enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:59 ANKASAM İnfografik “Japonya’nın Demir Leydi’si Sanae Takaichi”
00:57 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, perdeyi Gebze’ye taşıdı…
00:56 Gazeteci İlhan KARAÇAY: Gazeteciliğin Talihsizliği ve Vefasızlık!
00:42 Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı’na, 246 subay alınacak…
00:35 İsrail Gazze’deki vahşetin görülmesini istemiyor
00:24 46 yıl önce kahpe ASALA tarafından öldürülen Ahmet Benler Bill Gates olabilirdi…
00:23 UHA / İnternational News Agency Kocaeli Bölge Temsilciliği’nden Haberler!
00:18 Ülke Profili: Lübnan
00:13 Su Güvenliği: Su biterse yönetilecek bir şey kalmaz
00:13 Bakan Uraloğlu, “Altyapı konusunda yaptığımız yatırımlar ülkemizin geleceğine mühür vuruyor”
00:06 Dr. Tuba YILDIZ: Suriye–Lübnan Ekseninde Tom Barrack Diplomasisi
00:02 Bosna-Hersek’in Sırp Lider Milorad Dodik ile imtihanı!
00:02 FUEN TAG Uluslararası STK’lar Konferansı (CINGOs) Sonbahar Genel Kurulu’na katıldı
00:01 Batı’ya Uzak, Belirsizliğe Yakın: Gürcistan’da Kırılma Dönemi mi?
15:55 Minguzzi cinayeti davasında karar açıklandı
15:46 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’ın huzurunda iki ülke arasında 4 anlaşma imzalandı.
09:59 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, “İstanbul Havalimanı’nın yıl sonu hedefi 85 milyon yolcu”
08:25 Haberciliğe her açıdan bakan podcast: Habercinin Gözünden
05:38 Dünya Meteoroloji Örgütü’ne (WMO) göre, “Hava koşulları sertleştikçe ekonomik maliyetler ve etkiler de artıyor”
03:00 Adalet Bakanı Tunç, “Cumhurbaşkanımıza maalesef ağza alınmayacak cümlelerle hakaret eden bir muhalefet anlayışı var”…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

TBMM Genel Kurulu grup başkanvekili Gül, “Filistin’in, mazlumların lehine bir şey söylerseniz ‘gözaltı’ uygulaması”

TBMM Genel Kurulu grup başkanvekili Gül, “Filistin’in, mazlumların lehine bir şey söylerseniz ‘gözaltı’ uygulaması”
3 Mayıs 2024
32
A+
A-

TBMM Genel Kurulu grup başkanvekili Abdulhamit Gül, 7 Ekim’den itibaren İsrail soykırımının Filistin’de sürdüğünü söyledi.

UHA / İnternational News Agency

Abdulhamit AK Parti Grup Başkanvekili Gül'den yeni anayasa değerlendirmesi: Tüm partilere çağırımız, gelin birlikte inşa edelimGül, “Netanyahu hükümeti masum insanları öldürmeye devam etmektedir. Üzerinden ne kadar geçerse geçsin Gazze’yi, Kudüs’ü unutmayacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyoruz.” diye konuştu.

Gazze’de yaşananlarla ilgili vicdan sahiplerinin tüm dünyada ayağa kalktığını dile getiren Gül, İsrail zulmüne karşı ayağa kalkan birçok ülkenin üniversitelerindeki akademisyen ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

Barışçıl gösterilere karşı yapılan uygulamaları şiddetle kınayan Gül, “Filistin’in yanında yer alınca insan hakkı gündeme gelmiyor, gözaltılar geliyor. İsrail lehine bir şey söylerseniz ‘insan hakkı’, Filistin’in, mazlumların lehine bir şey söylerseniz ‘gözaltı’ uygulaması, demokrasiyle bağdaşmamaktadır. İnanıyoruz ki Gazze’deki abluka da sona erecektir.” değerlendirmesinde bulundu.

Gül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü de kutlayarak, şunları kaydetti:

İşçilerimizin ve emekçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Özellikle hayat pahalılığının sona ermesi, fahiş fiyatlar gibi toplumun tüm kesimlerini etkileyen sorunların farkındayız. Hazine ve Maliye Bakanımız başta olmak üzere ekonomi yönetimimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla çalışmalarını yoğunlukla sürdürmektedir. Rasyonel politikalarla, vatandaşımızın meselelerini gündeme alan çalışmalarla 4 yıllık süre içerisinde çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Önümüzdeki günlerde fahiş fiyatların denetimine ilişkin yine milletimizin hayrına yasa düzenlemelerini Gazi Meclisimizin gündemine sunacağız.

Bir bayram üzerinden, işçilerimizin en önemli günü üzerinden bir gerilim hattı çıkarmaya yönelik çalışmalar asla kabul edilemez. Dün marjinal terör örgütlerinin aynı zamanda bir emekçi olan polislerimize yönelik yapmış olduğu saldırıları kınıyoruz. Hepimizin huzuru ve güvenliği için gayret eden polislerimize selamlarımızı ve teşekkürlerimizi iletiyoruz. (TBMM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.