enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:00 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:32 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:50 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:08 Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:25 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:14 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:06 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:54 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:39 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:32 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
09:57 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:10 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:47 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
13:01 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
23:11 Bölgemiz yine savaş alanına döndü…
22:47 Türkiye–Azerbaycan İş Birliği ve Türk Dünyası üzerine ‘Yuvarlak Masa’ toplantısı
22:05 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:05 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:19 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Netflix’ten 2024’ün son çeyreğinde rekor kazanç

Netflix’ten 2024’ün son çeyreğinde rekor kazanç
23 Ocak 2025
22
A+
A-

* Merhabalar! Bugün günlerden 23 Ocak Perşembe. Trump’tan Rusya’ya ‘yaptırım’ uyarısı. İyi okumalar…

* Detayı haberimizde.

UHA / İnternational News Agency

Gazeteci Aslı Sözbilir'in, 'Sabah Kahvesi'nde 'Dünya gündemi'nde öne çıkan başlıklar

Gazeteci* Aslı ÖZBİLİR hazırladı!

Netflix’ten 2024’ün son çeyreğinde rekor kazanç Netflix hisseleri, güçlü dördüncü çeyrek kazançlarının etkisiyle yüzde 10’dan fazla yükselerek rekor seviyeye ulaştı. ABD merkezli yayın teknolojisi devi, Jake Paul ve Mike Tyson arasındaki maç gibi canlı spor programlarından faydalanarak rekor düzeyde kullanıcı kaydı sağladı. Şirket, son çeyrek boyunca 19 milyon yeni abone ekleyerek küresel kullanıcı sayısını 302 milyona çıkardı. Netflix’in toplam geliri bir önceki yıla göre yüzde 16 artarak 10,25 milyar dolara yükseldi ve analistlerin 10,11 milyar dolar beklentilerini aştı. Hisse başına kazanç, bir önceki yılın aynı çeyreğindeki 2,11 dolar ile karşılaştırıldığında 4,27 dolar olarak gerçekleşti.

Citroen 800 binden fazla aracı geri çağırıyor - Ekonomim

Citroen 800 binden fazla aracı geri çağırıyor Fransız otomobil üreticisi Citroen, Japonya menşeli hava yastıklarındaki arıza nedeniyle, Avrupa’daki araç sahiplerine büyük bir geri çağırma operasyonu başlattığını duyurdu. Citroen, geri çağırma işleminin Fransa, Almanya, Macaristan, İrlanda, Moldova, İsviçre ve Ukrayna gibi ülkelerde satılan araçları hedef alacağını belirtti. Geri çağırma sürecine önümüzdeki haftalarda başlayacağını bildiren Citroen diğer Avrupa ülkelerine de yayılacağını ifade etti. Şirket, toplamda yaklaşık 869 bin aracın etkileneceğini ve bunlardan 400 bininin yalnızca Fransa’da bulunduğunu açıkladı. Citroen’in geri çağırma kararına sebep olan sorun, Japonya merkezli Takata şirketinin ürettiği hava yastıklarıyla ilgili olduğunu öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.