enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:45 Sağlık hizmetlerindeki tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine köklü değişiklik
00:36 Gelenekle modernlik arasında köprü kuran kadın sufiler!
00:33 Bakan Işıkhan, “2025 yılı Ağustos ayı itibarıyla belediyelerin, SGK’ye toplam borcu 234,2 milyar lira”
19:28 Konya’dan Kenya’ya bir başarı hikayesi
17:30 Düşen askeri kargo uçağında 20 askerimiz şehit oldu
00:58 Kapadokya’da balon sepetlerine, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü”nde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı.
00:57 Adana’da Kocaeli Şehir Tiyatroları’nın “Üç Jokerli Konken’i” adlı oyununa büyük ilgi… 
00:57 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’yla ilgili gerekçeli kararı açıklandı…
00:56 UHA / İnternational News Agency’ndan Veysel KAVRAYAN’ın Alanya notları…
00:48 ABD’nin Orta Asya Stratejisinde Yeni Dönem: C5+1’in Dönüşümü
00:45 Aon Türkiye 30.Yıl Risk Zirvesi’nde iş dünyasının gündemindeki ilk 10 risk paylaşıldı
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’nda konuştu..
00:39 İletişim Başkanı Duran, “KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman’ın ziyareti, Erdoğan’ın davetine icabetle gerçekleşiyor”
00:37 PFDK’dan Zorbay Küçük kararı
00:14 Konya’dan Kenya’ya bir başarı hikayesi
00:10 Ömer Çelik: Cumhur İttifakı’nı koalisyon sanıyorlar
00:03 İBB iddianamesi tamamlandı: İmamoğlu’na 2 bin 430 yıla kadar hapis istemi…
00:20 Bahis oynadığı tespit edilen 1024 futbolcu PFDK’ya sevk edildi
14:02 Beni Hatırlayınız!…
11:47 Yiğit Bir Dava Adamı: Osman Yüksel Serdengeçti…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Rusya Türkiye’ye uçuşları sınırlandırıyor

Rusya Türkiye’ye uçuşları sınırlandırıyor
13 Nisan 2021
560
A+
A-

UHA HABER / Rusya, Türkiye ile arasındaki uçuşları 15 Nisan’dan itibaren 1 Haziran’a kadar kısıtlama kararı aldı. Uçuşların karşılıklı olarak haftada iki uçuşla sınırlandırıldığı bildirildi.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın ‘Deutsche Welle’den aktardığı rtr,DHA‘nın haberine göre, Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, Moskova’nın Türkiye’de günde 50 binin üzerine çıkan yeni korona vakası sayıları nedeniyle aldığı seyahat kısıtlaması kararını açıkladı.

Alınan karara göre, Rusya ile Türkiye arasındaki uçuşlara 15 Nisan’dan 1 Haziran’a kadar kısıtlama getirilecek.

Golikova, bu süreçte bazı uçuşların ise devam edeceğini belirtti. Bunların içinde İstanbul’a haftada iki kez yapılacak seferin de bulunduğu açıklandı.

Rusya, aynı tarihler arasında Tanzanya’ya yapılacak uçuşları da askıya almaya karar verdi.

Golikova açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Rusya Federasyonu ile Türkiye arasındaki düzenli uçuşlar karşılıklı olarak haftada iki uçuşla sınırlandırılacaktır. Moskova – İstanbul, İstanbul – Moskova; Rusya Federasyonu tur operatörlerinin Türkiye’ye tur satışını 1 Haziran’a kadar askıya almaları önerilmektedir. Bu tarihten önce satın alınan turların başka yöne değiştirilmesi veya ertelemeleri tavsiye edilmektedir. Türkiye’de bulunan vatandaşlar için hem tatillerine devam etme hem de tahliye uçuşlarıyla uçma fırsatı olacak. Ayrıca Türkiye’de bulunan Rus vatandaşlarının Rusya’ya dönüşü ve Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin inşasında yer alanların ulaşımı için uçuşlar korunacak. Rostourizm, turistlere yardım etmek için finansal destek de dahil olmak üzere bir önlemler paketi kabul etmesi talimatı aldı. Tanzanya ve Türkiye ile hava uçuşları, oradaki durum istikrar kazanırsa yeniden başlayacak.”

Türkiye’de Sağlık Bakanlığının 11 Nisan’da açıkladığı veriler, 50 bin 678 yeni korona vakasına işaret etmişti. Bakanlık son 24 saatte 237 kişinin de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurmuştu.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 13 Nisan 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.