enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:54 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
00:43 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
00:41 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
00:16 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
00:13 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
00:03 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
22:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
22:11 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
21:34 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
00:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
00:51 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
00:50 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
00:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
00:37 SPD Başkanı Yıldız: Teknik çözümleri biliyoruz; ihtiyacımız olan bilgiyi politikaya, politikayı da uygulamaya dönüştürmektir.
00:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
00:33 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, Anka Çocuk Destek Programı ile bugüne kadar yaklaşık 20 bin çocuğa destek verildi.
00:16 İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1624 uçuşla bir kez daha Avrupa’da birinci, dünyada beşinci en yoğun havalimanı oldu
00:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kudüs Rum Ortadoks Patriğini kabul etti
00:13 Dışişleri’nden Yunanistan’a tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Paratika’ya Uluslararası Ödül

Paratika’ya Uluslararası Ödül
11 Temmuz 2022
1.208
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / Banka ve ödeme kuruluşları, kart sağlayıcılar, resmi kurumlar, e-ticaret ve uzaktan ödeme alan tüm firmalar, fintek şirketleri, start-uplar ve blokchain firmaları gibi ödeme ekosistemi içerisinde yer alan tüm şirket ve kuruluşlar için önemli bir konuma sahip, Avrupa’nın en büyük ödeme sektörü konferansı Merchant Payments Ecosystem’de, Paratika “Paya Dayalı Kitle Fonlama Online Ödeme Altyapısı” projesiyle “Best Payments Partnership” ödülünü kazandı.Balkan Ninnisiİlk kez 2010 yılında gerçekleştirilen Merchant Payments Ecosystem; en iyi projeleri hayata geçirerek sektörün gelişmesine katkı sağlayan ödeme sektörü şirketlerini ödüllendiren ilk bölgesel konferans özelliğine sahip. Paratika bu yıl ödül alan tek Türk firması oldu. Ödül sahibi proje, Türkiye’de “ilk”, dünyada da ilk 10 arasında olması ile önem arz ediyor.

Paratika, Takasbank, SPK, MKK ve fon platformları gibi paydaşların dahil olduğu Türkiye’nin ilk Paya Dayalı Kitle Fonlama Projesi için özel Ar-Ge ekibi atayarak farklı bir online ödeme altyapısı geliştirdi.

Türk girişimcilik ve yatırımcılık ekosisteminde yepyeni bir dönem başlatan projede, online platformlar üzerinden girişimcilerin ve onlara destek olmayı seçen yatırımcıların yatırım ve ödeme işlemlerinin devlet kontrolünde, güvenilir ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirilmesi sağlanıyor.

Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan projede kredi kartı ile yapılan tüm yatırımların ödeme süreçleri Paratika tarafından ülkemizdeki regülasyonları ve paydaşların ihtiyaçlarını gözeterek, toplumsal fayda ve girişimcilik ekosisteminin sağlıklı bir şekilde büyümesi hedeflenerek tasarlandı.

Paratika imzası taşıyan e-ödeme altyapısı, bir projenin veya girişim şirketinin ihtiyaç duyduğu fonu sağlamayı amaçlayan kitle fonlamasında girişimcileri ve yatırımcıları güvenli bir e-ödeme altyapısında buluşturuyor. Halihazırda sektörde uygulanan online ödeme altyapılarının ötesine geçen bu yenilikçi çözüm, kredi kartı ile yatırım ödemelerinin yapılmasını sağlarken, proje tamamlandığında fonların girişimciye ulaştırılmasına, hedeflenen yatırım tutarına ulaşılamadığında ya da hedeften fazla yatırım toplandığında gerekli iade işlemlerinin hızla ve şeffaflıkla gerçekleştirilmesine destek oluyor. 

Payten, E-ödeme Hizmetini 3D Secure 2.0 Güncellemesi ile Sunuyor - Türk  İnternet

Türkiye Ülke Lideri ve Paratika CEO’su Burak Kutlu konuyla ilgili şunları söylüyor: “Avrupa’nın en iyi ticari ödeme sistemlerinin seçildiği MPE Awards’ta Best Payments Partnership ödülü ile daha önce kazandığımız Gümüş Stevie ve Altın PSM ödüllerine bir yenisini daha ekledik. Avrupa bölgesinde sektörün en önemli konferansı olan ve bu yıl Berlin’de gerçekleşen törenden ödül ile dönen tek Türk firması olmak bizim için çok değerli. Önümüzdeki dönem yeni projelerimiz ve ödüllerle sektörümüzü, üye işyerlerimizi ve bize güvenen herkesi gururlandırmaya devam edeceğiz.Paratika olarak her yakaladığımız başarı, daha iyiyi hedeflemek için bize yeni bir motivasyon sağlıyor. Bu başarılarda emeği geçen bütün ekip arkadaşlarımıza, proje kapsamında iş birliği içinde olduğumuz tüm kuruluşlara ve bize ödülü sunan değerli jüri üyelerine teşekkür ederiz.” HABER : Ulaş Dağlıoğlu 

*** Payten Hakkında  3000 çalışanı ve 23 ülkedeki operasyonu ile Avrupa’nın en büyük bilişim firması olan Asseco South Eastern Europe Group (ASEE) şirketi olan Payten, finans sektörü başta olmak üzere tüm şirketler için kartlı ve kartsız işlemleri destekleyen kapsamlı ödeme sektörü çözümleri sunuyor. Türkiye’de ilk banka bağımsız online ödeme e-ödeme altyapısını geliştiren ve ülkenin en büyük online ödeme ağını yöneten Payten; bünyesinde bulunan Nestpay, Merchant Safe Unipay, Paratika, Mobven ve Smarttek markaları ile e-ticaret, mobil ödeme, ödeme işleme ve POS hizmetlerini dış kaynak, ekipman, bakım ve destek dahil olarak uzman ekibi ile uçtan uca sağlıyor. Türkiye’nin ilk online ödeme sağlayıcısı olan Payten, 23 yıllık yerel tecrübesi ve Asseco Grup global desteği ile farklı platformlar ve sektörler için bütünsel bir yaklaşım ile hizmetler sunuyor.   Paratika HakkındaParatika, Nestpay Ödeme Hizmetleri A.Ş.’nin Sanal POS ürünüdür. Nestpay Ödeme Hizmetleri A.Ş., bir Payten Teknoloji A.Ş firmasıdır. Paratika üye işyerlerine 6493 Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun ve ilgili mevzuatlar kapsamında Sanal POS vermek üzere lisans almış bir kuruluş olup, firmalara tek bir teknik entegrasyonla paket Sanal POS çözümü sunmaktadır. Paratika, online tahsilat yapmak isteyen firmaların ihtiyacı olan Sanal POS altyapısını, kart saklama/tek tıkla ödeme, tekrarlayan ödeme, fraud kontrolü, linkle ödeme, bayi tahsilatları, tek kanaldan mutabakat şeklinde paket halinde çözüm olarak sunmaktadır.

[UHA Haber Ajansı, 11 Temmuz 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.