enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:00 Filistin Direnişinin Temel Taşı: “Filistin’de Kadın ve Anne Olmak” Konferansı Gerçekleştirildi.
09:32 Azerbaycan Cumhuriyeti’nin kurucusu: Mehmet Emin Resulzade
00:19 CHP’li Kanko Derince Lisesi Tartışmasını Meclis’e Taşıdı: “Okullar Kentlerin Hafızasıdır”
00:04 Yunanistan Kültür Bakanlığı, Yanya’daki tarihi Aslan Paşa Camii’nin restorasyonunu üstleniyor
23:19 Hukuksuzluklar Ortasında Hürmüz Boğazı
22:52 Terörsüz Türkiye Süreci Hızlanacak
22:39 İran’a Siyonist Saldırı ve Batının Kukla Kürdistan Hayali!
22:30 Terörsüz Türkiye Hedefinin Siyasal ve Toplumsal Yönleri
22:23 ABD/İsrail-İran Savaşı Irak’a Nasıl Yansıyor?
22:08 ABD ve İsrail’in Saldırıları İran’da Kürt Silahlı Grupları Harekete Geçirebilir mi?
20:22 Kocaelispor sürpriz şekilde kupaya veda etti 
10:45 ABD’de CNN’in bağımsız araştırma şirketi SSRS’nin anketine göre, kamuoyunun yüzde 54’ü, İran’a yönelik saldırıların ülkesi için daha büyük tehdit oluşturacağını düşünüyor.
10:29 Madrid’de ‘Belirsizliği Yönetmek, Dönüşümü Yönlendirmek: Dönüm Noktasında NATO’ paneli düzenlendi
10:16 İran Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı
10:04 Bakan Fidan, ABD’li mevkidaşı Rubio ile görüştü
23:59 “Başkasının Derdiyle Dertlenmeyen, Kendine Dert Arasın”
22:45 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun Nihai Raporu
21:54 ABD, İsrail ve İran: Kapasiteler, Kabiliyetler ve Hal Tarzları
21:39 İran Müdahalesi Avrupa’yı ve Transatlantik İlişkileri Nasıl Dönüştürüyor?
19:16 Jakobenlerin Laiklikle İmtihanı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Özyurt, Ulusal İstihdam Stratejisi Tanıtım Programına katıldı

Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Özyurt, Ulusal İstihdam Stratejisi Tanıtım Programına katıldı
6 Şubat 2025
32
A+
A-

Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle,  Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Ulusal İstihdam Stratejisi Tanıtım Programına katılım sağladı.

UHA / İnternational News Agency  

 Ülkemizin işgücü piyasasına yön verecek stratejilerin ele alındığı programa, Türkiye’nin dört bir yanından oda ve borsa yönetim kurulu başkanları da katılım sağlayarak, istihdamın artırılması ve iş dünyasının geleceği konusunda önemli istişarelerde bulundu.

Resim önizlemesi

Toplantıda, işgücü piyasasının ihtiyaçları, sorunları ve beklentileri dikkate alınarak hazırlanan ve 2025-2028 yıllarını kapsayan Ulusal İstihdam Stratejisinin politika ve hedefleri paylaşıldı. Bu stratejiler doğrultusunda, istihdamı artırmaya yönelik yenilikçi çözümler ve destek mekanizmaları ele alındı.

Resim önizlemesi

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt: İstihdam Seferberliğinde İş Dünyası Öncü Rol Oynamaya Devam Edecek, program kapsamında yapılan değerlendirmelerde, bölgesel ve ulusal düzeyde istihdam politikalarının önemine vurgu yaparak, iş dünyasının bu süreçteki sorumluluğunu ve katkılarını dile getirdi.

Resim önizlemesi

Mehmet Özyurt, “Nizip Ticaret Odası olarak, ekonomik büyümenin temel taşlarından biri olan istihdamın artırılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde hayata geçirilen istihdam stratejileri, iş dünyamız için büyük fırsatlar sunuyor. Bizler de bölgesel kalkınmayı destekleyen projelerimizle bu sürece katkı sağlamaya kararlıyız.” Dedi.

İş gücü piyasasının dinamiklerini güçlendirmek, istihdamı artıracak yeni projelere yön vermek ve sürdürülebilir ekonomik büyümeye katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilen program, iş dünyasının temsilcileri tarafından büyük ilgi gördü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.