enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:05 Gıda sevkiyatı kadar temiz su temini de acil!
00:59 Moskova ve Şam geçmişi geride bırakıp ilişkilerini yeniden tesis ediyor
00:55 Gaziantep mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan soğan kebabı, özellikle sonbahar ve kış aylarında artan talep ile dikkat çekiyor.
00:40 Putin, Trump’la yaptığı telefon görüşmesinin ardından Güvenlik Konseyi’ni acil toplantıya çağırdı.
00:33 İçmeler Marmaris’in ve Dilek Yarımadası’nın adını parlatan o sakin mavi, dalgası nazik kumu ince günü uzatan bir huzur.
00:30 Ukrayna’ya karşı ‘demiryolu savaşı’ başlatan Rusya, demiryolu hatlarına saldırılarını yoğunlaştırdı…
00:25 Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, flüt sanatçısı Aslıhan And ile evlendi.
00:04 Trump’ın Ortadoğu barış girişimi İran’ı ikiye böldü
00:03 Kuzey Kıbrıs’ta kritik seçim: İki devlet mi, federasyon mu?
00:50 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun 15’inci toplantısında, kadın ve gençlerden oluşan STK’ların temsilcileri dinlendi…
00:46 Beş soruda Eurofighter’lar hakkında bilmeniz gerekenler
00:38 Türk Devletleri Teşkilatı Gebele Zirvesi: Dikkat Çeken Noktalar
00:37 (AFAD) koordinasyonundaki Gazze için insani yardım malzemesi taşıyan 17. “İyilik Gemisi” Mısır’ın El-Ariş Limanı’na yaklaştı.
00:32 Almanya Dışişleri Bakanı neden Türkiye’ye geliyor?
00:30 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, 5G yetkilendirme ihalesinin ardından konuştu…
00:29 Etiyopya’nın Tartışmalı Barajı ( GERD) tamamladı. Şimdi ne olacak ?
00:25 Sağlık Bakanlığı’nın ‘Tütün Bağımlılığı ve Tedavi Birimleri Yönetmeliği’ Resmi Gazete’de yayımlandı.
00:24 Mansur Yavaş neden iktidarın hedefinde?
00:19 Büyük Rönesans Barajı’nın açılışı ve Mısır ile Etiyopya arasında karşılıklı çıkar arayışı: Etiyopya Barajı artık bir gerçeğe dönüştü
00:11 Türk askerinin Irak ve Suriye’deki görev süresinin 3 yıl daha uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM Başkanlığı’na sunuldu…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Sizin mahalle ihanet kokuyor, hain kaynıyor!

Sizin mahalle ihanet kokuyor, hain kaynıyor!
28 Mayıs 2022
492
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / TÜRKGÜN Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek, CHP ve kuyruklarının hizmetkârı ODA TV’nin sahibi Soner Yalçın bile son yazısındaBugün… Erdoğan’dan Bahçeli’nin sert NATO tepkilerine solcu ‘Bizim Mahalle’ burun kıvırıyor! Yazık, pusulası artık teori değil; tribün taraftarlığı oldu!” tepkisini gösterdiğine dikkat çekiyor.

Yıldıray ÇİÇEK (@Yildiraycicek9) / TwitterYazar Yıldıray Çiçek, kaleme aldığı ‘Sizin mahalle ihanet kokuyor, hain kaynıyor!‘ başlıklı yazısında,  “Soner Yalçın da biliyor ki, kendi solcu mahallesi ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ne de MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin duruşunu sergileyebilir ve tavrını gösterebilir” diyor.

Yıldıray Çiçek, “Hadi çıksın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “İsveç ve Finlandiya terör örgütlerinin yuvası oldu. NATO üyeliklerine hayır dedik, demeye devam edeceğiz” dediği gibi, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, “Hem Finlandiya hem de özellikle İsveç’in Türkiye düşmanlarına nasıl kucak açtığı herkesin bildiği gerçekler arasındadır. PKK’nın, FETÖ’nün, DHKP-C’nin barınağı, ikmal ve ihanet merkezi İsveç’tir. Hiç kimse bize maval okumasın, hikâye anlatmasın” dediği gibi bir tavır ve duruş sergilesin”şeklinde dile getiriyor.

Keleş-nikof… - Soner Yalçın - Köşe Yazıları – Sözcü

“Türkiye’deki terör örgütleriyle işbirliği yapan Sol’un bunu yapması mümkün mü Soner Yalçın?” diyen TÜRKGÜN Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek yazısında, şunları söylüyor:

“İsveç ve Finlandiya terör örgütü PKK ve diğerlerine sahip çıkıyorsa CHP’nin, HDP’nin, ÖDP’nin, TİP’in gözünde özgürlükçü ülke haline gelmiyor mu? Sizin mahalle dün Rusçu, Çinci maskesiyle Türkiye’yi karıştırıyordu. Şimdi de Amerikancı oldu. Yanlışım var mı Soner Yalçın? Ara sıra doğruları yazdığında sen bile CHP’nin emperyalizmin kuklası olduğunu yazmıyor musun?”

