enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:16 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
00:11 ICE’a Tepki Büyüyor
00:10 TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, “Türk hukukuna göre Türkiye’de otel ve tur pazarlamak seyahat acentalarının işi”
00:09 ‘Kürtlere Karşısınız’ Söylemi Neye Hizmet Ediyor?
00:08 “Habib-i Neccar”ın böyle dimdik ayakta olduğunu görenler Antakya’nın yeniden hayata döndüğüne kalben inanıyor”
00:05 Katil, soykırımcı, terör örgütü ve lanetli İsrail’e, Türkiye ve 7 ülkeden kınama
00:04 Kocaeli’n ‘Körfezray Metro Projesi’nde saha çalışmaları planlanan takvime göre hızla devam ediyor…
00:04 ABD’de Politik Çekişmeler ve Ermeni Diasporasının Etkisi: Dr. Mehmet Öz örneği
14:42 Gazze Şeridi’nin dünyaya açılan ve Mısır sınırında yer alan Refah Sınır Kapısı’nın “deneme” amaçlı açıldığı duyuruldu…
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:39 Bakanı Kacır, “KOSGEB Acil Destek Kredi Programı kapsamında 2 bin 120 KOBİ’ye 1,9 milyar lira kredi sağlandı”
06:35 UHA / İnternational News Agency’n kısa kısa ‘Yurttan ve Dünyadan’ Kahvaltı Haberleri
06:27 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:05 İletişim Başkanı Duran: TRT, Türkiye’nin hakikatini ve değerlerini temsil ediyor
04:34 DEVA Partisi’nden Suriye Açıklaması: “Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocuklar ödemekte”
00:39 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
00:29 RTÜK Başkanı Daniş: TRT, ülkemizin sesi, hafızası ve ortak değeri olmaya devam ediyor
00:22 Meteoroloji’den kritik uyarı: Sel, su baskını ve fırtınaya dikkat
00:09 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş’ta, partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Rusya’ya tepkiler büyüyor

Rusya’ya tepkiler büyüyor
28 Şubat 2022
586
A+
A-

UHA HABER / Meksika’dan İran’a, Fransa’dan Kolombiya’ya binlerce kişi meydanlarda Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısını protesto ederek, Ukrayna’ya destek mesajı verdi.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısına tepkiler çığ gibi büyüyor. Putin’in Ukrayna’ya müdahale kararı farklı ülkelerde protesto ediliyor.

Rusya’da düzenlenen gösterilerde güvenlik güçleri 467 kişiyi gözaltına aldı.

Paris, Londra, Atina, New York, Melbourne, Tahran, Bern, Tokyo, Bogota ve Bükreş gibi şehirlerde de yüzlerce kişinin katılımıyla protesto gösterileri düzenlendi.

Gelinlik giyen kadınlar Rusya’yı Protesto etti

Meksika’nın başkenti Mexico City’deki Rusya Büyükelçiliği önünde toplanan bir grup kadın Ukrayna’ya yönelik saldırıları sıradışı gösteri ile protesto etti.

Gelinlik giyen kadın protestocular ellerinde çiçekler ile barış mesajı verdi.

Kanada’da da, Niagara şelalelerine  Ukrayna bayrağı renkleri yansıtıldı. Şelale mavi ve sarı ışıklarla aydınlatıldı.

BM binası önünde saldırı protesto edildi

İsviçre’nin Bern kentinde 20 bin kişi Ukrayna’ya destek için yürüdü. Cenevre kentindeki Birleşmiş Milletler binası önünde de Rusya’nın saldırısı protesto edildi.

Pakistan’ın Lahor kentinde avukatlar Ukrayna’ya destek için bir araya geldi. Yüksek mahkeme önünde toplanan göstericiler Zelenskiy’e destek verdi.

Times Meydanı’nda taplanıldı

ABD’de gösterilerin adresi New York’taki Times Meydanı’nı oldu.

Yüzlerce kişi toplanarak Ukrayna’ya yönelik saldırılara tepki gösterdi.

Kanada’da da, Niagara şelalelerine Ukrayna bayrağı renkleri yansıtıldı. Şelale mavi ve sarı ışıklarla aydınlatıldı.

Saldırıların bir an önce durdurulması istendi

Avustralya’nın Melbourne kentinde binlerce kişi tek yürek olarak Rusya’nın saldırılarına tepki gösterdi.

Saldırılara bir tepki de, İran’ın başkenti Tahran’dan geldi. Ukrayna Büyükelçiliği önünde toplanan yüzlerce kişi Kiev’e destek verdi, Moskova’nın saldırılarının bir an önce durdurulması çağrısı yaptı.

[UHA Haber Ajansı, 28 Şubat 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.