enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:23 Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut: “Kocaeli ihracatta gurur kaynağımız”
00:22 Türkiye, Mısır ve Katar’dan Gazze açıklaması
00:16 Araştırma: Dişlerinizin durumu erken ölüm riskinin habercisi olabilir
00:16 Upcycle İstanbul’un İlham Verici Topluluk Buluşmaları “Salon’dayız” Etkinlikleriyle Başlıyor
00:07 Özel haber: Avrupa Parlamentosu Başkanı Metsola’dan ‘miadını doldurmuş’ İran rejimine karşı harekete geçme çağrısı
00:06 Diyanet İşleri Başkanlığı fitre miktarını belirledi
18:00 İran’daki protestolar: ABD veya İsrail’le çatışma ihtimali ne kadar yakın?
10:25 Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan temassız kartlarda şifresiz işlem limiti artırıldı
00:58 Miraç Kandili perşembe günü idrak edilecek
00:57 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2025’te 70 bin seyirciye ulaştı
00:55 İhracat verileri, Aralık 2025 ve geçen yılın tamamına ilişkin faaliyet illere göre ihracat veriler açıklandı…
00:49 Ocak ayının ikinci yarısında sıcaklıklar kademeli olarak artacak
00:48 “Gazze Mahkemesi”nin 26 Ekim 2025’te İstanbul’da açıkladığı Nihai Karar, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunuldu.
00:40 Kritik altyapı hizmetlerinin dayanıklılığı: 2025’te su ve atık su sistemlerinin güvenliği
00:33 Bakan Tunç, Rojin Kabaiş’in ailesi ile görüştü
00:29 Avrupa Birliği Savunma Fonu Kapsamında Türkiye’nin Konumu ve Engellemeler
00:26 Korku Filmi Zir-i Cin 4: Nesep Bağı 23 Ocak’ta Vizyonda
00:25 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),Ticaret satış hacmi, perakende satış hacmini açıkladı…
00:16 Gazze Gölgesinde Üçlü İttifak: İsrail-Yunanistan Hattı ve Doğu Akdeniz’de Yeni Güç Arayışı
00:15 Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde düzenlenen “Tıp ve Kültür-Sanat Sempozyumu”na katıldı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Pro-per Enerji 1000 MW’lık Kırıkkale Projesini Tamamladı

Pro-per Enerji 1000 MW’lık Kırıkkale Projesini Tamamladı
20 Haziran 2023
62
A+
A-

2007 yılından itibaren enerji ve elektrik bakım, onarım, işletme hizmetleri ile müşterilerinin güvenilir teknik çözüm ortağı olan Pro-Per Enerji Kırıkkale’de yer alan 1000 MW’lık bakım projesini başarıyla bitirdi.

UHA / İnternational News Agency

AdvertisementUluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, kurulduğu günden bu yana sıfır hata ve tam müşteri memnuniyeti ilkesi doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Pro-Per Enerji’nin son bakım projesi iki ay gibi kısa bir sürede tamamlandı.

Kırıkkale’de yer alan enerji sektörünün önemli doğalgaz santrallerinden birinin bakımını tamamlayan Pro-Per Enerji; 1000 megavatlık kurulu güce sahip olan doğalgaz kombine çevrim santralindeki gaz türbini ve BOP tarafı bakım işlemlerini başarıyla sonuçlandırdı.

Pro-Per Enerji Hakkında:

Kurulduğu günden bu yana sıfır hata ve tam müşteri memnuniyeti ilkesi doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Pro-Per Enerji’nin ana faaliyet alanları; enerji santrallerinin işletme ve bakımı, demontaj, relokasyon ve geri dönüşüm, kurulum ve devreye alma, yedek parça ve ekipman satışı ile takım konteyneri kiralama hizmetleri. Türkiye’nin yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine enerji sektöründe mühendislik hizmetleri sunan Pro-Per Enerji, bugüne kadar 30’dan fazla ülkede ‘İşimiz Enerji, Odağımız Mükemmellik’ sloganıyla dünya çapında başarılı projelere imza atmıştır.

Türkiye’de faaliyetlerine başlayıp kısa bir zamanda dünyanın en önemli projelerine imza atan Pro-Per Enerji, 2009 yılında Pro-Per Yenilebilir Enerji, 2013 yılında Pro-Per Perakende Elektrik, 2014 yılında Dinamo Elektrik, 2020 yılında Pro-Per Enerji-ABD, 2021 yılında Pro-Per Enerji-Özbekistan, 2021 yılında Dinamo Elektrik-Birleşik Arap Emirlikleri ve 2022 yılında ABD’li enerji şirketi Baseload ortaklığı ile kurduğu Global Energy Services Alliance (GESA) şirketi ile çalışmalarını tüm dünyada sürdürmektedir.

Haber: Cemre SERİN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.