enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:16 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:41 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
06:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
00:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
00:52 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
00:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
00:38 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
00:38 Yıllık izinlerini memleketlerinde geçiren gurbetçilerin yaşadıkları ülkelere dönüş yolculuğu başladı
00:26 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi yapılacak…
00:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
00:12 Washington Fas’ın Batı Sahra üzerindeki egemenliğini desteklediğini açıkladı
10:08 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
10:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
09:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
09:14 AK Parti MKYK Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Açıkladı: Piyasalar Altüst Olabilir
00:53 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
00:53 Portekiz kulübünün sportif direktörü Mario Branco, Kerem Aktürkoğlu için ilk etapta 30 milyon Euro istedi.
00:49 İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSFALT ve İETT’deki ihaleler soruşturmasında, özaltına alınan 25 şüpheliden 5’i tutuklandı.
00:48 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
00:43 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
TÜMÜNÜ GÖSTER →

MHP Kızılcahamam’da kampa girdi

MHP Kızılcahamam’da kampa girdi
6 Şubat 2022
4.693
A+
A-

ANKARA – UHA HABER / Milliyetçi Hareket Partisi ülke ve parti gündemini ele almak için Ankara Kızılcahamam’da kampa girdi. Kampa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlık ediyor. İç ve dış politikaya ilişkin tüm gelişmeler kapsamlı şekilde değerlendiriliyor.

2023 seçimleri öncesi yol haritası, parlamentoda bu yıl yapılacak çalışmalar, Türkiye ve Dünya gündemdeki gelişmeler. Milliyetçi Hareket Partisi tüm bu başlıkları değerlendirmek üzere Ankara Kızılcahamam’da kampa girdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kampın yapılacağı otele geçmeden önce Ülkücü Şehitler Anıtını ziyaret etti. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dua etti, şehit isimlerinin yazılı olduğu alana karanfil bıraktı.

MHP Kızılcahamam'da kampa girdi

Ülkücü Şehitlerin Anıtı 2011 yılında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açıldı. Anıtta 1980 öncesi yaşanan olaylarda hayatını kaybeden ülkücü şehitlerin isimleri yer alıyor. 27 metre yüksekliğindeki anıtın tepesinde ay yıldız bulunuyor.

MHP lideri daha sonra anıtta bulunan Gökbörü Otağına geçti. Burada bir süre partililerle sohbet etti.

2023 seçimleri öncesi atılacak adımlar ele alınıyor

MHP kampına Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ile milletvekilleri katılıyor. Devlet Bahçeli başkanlığındaki oturumlarda Genel Başkan yardımcıları sunumlarını gerçekleştiriyor. Yeni ekonomi modeli ile 2023 seçimleri öncesi atılacak adımlar ele alınıyor.

Kampta MHP’nin bu yıl yapacağı siyasi çalışmalar öncelikli olarak değerlendiriliyor. Parti kurmayları bir süre önce “Adım adım 2023, il il Anadolu” programları çerçevesinde 81 ili gezdi. Esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşları ile görüşüldü. Bu kapsamda hazırlanan saha raporları kampta analiz ediliyor.

Konuşulan bir diğer önemli başlık ise iç ve dış gelişmeler çerçevesinde ülke gündemi. Ekonomiden terörle mücadeleye, dış politikadan küresel gelişmelere Türkiye’yi ilgilendiren konular kapsamlı şekilde ele değerlendiriliyor. Ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yeni yıldaki faaliyetleri de gözden geçiriliyor.

Bahçeli’den saha talimatı

Bahçeli, “Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı”nın basına kapalı yapılan ilk oturumunda katılımcılara hitap etti. Ülke gündemini değerlendiren Bahçeli, parti yöneticileri, milletvekilleri ve teşkilatın gelecek yıl yapılacak genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlıklı olmasını istedi. Bu çerçevede saha çalışmalarına ağırlık verilmesi talimatını da veren Bahçeli, özellikle muhalefetin söylemlerine karşı halka Cumhur İttifakı’nın tezlerinin iyi anlatılması gerektiğine vurgu yaptı.

Kamp pazar günü Devlet Bahçeli’nin konuşması ile sona erecek.

Haber: Ahmet Furkan Arvas

[UHA Haber Ajansı, 06 Şubat 2022]

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.