enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:48 Fransa’nın Afrika’daki son müttefiklerinden Benin’de neler oluyor?
00:44 Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 78 kişinin hayatını kaybettiği davayla ilgili gerekçeli karar…
00:27 “2026 Uluslararası Sıfır Atık ve Sürdürülebilirlik Yarışması”na ilişkin paylaşımda bulundu…
00:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “No Other Land(Başka Toprak Yok)” filminin yönetmeni Basel Adra’yı kabul etti…
00:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye Hürriyet Günü mesajı…
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ortak üretimi öngören projeleri değerlendiriyoruz”…
00:10 Bakan Fidan’dan Suriye Hürriyet Günü mesajı…
00:10 Kahraman şehit polisimiz Albayrak için İstanbul’da tören düzenlendi…
00:01 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda hazırlanan 3’üncü bütçe”
09:54 Türkiye dünya tarihinde hibrit yörünge motoru uzayda ateşleyen ilk ülke oldu
00:53 ABD’nin Kıbrıs Planı…
00:51 Monaco-Galatasaray maçı TRT 1’den naklen yayınlanacak
00:48 Türkiye Büyük Millet Meclisi, bu hafta da yoğun mesaisine devam edecek. Bütçe paratonu başlıyor…
00:48 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-4 – CHP Yönetimi’ne geçmişten kalan biricik miras: Atatürk Maskesi
00:38 ABD–Venezuela Gerilimi: Bölgesel Güç Mücadelesi ve Latin Amerika’nın Kırılgan Dengesi 
00:37 İstanbul’un Kaybolan Geleceği…
00:37 Konferans | Bir Yılın Ardından Suriye: Toparlanma ve Yeniden İnşa I SETA Ankara | 10 Aralık 2025
00:23 Hedefe Yaklaştıkça Artacak Risklere Dikkat…
00:19 Sarayın şekercisi Körfez’e açılıyor
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan Venezuelalı mevkidaşı Maduro ile görüştü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’a fahri doktora tevcih törenine katıldı

Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’a fahri doktora tevcih törenine katıldı
21 Nisan 2024
166
A+
A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tanzanya ile kadın ve çocukların geleceği için yeni işbirlikleri geliştirmeye ve ortak çalışmalar yürütmeye hazır olduklarını belirtti.

UHA / İnternational News Agency

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanimiz Goktas Tanzanya Cumhurbaskani Hassana fahri  doktora tevcih torenine katildi | T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı |  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan'a  fahri

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ve beraberindeki heyetle Anıtkabir’i ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, daha sonra Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’a fahri doktora tevcih törenine katıldı.

Ardından Ankara Üniversitesi’nde, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan için düzenlenen fahri doktora törenine katılan Bakan Göktaş, Tanzanya’nın ilk kadın cumhurbaşkanının, Ankara ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanimiz Goktas Tanzanya Cumhurbaskani Hassana fahri  doktora tevcih torenine katildi | T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı |  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan'a  fahri

Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden Ankara Üniversitesi’nde gerçekleştirilen anlamlı tören için üniversite yönetimine teşekkürlerini ileten Göktaş, “Bugün iktisat alanında fahri doktora unvanını sunacak Siyasal Bilgiler Fakültesi, Osmanlı’dan bugüne bu ülkenin ve gençlerinin geleceğinde rol almış önemli bir fakültedir. Namı diğer Mektebi Mülkiye, Türkiye Cumhuriyeti’nin yönetici kadrolarında ağırlığı olan, kaymakam, vali, diplomat ve siyasetçi yetiştiren bir okuldur. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanına tevdi edilecek fahri doktora unvanı çok kıymetlidir.” diye konuştu.

Tanzanya’nın, Cumhurbaşkanı Hassan’ın yönetiminde 2021’den bugüne her alanda önemli çalışmalara imza attığına dikkati çeken Göktaş, şunları kaydetti:

“Sürdürülebilir kalkınmadan temiz enerjiye, turizmden tarımsal dönüşüme, eğitimden diplomasiye her alandaki güçlü liderliğini Tanzanya’nın artan refahında görmek mümkündür. Özellikle eğitim alanında, kız çocuklarının okula devamlılığı için gösterilen gayret, kadın-erkek eşitliğini sağlamak için ortaya koyulan büyük emek bizim için çok değerlidir. Bu anlamda Tanzanya ile kadın ve çocukların geleceği için yeni işbirlikleri geliştirmeye ve ortak çalışmalar yürütmeye açık olduğumuzu ayrıca belirtmek isterim. Bu vesileyle Türkiye Cumhuriyeti ile Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti arasındaki ilişkilerin gelişmesi, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi için sağladığı değerli katkılarından dolayı Sayın Cumhurbaşkanına şükranlarımı arz ediyorum.”

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Sincan Ersin Nazif Gürdoğan Anadolu  Lisesini ziyaret etti… - (UHA) Uluslararası Haber Ajansı

Gazeteci* Okaner YÜCE

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.