enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mısır, Türkiye’nin Afrika’daki en büyük ticaret ortağı olmayı sürdürüyor
00:11 Filistin meselesine küresel, bölgesel ve ulusal bir yaklaşım
00:08 Katil, soykırımcı, terörist devlet İsrail haberleri…
00:06 AVRUPA HABERLERİ / AB Komisyonu’nda kritik toplantı: Gündem rekabet ve iç gerilimler
01:23 ABD Özel Temsilcisi Steve Witkoff, İranlı yetkililerle bu haftanın sonuna doğru bir araya gelecek
00:16 NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, Ukrayna Parlamentosu’nda yaptığı konuştu
00:14 ‘Bakım Sigortasının Önemi ve Gerekliliği!’
00:13 Gümrük Muhafaza’dan sınır ötesi kaçakçılığa darbe
00:12 Numan Kurtulmuş: Suriye’de gelinen noktayı takdirle karşılıyoruz
00:11 İran Cumhurbaşkanı, ABD ile müzakereye şartlı olarak hazır olduğunu açıkladı
00:10 Yunan Profesör Grivas: Türkiye Avrasya’nın En Hırslı Gücü Oldu, Yunanistan’ı Sakat Bırakabilir
00:09 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Dezenflasyon sürecini destekleyen yapısal reformlarımızı hızlandırıyoruz
00:08 Clintonlar, Epstein soruşturmasında Kongre’ye ifade vermeyi kabul etti
00:07 Trump ve Zelenskiy Büyük Oranda Anlaştı
00:06 Şarku’l Avsat’a konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye-Suudi Arabistan ilişkileri bölgesel barış ve istikrar için stratejik öneme sahip
00:06 AVRUPA HABERLERİ: AB’nin Avrupalı şirketler için sınırları kaldırma planı: EU-INC nedir?
00:05 Ocak ayı enflasyon rakamları açıklandı
00:04 İspanya, 16 yaş altına sosyal medya yasağı getiriyor
00:03 Sapanca Gölü’ne 3 milyon 240 bin metreküplük alternatif kaynak
00:03 Yeni Cuma Camii, Kocaeli’nin “Eyüp Sultan’ı” Olmalı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ticaretin Kadınları Platformu Adana’da Kadın Girişimcilerle Buluştu

Ticaretin Kadınları Platformu Adana’da Kadın Girişimcilerle Buluştu
15 Ocak 2025
38
A+
A-

Kadın girişimcilerin ekonomik hayatta daha fazla yer almasını sağlamak amacıyla 2022 yılında Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Garanti BBVA iş birliğiyle hayata geçirilen Ticaretin Kadınları Platformu, 2025 yılı boyunca dört farklı şehirde buluşma gerçekleştirecek.

UHA / İnternational News Agency

Adana’dan Gazeteci* Teni Tapik Çimen’in haberine göre, Kadın girişimcilerin işlerini büyütmeleri, yeni pazarlara açılmaları ve ticaret hayatında daha fazla yer edinmeleri amacıyla düzenlenen Ticaretin Kadınları Buluşması’nın ilk etkinliği, Adana’da katılımcılara ilham verici fırsatlar sundu.

Adana Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen buluşma, Adana Valisi, Adana İş Kadınları Derneği Başkanı, TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı ve birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşti.

Buluşma, kadın girişimcilerin ticaret hayatındaki rolünü daha da güçlendirmek ve onları geleceğe yönelik yeni fırsatlar için hazırlamak adına büyük bir adım oldu.

Esra Bezircioğlu: “Adana, Kadın Girişimciler İçin Büyük Bir Potansiyel Taşıyor”

Ticaretin Kadınları Platformu’nun amacını açıklayan KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, KADİGER olarak, Garanti BBVA ile 2022 yılında hayata geçirdikleri “Ticaretin Kadınları Platformu“, kadın girişimcilere daha fazla fırsat sunmayı, onların ticaret hayatında daha fazla yer almasını sağlamayı ve sürdürülebilir bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olmayı amaçladıklarını söyledi.

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, şunları söyledi:

“Bugün, Türkiye’nin en dinamik şehirlerinden biri olan Adana’da, bu platformun gücünü daha da büyüterek, kadın girişimcilerimizle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Adana, bereketli toprakları, güçlü sanayi altyapısı ve girişimcilik ruhuyla sadece Akdeniz Bölgesi’nde değil, tüm Türkiye’de ekonomik büyümenin önemli motorlarından biri. Tarım, sanayi, lojistik ve turizm gibi birçok alanda büyük fırsatlar barındıran Adana, kadın girişimcilerimiz için de eşsiz bir potansiyel sunuyor. Bu nedenle, Ticaretin Kadınları Buluşmaları’nın ilk adımını burada atmaktan gurur duyuyoruz”.

Başkan Esra Bezircioğlu, “Kadın girişimcilerin işlerini büyütmeleri, yeni pazarlara açılmaları ve ticari ağlarını genişletmeleri için sunduğumuz bu buluşmalar, aynı zamanda onların birbirleriyle bilgi ve deneyim paylaşabilecekleri bir platform oluşturuyor” dedi.

KAGİDER olarak, kadınların finansal okuryazarlığını artırmak, kamu ihalelerine erişimlerini kolaylaştırmak ve ekonomik hayatın her alanında daha güçlü bir şekilde yer almalarını sağlamak için durmaksızın çalışmaya devam edeceklerini ifade eden KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu,   “Bu yolculukta Garanti BBVA’nın desteği bizim için son derece değerli; cesaretlendirmeden eğitimlere, yeni pazar fırsatlarına kadar sağladıkları katkılar için kendilerine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Teni Tapik Çimen adlı kullanıcının profil fotoğrafı

Gazeteci* Teni Tapik Çimen

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.