enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:54 Türkiye dünya tarihinde hibrit yörünge motoru uzayda ateşleyen ilk ülke oldu
00:53 ABD’nin Kıbrıs Planı…
00:51 Monaco-Galatasaray maçı TRT 1’den naklen yayınlanacak
00:48 Türkiye Büyük Millet Meclisi, bu hafta da yoğun mesaisine devam edecek. Bütçe paratonu başlıyor…
00:48 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-4 – CHP Yönetimi’ne geçmişten kalan biricik miras: Atatürk Maskesi
00:38 ABD–Venezuela Gerilimi: Bölgesel Güç Mücadelesi ve Latin Amerika’nın Kırılgan Dengesi 
00:37 İstanbul’un Kaybolan Geleceği…
00:37 Konferans | Bir Yılın Ardından Suriye: Toparlanma ve Yeniden İnşa I SETA Ankara | 10 Aralık 2025
00:23 Hedefe Yaklaştıkça Artacak Risklere Dikkat…
00:19 Sarayın şekercisi Körfez’e açılıyor
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan Venezuelalı mevkidaşı Maduro ile görüştü
00:04 Alanyaspor-Antalyaspor derbisi
00:01 TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi sona erdi…
20:41 2023-2028 Türkiye Çocuk Hakları Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile yol haritası hazırlandı
12:05 TTI İzmir 2025: Turizmin Nabzı Bu Yıl İzmir’de Attı…
07:00 Bakan Fidan, 23. Doha Forumu kapsamında, basına açıklamalarda da bulundu…
00:57 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-3 – Küresel sermayeye güvenceler
00:56 2026 FIFA Dünya Kupası’nda fikstür belirlendi…
00:30 Türk tarımında son yılların en dikkat çeken ve en çok kazandıran ürünlerinden biri gilaburu…
00:30 Kriter’in Aralık Sayısı Çıktı!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ticaretin Kadınları Platformu Adana’da Kadın Girişimcilerle Buluştu

Ticaretin Kadınları Platformu Adana’da Kadın Girişimcilerle Buluştu
15 Ocak 2025
28
A+
A-

Kadın girişimcilerin ekonomik hayatta daha fazla yer almasını sağlamak amacıyla 2022 yılında Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Garanti BBVA iş birliğiyle hayata geçirilen Ticaretin Kadınları Platformu, 2025 yılı boyunca dört farklı şehirde buluşma gerçekleştirecek.

UHA / İnternational News Agency

Adana’dan Gazeteci* Teni Tapik Çimen’in haberine göre, Kadın girişimcilerin işlerini büyütmeleri, yeni pazarlara açılmaları ve ticaret hayatında daha fazla yer edinmeleri amacıyla düzenlenen Ticaretin Kadınları Buluşması’nın ilk etkinliği, Adana’da katılımcılara ilham verici fırsatlar sundu.

Adana Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen buluşma, Adana Valisi, Adana İş Kadınları Derneği Başkanı, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı ve birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşti.

Buluşma, kadın girişimcilerin ticaret hayatındaki rolünü daha da güçlendirmek ve onları geleceğe yönelik yeni fırsatlar için hazırlamak adına büyük bir adım oldu.

Esra Bezircioğlu: “Adana, Kadın Girişimciler İçin Büyük Bir Potansiyel Taşıyor”

Ticaretin Kadınları Platformu’nun amacını açıklayan KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, KADİGER olarak, Garanti BBVA ile 2022 yılında hayata geçirdikleri “Ticaretin Kadınları Platformu“, kadın girişimcilere daha fazla fırsat sunmayı, onların ticaret hayatında daha fazla yer almasını sağlamayı ve sürdürülebilir bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olmayı amaçladıklarını söyledi.

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, şunları söyledi:

“Bugün, Türkiye’nin en dinamik şehirlerinden biri olan Adana’da, bu platformun gücünü daha da büyüterek, kadın girişimcilerimizle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Adana, bereketli toprakları, güçlü sanayi altyapısı ve girişimcilik ruhuyla sadece Akdeniz Bölgesi’nde değil, tüm Türkiye’de ekonomik büyümenin önemli motorlarından biri. Tarım, sanayi, lojistik ve turizm gibi birçok alanda büyük fırsatlar barındıran Adana, kadın girişimcilerimiz için de eşsiz bir potansiyel sunuyor. Bu nedenle, Ticaretin Kadınları Buluşmaları’nın ilk adımını burada atmaktan gurur duyuyoruz”.

Başkan Esra Bezircioğlu, “Kadın girişimcilerin işlerini büyütmeleri, yeni pazarlara açılmaları ve ticari ağlarını genişletmeleri için sunduğumuz bu buluşmalar, aynı zamanda onların birbirleriyle bilgi ve deneyim paylaşabilecekleri bir platform oluşturuyor” dedi.

KAGİDER olarak, kadınların finansal okuryazarlığını artırmak, kamu ihalelerine erişimlerini kolaylaştırmak ve ekonomik hayatın her alanında daha güçlü bir şekilde yer almalarını sağlamak için durmaksızın çalışmaya devam edeceklerini ifade eden KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu,   “Bu yolculukta Garanti BBVA’nın desteği bizim için son derece değerli; cesaretlendirmeden eğitimlere, yeni pazar fırsatlarına kadar sağladıkları katkılar için kendilerine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Teni Tapik Çimen adlı kullanıcının profil fotoğrafı

Gazeteci* Teni Tapik Çimen

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.