enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:59 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:37 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:24 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:57 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
00:56 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
00:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
00:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
00:33 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
00:28 Mesaisine bugün başlayacak Meclis Genel Kurulu’nun gündeminde bu hafta da Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) olacak.
00:26 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
00:15 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
19:07 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
18:39 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
11:21 TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

“TR22 Bölgesi Deniz Üstü Rüzgar Santrali ve Limanı Ön Fizibilite Raporu” açıklanacak

“TR22 Bölgesi Deniz Üstü Rüzgar Santrali ve Limanı Ön Fizibilite Raporu” açıklanacak
30 Nisan 2023
1.019
A+
A-

Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Denizüstü Rüzgar Enerjisi Derneği, Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği işbirliğinde gerçekleştirilecek olan ön fizibilite raporu çevrimiçi tanıtım toplantısı 2 Mayıs Salı  günü saat 14.00-16.00 arasında düzenlenecek.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) | Balıkesir, ÇanakkaleUluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, Güney Marmara Kalkınma Ajansı, ülkemizin önde gelen Yenilenebilir Enerji Kümelenmesine ev sahipliği yapan Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan TR22 Bölgesinde kalkınma odaklı araştırma ve çalışmalar gerçekleştiren önemli bir ajans.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı, yenilenebilir enerji üretim alanları tahsisi; sektöre yönelik istihdam projeleri; yenilikçi uluslararası projelerin yürütülmesi; yatırımcılara destek sağlanması gibi birçok konuda çalışmalar yürütüyor.

Bu kapsamda Güney Marmara Kalkınma Ajansı, ülkemiz denizlerinde rüzgar enerjisi santralleri kurulumu ve bunlara lojistik sağlayacak limanların seçimi konusunda hazırlanan “TR22 Bölgesi Deniz Üstü Rüzgar Santrali ve Limanı Ön Fizibilite Raporu“nu ulusal ve uluslararası kuruluşların bilgisine sunacak.

Toplantının açılış konuşmaları, GMKA Genel Sekreteri Abdullah Güç, Denizüstü Rüzgar Enerjisi Derneği (DÜRED) Başkanı Murat Durak ve Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) Başkanı İbrahim Erden tarafından yapılacak.

TR22 Bölgesi Deniz Üstü Rüzgar Santralı ve Limanı Ön Fizibilite rapor sunumunu, Bursa Teknik Üniversitesi (Takım Lideri) Dr. Öğr. Üyesi Samet Öztürk, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (Enerji Uzmanı) Doç. Dr. Nejan Huvaj, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (Enerji ve Deniz Bilimleri Uzmanı) Doç. Dr. Elif Oğuz, Bursa Teknik Üniversitesi (Hidrojen Enerjisi Uzmanı) Dr. Öğr. Üyesi Ömür Aras, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (Enerji Uzmanı) Arş. Görevlisi Fatih Karipoğlu ve Profinstance Danışmanlık (Finans ve Ekonomi Uzmanı) Özlem Kıldır gerçekleştirecek.

Çevrimiçi tanıtım toplantısı Türkçe gerçekleştirilecek  ve  İngilizce simultane tercümesi yapılacak. Toplantıya katılım İçin GMKA’nın internet sitesindeki katılım formunun  doldurulması gerekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.