
00:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Müslümanlar olarak Filistin’de, Lübnan’da, Sudan’da ve dünyanın birçok yerinde kardeşlerimiz sancılı günler yaşıyoruz”
00:03 Yüzyılın Konut Projesi’nde ilk kura Adıyaman’daki konutlar için çekilecek…
00:01 İsrail–Yunanistan–GKRY arasında giderek kurumsallaşan üçlü işbirliği
09:48 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, Azerbaycan Başbakanı Esedov tarafından kabul edildi
00:58 Türkiye’nin dijital dönüşümünde ivme arayışı: Ekosistem odaklı adımlar kritik
00:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistinlilerin kanı elinde olanların hadsizliği teneke tıngırtısı hükmündedir
00:48 Türkiye-Yunanistan Siyasi Diyaloğu ve Muhtemel Senaryolar
00:45 Siber Güvenlik Başkanlığı’nın teşkilat yapısındaki değişiklik Resmi Gazete’de…
00:29 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Komisyonumuz tarihi bir görev icra etmektedir”
00:23 Asgari Ücretin Asıl Talihlileri: Esnaf Ağaları!
00:21 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hz. Mevlana’yı vuslatının 752. yılında sema mukabelesinde andı
00:04 Trump Neden Grönland Diyor? Haritalar, Grafikler ve Arktik’te Güvenliğin Yeniden Tanımı
00:49 11. Yargı Paketi Meclis’te kabul edildi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

TUDPAM’ın Çevrimiçi canlı yayın konusu: Rusya – Ukrayna Savaşı: NATO ve Türkiye

TUDPAM’ın Çevrimiçi canlı yayın konusu: Rusya – Ukrayna Savaşı: NATO ve Türkiye
12 Şubat 2025
46
A+
A-

Eskişehir merkezli, Türkiye’nin saygın, güvenilir düşünce kuruluşu Türk Dış Politikası Araştırma Merkezi’nin  (TUDPAM) canlı yayın konuğu olarak (E) Büyükelçi Mehmet Fatih Ceylan ile çevrimiçi gerçekleştirdiği “Rusya-Ukrayna Savaşı: NATO ve Türkiye”  başlıklı büyük ilgi gördü.

UHA / İnternational News Agency

Türk Dış Politikası Araştırma Merkezi (TUDPAM), Emekli Büyükelçi Mehmet Fatih Ceylan ile Hakkımızda - TUDPAM | Türk Dış Politikası Araştırma MerkeziRusya – Ukrayna Savaşı: NATO ve Türkiye” başlıklı yayının Moderatörlüğünü TUDPAM Başkan Yardımcısı Mustafa Metin Kışlalılar yaptı.

YouTube kanalından da canlı olarak yayınlanırken, “Rusya – Ukrayna Savaşı: NATO ve Türkiye” başlıklı programa katılım da yoğun oldu.

Türk Dış Politikası Araştırma Merkezi’nin (TUDPAM) bu başarılı ilgiyle izlenen claranlı yayını kaçıran ya da yeniden izlemek isteyenler için aşağıdaki bağlantıdan erişim sağlanabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=gJbx69c3mrk

***

Fatih CEYLAN | RUBASAM

– Emekli Büyükelçi  Mehmet Fatih Ceylan

Mustafa Metin Kaşlılar adlı kullanıcının profil fotoğrafı

Mustafa Metin KIŞLALILAR – 7 Şubat 1999 Bursa doğumlu olan Mustafa Metin Kaşlılar, ilköğretim ve ortaöğretimini Bursa Setbaşı İlköğretim ve Ortaokulunda lise eğitimini ise Özel Final Okullarında tamamlamıştır. 2017 yılında Uludağ Üniversitesi Tarih Bölümünde lisans eğitimine başlayan Kaşlılar, 2022 yılında ise lisans programından mezun olmuştur. 2023 yılında ise Uludağ Üniversitesi Türkiye Cumhuriyeti Tarihi alanında yüksek lisans eğitimine başlamıştır. Hala Yüksek Lisans eğitimini burada sürdürmektedir. Kaşlılar bu süreçte Türk Dış Politikası Araştırma Merkezi-TUDPAM Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken birçok platformda analiz, röportaj, makale çalışmaları da yayımlanmıştır. DergiPark platformu üzerinden bilimsel dergilerde ise hakemlik ve bilimsel makale çalışmalarını yürütmektedir. Çalışma alanlarını ise Türk Dış Politikası, Avrupa Birliği, Rusya, Güvenlik ve Ekonomi ve Türk Siyasal Hayatı oluşturmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.