enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:43 Bakan Tunç: Çocuklarımızın güvenli bir geleceğe adım atmaları hepimizin ortak amacıdır
00:42 “Futbolda bahis” iddiasına ilişkin yürütülen soruşturmda 8’i tutuklu 17 hakem hakkında (MASAK) raporu hazırlandı…
00:38 Radikal Hakaret Siyasetinin Amacı Ne?
00:29 Ankara Gıda Kontrol Laboratuvarı’nda, yılda yaklaşık 1 milyon 800 bin gıda analizi yapılıyor.
00:20 Yerel Yönetim Reformu Yaklaşırken…
00:16 Soykırımın yükü Gazzeli kadınların omzunda
00:08 Güney Kore Cumhurbaşkanı Lee Jae-myung Türkiye’ye gelecek
00:06 İstanbul Fatih’te bir otelde konaklayan 4 kişilik Böcek ailesinin ölümüyle ilgili, otel sahibi ve bir otel çalışanı tekrar gözaltına alındı
00:02 Gazze’de 11 Ekim’de ateşkesin yürürlüğe girmesinden bu yana İsrail’in saldırılarında hergün çocuklar öldürülüyor…
21:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Güney Afrika Cumhuriyeti’nde…
17:14 Tarihi komisyon İmralı’ya gidiyor
11:34 Türkiye’den Yunanistan’a sert tepki: Hukuksuz oldu bitti girişimleri reddediyoruz
00:57 Bakan Tekin, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Bakanlığının 2026 yılı bütçesine ilişkin sunumunda konuştu…
00:55 Vuçiç hakkında suç duyurusu: Saraybosna’da ‘İnsan Safarisi’
00:54 Kosova’da siyasi kriz: Hükümet yeniden kurulamadı, erken seçim kapıda
00:50 Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu anlaştı mı?
00:48 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nüfus artış hızımız azalıyor
00:32 Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğu, Meclis toplantısına eski ve yeni içme suyu borularını getirdi…
00:26 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 2026’da iki kez yapılacak
00:22 AB’den ABD ve Rusya’nın Ukrayna’ya dair gizli barış planına tepki: Avrupa sürece dahil edilmeli
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanlarından19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanlarından19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
19 Mayıs 2024
36
A+
A-

Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladılar.

UHA / İnternational News Agency

Resim önizlemesis

[NTO Başkanları Bekir Karabacak ve Mehmet Özyurt]

İstiklal Mücadelemizin ilk adımını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak attığını ifade eden NTO Başkanları Bekir Karabacak ve Mehmet Özyurt, “Hür bir devlet için atılan ilk adımın 105. yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. ” dediler.

19 Mayıs 1919’da milli ruhun yeniden dirildiğini belirten NTO Başkanları Karabacak ve Özyurt, mesajlarında şu ifadelere yer verdi: “Tarih boyunca, bağımsızlık için mücadele eden milletimiz azim ve inançla her türlü zorluğa göğsünü siper ederek, canı pahasına tehditleri bertaraf etmiştir. Ülkemizin teminatı olan gençler için bizler, daha aydınlık ve barış dolu bir gelecek için çalışırken, gençlerimizden de beklentimiz, ecdadımızdan emanet aldığımız vatan ve bayrak sevgisine sahip çıkması, bu yüce değeri sonraki nesillere taşımalarıdır. Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayısı, gençlik ve spor bayramı ilan ederek gençlerimizin, Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük güvencesi olduğunu ispatlamıştır. Bu sebeple gençlerimizin 19 Mayıs ruhunu anlaması, benimsemesi ve sorumluluğunu üstlenmesi, geleceğimiz için büyük önem taşımaktadır. Milli değerlerine bağlı olarak yetişen gençlerimize güvenimiz tamdır. İnanıyoruz ki bizden sonra gelecek olan gençlerimiz gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine taşımak için çalışacaklardır.  Bizlerde bu düşüncelerle hareket ederek genç girişimcilerimize her türlü desteği sağlıyor, onları iş dünyamıza kazandırmaya çalışarak ekonomimizin büyümesine katkı sağlamaları için projelerimizi sürdürüyoruz.  Bu duygular ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; ülkemiz için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.