enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:31 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:31 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:04 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:38 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
07:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
07:43 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:26 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
05:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:59 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu,”Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:28 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
00:08 Made in EU Nedir?
00:02 Turizme savaş darbesi
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Şiddet sarmalından  kısa kısa

Şiddet sarmalından  kısa kısa
28 Ağustos 2024
20
A+
A-

28 Ağustos Çarşamba sabahından günaydın. Şiddet sarmalından  kısa kısa…

onurkan avcı (@avcionurkan) / X

Onurkan AVCI, Editör

  • İstanbul Avcılar’da kadınlı erkekli bir grup bir kadını sokak ortasında dövdü. Kadın dakikalarca hem yerde hem de sürüklendiği aracın içinde dayak yerken kimse yardım etmedi. Sonra biri yardıma geldi, ama o da şiddetin hedefi oldu.
  • Yusuf Turhan abisi Mehmet Turhan’la yengesi Firdevs Öztürk’ü öldürüp tandıra gömmüştü. Yusuf Turhan hakkında ‘kardeşini öldürmekten’ bir başka dava daha açıldı. Çünkü iddianameye öldürdüğü abisinin mektubu girdi; orada da bu şahsın kız kardeşini de öldürdüğü anlatılıyordu.
  • İzmir’de bir baba dört çocuğundan üçünü öldürüp kendini de vurdu. Baba ve bir çocuğu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
  • Mardin’in Artuklu ilçesinde üç- dört yaşlarındaki oğluna işkence yaptığı öne sürülen Suriyeli H.A. gözaltına alındı. Onu mahallelinin lincinden polis kurtardı.
  • MHP Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap’ı silahla öldüren Bayram K. teslim oldu. Bayram K. ifadesinde “Beni öldüreceğini düşünüp ateş ettim” dedi.
  • Bursa’da 11 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve hakkında 47 ayrı dosyadan yakalama kararı olan Mustafa Tezgetiren çiğ köftecide yakalandı. Firari hükümlü polisleri görünce ‘Müsaade edin de çok sevdiğim çiğ köftemi bitireyim’ dedi.
  • Bir dönem Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in yakın korumalığını yapan Mahir Mammadov, Aydın’da kaldığı otel odasında ölü bulundu.
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.