enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:27 Milli Eğitim Bakanlığı 903 sözleşmeli personel alacak
00:55 Hocalı Soykırımın 34. Yılı Anma Programı
00:54 Finansal Strateji Danışmanı Dilek HAKAN, “Zengezur Koridoru Türkiye İçin Hem Fırsat Hem de Risk”
00:44 ABTTF Başkanı: Yunanistan’da halkın büyük çoğunluğu demokratik kurumlara güven duymuyor
00:37 Milli Güvenlik Sorunu: Sanal Kumar ve Kalbine Sızan Sessiz Tehdit!
00:20 Türkiye Bursları’na 2026 Yılında 200 Bini Yakın Rekor Başvuru
00:14 Bakan Abdulkadir Uraloğlu: Sirkeci-Kazlıçeşme hattı 2 yaşında
00:10 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:10 Rekabet Kurulu, aralarında Türkiye genelinde yaygın şube ağı bulunan eğitim kurumlarının da olduğu 19 özel okul hakkında soruşturma
00:09 Askeri Analist Abdullah Ağar: SDG/PKK mı dönüşüyor, yoksa Suriye devleti mi?
00:09 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Budapeşte’de “Aile Odaklı Zirve”’de konuştu
00:09 Türkiye’nin En Büyük Dış Finanslı Demiryolu Projesi
00:09 Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Kocaeli spor basını ile iftarda bir araya geldi
00:08 Adalet Bakanı Gürlek, TBMM’de UHA / İnternational News Agency’n sorularını cevapladı
00:05 Kocaeli’n Derince ilçesinde Ramazan Mahzun: Esnaf, Ramazan’ı unuttu mu?
00:05 Türkiye ve Dünyada, Gündeme dair her şey UHA / İnternational News Agency’nda
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de “Emek Sofrası Buluşması” iftar programında konuştu
00:03 İstanbul 40. Ağır Ceza Mahkemesi, CHP’nin ‘şaibeli’ kurultay dosyası ile “İmamoğlu Suç Örgütü” dosyasının birleştirilmesi talebini kabul etmedi.
00:01 “Savaş Karşısında Ukraynalı Sanatçılar”: Sanat ve direniş Ankara’da buluştu!
00:01 Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu: Ağla Hatay, ağla…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Netflix’ten 2024’ün son çeyreğinde rekor kazanç

Netflix’ten 2024’ün son çeyreğinde rekor kazanç
23 Ocak 2025
21
A+
A-

* Merhabalar! Bugün günlerden 23 Ocak Perşembe. Trump’tan Rusya’ya ‘yaptırım’ uyarısı. İyi okumalar…

* Detayı haberimizde.

UHA / İnternational News Agency

Gazeteci Aslı Sözbilir'in, 'Sabah Kahvesi'nde 'Dünya gündemi'nde öne çıkan başlıklar

Gazeteci* Aslı ÖZBİLİR hazırladı!

Netflix’ten 2024’ün son çeyreğinde rekor kazanç Netflix hisseleri, güçlü dördüncü çeyrek kazançlarının etkisiyle yüzde 10’dan fazla yükselerek rekor seviyeye ulaştı. ABD merkezli yayın teknolojisi devi, Jake Paul ve Mike Tyson arasındaki maç gibi canlı spor programlarından faydalanarak rekor düzeyde kullanıcı kaydı sağladı. Şirket, son çeyrek boyunca 19 milyon yeni abone ekleyerek küresel kullanıcı sayısını 302 milyona çıkardı. Netflix’in toplam geliri bir önceki yıla göre yüzde 16 artarak 10,25 milyar dolara yükseldi ve analistlerin 10,11 milyar dolar beklentilerini aştı. Hisse başına kazanç, bir önceki yılın aynı çeyreğindeki 2,11 dolar ile karşılaştırıldığında 4,27 dolar olarak gerçekleşti.

Citroen 800 binden fazla aracı geri çağırıyor - Ekonomim

Citroen 800 binden fazla aracı geri çağırıyor Fransız otomobil üreticisi Citroen, Japonya menşeli hava yastıklarındaki arıza nedeniyle, Avrupa’daki araç sahiplerine büyük bir geri çağırma operasyonu başlattığını duyurdu. Citroen, geri çağırma işleminin Fransa, Almanya, Macaristan, İrlanda, Moldova, İsviçre ve Ukrayna gibi ülkelerde satılan araçları hedef alacağını belirtti. Geri çağırma sürecine önümüzdeki haftalarda başlayacağını bildiren Citroen diğer Avrupa ülkelerine de yayılacağını ifade etti. Şirket, toplamda yaklaşık 869 bin aracın etkileneceğini ve bunlardan 400 bininin yalnızca Fransa’da bulunduğunu açıkladı. Citroen’in geri çağırma kararına sebep olan sorun, Japonya merkezli Takata şirketinin ürettiği hava yastıklarıyla ilgili olduğunu öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.