enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:41 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

TRT Ankara Radyosu’ndan emekli Adnan Ülger vefat etti

TRT Ankara Radyosu’ndan emekli Adnan Ülger vefat etti
21 Aralık 2022
304
A+
A-

TRT Ankara Radyosu’nda 32 yıllık hizmeti boyunca çok sayıda programın yapımcılığını üstlenen Adnan Ülger bugün vefat etti.

1965 yılında Erzincan Kemaliye’de doğan Adnan Ülger, ilk-orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı.

1981 yılında, daha sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu olacak olan Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksekokulu’na girdi.

Çok sevdiği mesleğine ilk adımlarını atacağı okulundan 1985 yılında mezun oldu. Kısa bir süre yazılı basında görev yapan Ülger, 1986 yılında TRT’nin açtığı sınavları kazanarak Radyo Prodüktörü olarak göreve başladı.

TRT Ankara Radyosu’ndaki 32 yıllık hizmeti boyunca çok sayıda programın yapımcılığını üstlenen Adnan Ülger, TRT Radyolarının en sevilen programlarından “Gecenin İçinden” ve “Gündem” programlarını hazırlayan ekipte yer aldı.

TRT Ankara Radyosu'ndan emekli Adnan Ülger vefat etti

TRT Ankara Radyosu’nda tören düzenlenecek

Prodüktörlüğünün yanı sıra idari görev de alan Ülger, 2004-2008 yılları arasında Ankara Radyosu Tiyatro-Eğlence Yayınları Müdürlüğünü de üstlendi.

TRT’den 2018 yılında emekli olan ve meslek hayatı boyunca üreticiliği, üslubu ve kalemiyle dinleyici ve mesai arkadaşlarının sevgisini kazanan usta prodüktör Adnan Ülger, dün 58 yaşında aramızdan ayrıldı. Adnan Ülger, evli ve bir kız çocuğu babasıydı.

Adnan Ülger’in cenazesi bugün saat 11.00’de TRT Ankara Radyosu’nda düzenlenecek olan törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilecek.

[UHA Haber Ajansı, 21 Aralık 2022]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.