enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
18:27 Ömer Çelik’ten CHP’ye tepki: Saldırganlık bir siyaset biçimi değildir
17:55 Sosyal medyada suç örgütlerini öven 325 şüpheli yakalandı
13:55 Türkiye, Sudan konulu beşinci istişare toplantısına katıldı
10:48 100’ün Üzerinde Ülkeden Alıcılar, Bebek ve Çocuk Ürünleri İçin Geliyor
00:50 Bakan Göktaş, “Biz aynı aileye, farklı kapılardan ulaşan kurumlarız”
00:41 Ticaret Bakanlığı tüm gümrük işlemlerinde dijitalleşme ve şeffaflık konularında yeni adım attı…
00:40 Miraç Kandili bugün idrak edilecek
00:38 Türkiye, Mısır ve Katar’dan Gazze açıklaması
00:37 Hong Kong’da bulunan Sultan Boztepe, Türk Öğrenci Birliğinin kurulmasına öncülük etti…
00:26 Devlet Bahçeli: ABD Başkanı’nın savunduğu küresel çeteleşmedir
00:23 Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut: “Kocaeli ihracatta gurur kaynağımız”
00:22 Türkiye, Mısır ve Katar’dan Gazze açıklaması
00:16 Araştırma: Dişlerinizin durumu erken ölüm riskinin habercisi olabilir
00:16 Upcycle İstanbul’un İlham Verici Topluluk Buluşmaları “Salon’dayız” Etkinlikleriyle Başlıyor
00:07 Özel haber: Avrupa Parlamentosu Başkanı Metsola’dan ‘miadını doldurmuş’ İran rejimine karşı harekete geçme çağrısı
00:06 Diyanet İşleri Başkanlığı fitre miktarını belirledi
18:00 İran’daki protestolar: ABD veya İsrail’le çatışma ihtimali ne kadar yakın?
10:25 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan temassız kartlarda şifresiz işlem limiti artırıldı
00:58 Miraç Kandili perşembe günü idrak edilecek
00:57 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2025’te 70 bin seyirciye ulaştı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Sıfır Atık’ gazetesinin yeni sayısının yayınlandı

‘Sıfır Atık’ gazetesinin yeni sayısının yayınlandı
31 Mart 2024
33
A+
A-

* Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ‘Sıfır Atık’ gazetesinin yeni sayısının yayınlandığını kamuoyuna duyurdu.

* Bakan Özhaseki, “Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’nin öncülüğünde 2017’de başlatılan ‘Sıfır Atık Hareketi’nin çalışmalarını konu alan ‘Sıfır Atık’ gazetemizin yeni sayısı bugün yayınlandı. Hem matbu olarak hem de dijitalde dolu dolu içeriklerle yayınlanan gazetemiz okuyucularıyla buluştu.” dedi.

UHA / İnternational News Agency

‘SIFIR ATIK’ GAZETESİNİN YENİ SAYISI OKUYUCULARIYLA BULUŞTU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde yürütülen ‘Sıfır Atık Hareketi’ne dikkat çekmek amacıyla hazırlanan ‘Sıfır Atık’ gazetesinin yeni sayısının ‘30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde yayınlandığını duyurdu. Bakan Özhaseki, Sıfır Atık konusunda yapılan proje ve faaliyetlere yer verilen ‘Sıfır Atık’ gazetesinin tamamının, geri dönüştürülmüş kağıtlardan hazırlandığını belirtti.

‘SIFIR ATIK’ GAZETESİNİN YENİ SAYISI OKUYUCULARIYLA BULUŞTU

“SIFIR ATIK’IN BİR DÜNYA MARKASI HALİNE GELMESİNE ÖNCÜLÜK EDEN SAYGIDEĞER EMİNE ERDOĞAN HANIMEFENDİ’YE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

‘Sıfır Atık’ gazetesinin yeni sayısının dolu dolu içeriğe sahip olduğunu ifade eden Bakan Mehmet Özhaseki, “Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’nin öncülüğünde 2017’de başlatılan ‘Sıfır Atık Hareketi’nin çalışmalarını konu alan ‘Sıfır Atık’ gazetemizin yeni sayısı bugün yayınlandı. Hem matbu olarak hem de dijitalde dolu dolu içeriklerle yayınlanan gazetemiz okuyucularıyla buluştu. Bu vesileyle ‘Sıfır Atık’ın bir dünya markası haline gelmesine öncülük eden Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’ye şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; ‘Türkiye Yüzyılı’na uygun olarak daha temiz ve daha yeşil bir dünya için başta ‘Sıfır Atık’ başta olmak üzere pek çok projemizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

‘SIFIR ATIK’ GAZETESİNİN YENİ SAYISI OKUYUCULARIYLA BULUŞTU

GAZETENİN KAPAĞINDA EMİNE ERDOĞAN HANIMEFENDİ’NİN AÇIKLAMASI YER ALDI

Sıfır Atık bilincinin oluşturulması ve daha da yaygınlaştırılması amacıyla çıkarılan gazetenin yeni sayının kapağında, ‘Sıfır Atık Hareketi’ni bir dünya markası haline getiren Emine Erdoğan Hanımefendi’nin, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde düzenlenen “Dünya Hükümetler Zirvesi” kapsamında gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri 2045: Dünyamızın Geleceğine Yön Vermek” programında yaptığı konuşmasına yer verildi. Gazetede ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Dubai’de katıldığı, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28’inci Taraflar Konferansı (COP28) kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi’ndeki konuşması da yer aldı. Fransız deniz araştırmacısı Jacques-Yves Cousteau’nun torunu Alexandra Cousteau’nun ‘Sıfır Atık Hareketi’ne ilişkin övgü dolu sözlerinin de haberleştirildiği ‘Sıfır Atık’ gazetesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin “Çevresel ve Sosyal Yönetim Sistemi” açılış toplantısında yaptığı açıklamaların yanı sıra sıfır atık içerikli pek çok bilgi yer alıyor. ‘Sıfır Atık’ gazetesinin dijital haline ise vatandaşlar, Bakanlığın web sayfasından ulaşabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.