enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:18 TCMB’nın 11 Aralık’taki Para Politikası Kurulu toplantısına sayılı günler kaldı…
15:28 KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman Seçmen Kitlesine Neyi Vaat Etti?
12:29 Haftayı Geri Sar:10 maddede bu hafta
10:59 İznik 1700 yıl sonra yeniden dünya gündeminde…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
06:13 Türkiye’den NATO ve AB üyesi bir ülkeye ilk savaş gemisi satışı’dan notlar!
00:45 Karadeniz’de Ukrayna’nın Operasyonları
00:43 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı 2 – CHP’nin farklı kimlikleri
00:39 Erbil-Ankara hattında gerilim: ‘Maksadını aşan yorumlar endişe verici’…
00:38 Türkiye’de öğretmen istihdamı, köklü düzenlemeler içeren Öğretmenlik Mesleği Kanunu…
00:29 Dijital şiddet artıyor: Kadınlar daha fazla risk altında…
00:19 2026 Yılı Türkiye İçin Diplomasi Yılı mı Olacak?
00:13 Ankete 9 AB ülkesinden toplam 9 bin 500’den fazla kişi katıldı…
00:11 Deutsche Bank’tan kapsamlı Türkiye analizi: Dolar, büyüme ve faiz tahmini
00:02 Ayvalık merkezli Türk zeytinyağı firması Nova Vera, uluslararası arenada dünya birincisi oldu…
11:42 Futbolda bahis soruşturmasında yeni operasyon
10:10 Küresel piyasalarda son durum ve günlük değişimler
09:44 Cuma Hutbesi: “İnsan, Huzuru İbadetle Elde Eder”
06:15 Düşünce ve ifade özgürlüğü!…
04:25 “KOBİ’lerin maliyet yükünü hafifletecek önemli bir adım”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tarım ve Hayvancılık Sektörü Kocaeli Ticaret Odası’da (KOTO) istişare yaptı  

Tarım ve Hayvancılık Sektörü Kocaeli Ticaret Odası’da (KOTO) istişare yaptı  
20 Eylül 2022
110
A+
A-

Kocaeli Ticaret Odası 4. Meslek Komitesi (Tarım ve Hayvancılık Grubu) sektörde faaliyet gösteren oda ve birlik başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Güncel sorunlar ve çözüm önerileri de paylaşıldığı toplantıda, Kocaeli’deki tarım ve besiciliğin geleceği masaya yatırıldı.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’dan Süleyman DURAK’ın haberine göre, Kocaeli Ticaret Odası’nın komiteleri sektörel istişare toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak 4. Meslek Komitesi bünyesinde faaliyet gösteren Tarım ve Hayvancılık Grubu,  birlik ve kooperatif başkanlarının katılımlarıyla sektörel istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Resim önizlemesi

KOTO 4. Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Akcan’ın, Meclis Üyeleri Adnan Sancak, Şahin Caner Kanyılmaz, Tahsin Can Kuşkan, Komite Üyeleri Kamil Kodal ve Yasin Tuncay Türkçakal ile birlikte ev sahipliği yaptığı toplantıya; Kocaeli Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı İsmail Şalgam, Kocaeli Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Mehmet Bostancı, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, Kocaeli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Mustafa Çakır, Kocaeli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Tayfun Sönmez, Kocaeli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Balık, Kocaeli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemil Gülfen, SS 738 Sayılı Kandıra Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İlker Sert, Kadının Eli Kocaeli Kooperatifi Başkanı Müge Uçar, Gökçeören Nebihoca Çubuklu Osmaniye Kooperatifi Başkanı Mehmet Gürkan katıldı.  

Kasaba Doktoru_680*100 banner

TOPLANTININ GÜNDEM MADDELERİ  

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Komite Başkanı Akcan, ekonomi şehri Kocaeli’nin tarım ve hayvancılık sektöründe de hatırı sayılır bir konumda olduğunu ancak daha da desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, ilki gerçekleştirilen toplantıların çalışma grubu oluşturularak devam edeceğini vurguladı.

Toplantıda şu konular ele alındı; küçükbaş hayvan tüketiminin teşvik edilmesi adına çalışmalar yapılması, küçükbaş hayvan desteğinin verilmesi, yetiştiriciler ile kasaplar arasındaki diyalogun güçlendirilmesi adına çalışmalar yürütülmesi, zincir marketlerde yerli besilerin satışının sağlanması, Kocaeli’deki tarıma elverişli arazilerin tespitinin yapılması ve tarım yapılmasının sağlanması.  

HABER : Süleyman DURAK

[UHA Haber Ajansı, 20 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.