Yıldıray Çiçek, ““Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’yi miras alanların, bugün ABD’nin eğittiği, yönlendirdiği ve tonlarca silah yardımı yaptığı PYD/YPG’ye tüm kadrolarıyla sahip çıkmıyor mu?”, diye soruyor.

“ABD, PYD/YPG üzerinden sözde Kürdistan’ın tasarımını yaparken, “YPG’yi terör örgütü olarak değil, vatansever oluşum” gören Kemal Kılıçdaroğlu’nun İsveç ve Finlandiya gibi bir derdi olabilir mi?” diyen Yazar Çiçek, devam ediyor:

““ABD’nin yeni yönetiminden beklentiniz nedir?” diye soru sorulduğunda “ABD’den Türkiye’ye demokrasi ve özgürlük vurgusu yapmasını bekliyoruz” diyecek kadar emperyalizm tasmalısı haline gelmiş CHP sizin mahallenin yüzkarası ve gerçek yüzü değil mi Soner Yalçın?

Keleş-nikof… - Soner Yalçın - Köşe Yazıları – Sözcü

Türkiye ABD’nin tonlarca silah verdiği terör örgütü PKK’nın Suriye ve Irak uzantılarına karşı sınır ötesi mücadele yaparken HDP’nin yanında tezkereye “Hayır” oyu veren CHP sizce kimden talimat almıştı?

Sayın Erdoğan ve Bahçeli’nin NATO duruşuna sizin mahallenin burun kıvırması, sizin mahallenin PKK ve diğer terör örgütleriyle beraber aynı safta olmasından kaynaklanmasın?

Sizin mahalle hangi milli davada Türkiye’den yana oluyor ki?

Karabağ işgalden kurtarıldı, Ermeni safından seslendi.

Ayasofya tüm emperyalist diklenmelere karşı açıldı. ABD, AB safından seslendi.

Terör örgütlerine karşı mücadele ediliyor, terör örgütleri safından seslendi.

Rusya’dan S-400 aldık. ABD safından seslendi.

Mavi Vatan Projesi’nde müspet adımlar atıldı. ABD safından seslendi.

Daha kaç tane örnek var biliyorsun değil mi?

Sizin mahallede bol bol hain, satılmış, piyon, kukla, ajan kaynıyor Soner Yalçın…”

Yıldıray ÇİÇEK (@Yildiraycicek9) / TwitterTÜRKGÜN Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek, Türkiye’nin milli ve bağımsızlık duruşunu bu ülkeden yana olan herkesin desteklemesi gerekirken, sizin (Soner Yalçın) mahalle hep “Düşman kazansa bize pay düşer mi?” beklentisiyle hareket ettiğini ifade ediyor.

Yazar Yıldıray Çiçek, kaleme aldığı ‘Sizin mahalle ihanet kokuyor, hain kaynıyor!‘ başlıklı yazısının son bölümünde şunları aktarıyor:

“Hadi sizin mahalleden birisi çıksın da Sayın Erdoğan, Bahçeli ve Çavuşoğlu’nun söylemlerinin yüzde birini söylesin de görelim… Söylemez, söyleyemez.

Çünkü sizin mahalle “ABD, NATO bize görev verir mi?” beklentisi içindedir.

Sizin mahalle o yüzden ABD güdümlü NATO’ya onları üzecek tavır alamaz.

Sizin mahalle değil burun kıvırmak, hangi organını kıvırırsa kıvırsın tarihe Türk milletine her dönem ihanet edenler olarak geçecektir.

Bir de “Tam bağımsız Türkiye” sloganını maske yapıyorlardı. Oysa her dönem emperyalizmi Türkiye’ye çağıran oldular.

Soner Yalçın sizin gecekondu mahalle yıkılıp, tekrar milli bir kentsel dönüşüm istiyor. Önce sen Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu gölgesinden kurtul istersen…”

***

YILDIRAY ÇİÇEK KİMDİR?

Yıldıray Çiçek, 1977 Kayseri/İncesu doğumludur. Yıldıray Çiçek evlidir. Yıldıray Çiçek MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Basın Danışmanlığı görevini yürütmektedir.

Yıllarca Kayseri Ülkü Ocakları yöneticiliği ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nde Ülkü Ocakları Dergisi Genel Yayın Yönetmenliği ve Ülkü Ocakları Genel Sekreterlik görevlerinde bulunmuştur.

Halen Kutlu Sesleniş Dergisi Yazı İşleri Müdürlüğü yapan Yıldıray Çiçek, aynı zamanda Ortadoğu Gazetesi köşe yazarlığı yapmaktadır.

“Bu Vatan Kimin?” , “Basında Ülkü Ocakları” , “Anlam Çığlıkları” , Ortadoğu Ameri-KAN Kokuyor” ve “Medyada Düşürülmüş Maskeler” isimli kitapları bulunmaktadır.

[UHA Haber Ajansı, 28 Mayıs 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.