enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü
00:49 İsrail ve Yunanistan bu gelişmeyi, sadece güvenlik değil, nüfuz mücadelesi açısından da kritik bir eşik olarak okuyor…
00:41 Rusya-Ukrayna Arasında Barış Neden Sağlanamıyor?
00:41 İslamofobi mi Yoksa İslam Düşmanlığı mı?
00:41 Bakan Uraloğlu: “Taşınabilir Elektronik Cihazlarla İlgili Uluslararası Kurallara Titizlikle Uyulması Gerekiyor”
00:33 Rusya’da bilime ve akla yatırım
00:28 Bakan Yerlikaya Suriye İçişleri Bakanı Hattab ile görüştü
00:20 Bakanlıktan, otel yangınıyla ilgili eski İş Başmüfettişi hakkında soruşturma izni
00:17 WWF’ten plastik kirliliğine karşı güçlü ve hukuken bağlayıcı bir küresel anlaşma çağrısı
00:15 Devlet Bahçeli: Türkiye terör musibetinden kalıcı olarak kurtulacaktır
00:06 Milli İstihbarat Akademisi, İsrail ile İran arasındaki savaşı raporlaştırdı
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:41 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Şiddet sarmalından  kısa kısa

Şiddet sarmalından  kısa kısa
28 Ağustos 2024
14
A+
A-

28 Ağustos Çarşamba sabahından günaydın. Şiddet sarmalından  kısa kısa…

onurkan avcı (@avcionurkan) / X

Onurkan AVCI, Editör

  • İstanbul Avcılar’da kadınlı erkekli bir grup bir kadını sokak ortasında dövdü. Kadın dakikalarca hem yerde hem de sürüklendiği aracın içinde dayak yerken kimse yardım etmedi. Sonra biri yardıma geldi, ama o da şiddetin hedefi oldu.
  • Yusuf Turhan abisi Mehmet Turhan’la yengesi Firdevs Öztürk’ü öldürüp tandıra gömmüştü. Yusuf Turhan hakkında ‘kardeşini öldürmekten’ bir başka dava daha açıldı. Çünkü iddianameye öldürdüğü abisinin mektubu girdi; orada da bu şahsın kız kardeşini de öldürdüğü anlatılıyordu.
  • İzmir’de bir baba dört çocuğundan üçünü öldürüp kendini de vurdu. Baba ve bir çocuğu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
  • Mardin’in Artuklu ilçesinde üç- dört yaşlarındaki oğluna işkence yaptığı öne sürülen Suriyeli H.A. gözaltına alındı. Onu mahallelinin lincinden polis kurtardı.
  • MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap’ı silahla öldüren Bayram K. teslim oldu. Bayram K. ifadesinde “Beni öldüreceğini düşünüp ateş ettim” dedi.
  • Bursa’da 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve hakkında 47 ayrı dosyadan yakalama kararı olan Mustafa Tezgetiren çiğ köftecide yakalandı. Firari hükümlü polisleri görünce ‘Müsaade edin de çok sevdiğim çiğ köftemi bitireyim’ dedi.
  • Bir dönem Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in yakın korumalığını yapan Mahir Mammadov, Aydın’da kaldığı otel odasında ölü bulundu.
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.