enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:36 Bu sadece saç kesimi değil, vatandaşın cebini “kırpma’ tarifesidir!
14:55
14:49 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
00:22 Saadet partisi Lideri Mahmut Arıkan; İran, Türkiye için önemli bir ülkedir
00:22 Filistinli Gazeteci Duha HMİDAN, gündemin öne çıkan haberlerini aktardı
00:20 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, 2026 yılı Çevre cezaları belli oldu…
00:12 Turizm ,Corendon Airlines ,Yıldıray Karaer ,Corendon Airlines ,2025 verileri ,Corendon uçuş verileri, Corendon Avrupa pazarı
00:02 Gazeteci Feyza Gümüşlüoğlu, Körfez ülkeleri açısından 2025’in bilançosunu değerlendirdi…
00:02 İran: ABD’nin tehditleri BM Şartı’nı açıkça ihlal ediyor
11:17 Uyuşturucuya Karşı Sadece Operasyon Yetmez!
11:10 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
10:02 Türkiye’de bir ilk: Derince’den yükselen “Noterli” devrim!
09:29 Güzelliğin Karanlık Yüzü: Denetimsiz Estetik
09:20 Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi’den, CHP Kongre ve Kurultay davalarına yeni karar
00:50 2026’da asgari ücret desteğine 76,5 milyar lira kaynak ayrıldı
00:16 Yapay zeka destekli uygulamalar ile mali süreçlerde dijital dönüşüm…
00:09 CHP Genel Başkanı Özel, ‘İktidar yürüyüşü aday ofisinden başlayacak’
00:03 2026 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları yarın sona erecek
00:54 CHP Genel Başkanı Özel, “Erdoğan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı’nı, saray rejiminin muhafızı olarak nitelendirip yetkilendiriyor”
23:12 Yalova’da operasyon sırasında şehit olan polis memuru Turgut Külünk’ün acı haberi ailesine verildi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

MHP “Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarına yeniden başlıyor

MHP “Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarına yeniden başlıyor
13 Mayıs 2022
458
A+
A-

ANKARA – UHA HABER / Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yarın yeniden başlatacağı “Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” kapsamında 25 ilçede vatandaşlarla bir araya gelecek.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘TRT Haber’den aktardığı AA’nın haberine göre, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, 2023 seçimlerine büyük bir ciddiyet ve sorumlulukla hazırlanan MHP’nin sahada vatandaşlarla el ele, gönül gönüle faaliyetlerini sürdüreceğini ifade etti.

TRT_Francais_680*100 banner

Bu çerçevede partinin, 18 Şubat 2022’de İzmir Bayraklı’da başlattığı ve ramazan ayı dolayısıyla ara verdiği “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anadolu-Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”na devam edileceğini belirtti.

“25 ilçeyi daha kapsayan ilçe toplantıları düzenlenecektir”

Yalçın, MHP’nin, yarın yeniden başlatılacak toplantılarla vatandaşlarla buluşacağını belirterek, şunları ifade etti:

“Bu kapsamda önümüzdeki haftadan itibaren 25 ilçeyi daha kapsayan ilçe toplantıları düzenlenecektir. Bu ilçelerde sahaya inecek arkadaşlarımız, başını CHP’nin çektiği ve siyasi ikballerini karanlıklarda arayan şer ittifakının gizli gündemini ifşa etmeye sabırla devam edecektir. MHP ve Cumhur İttifakı, zillet cephesinin medet umduğu negatif algı çabalarını boşa çıkararak Türkiye’yi 2023 seçimlerine götürecek, Cumhuriyetimizi 100. yıl dönümüne esenlik içinde taşıyacaktır.”

Daha önce yapılan toplantıların içeriği

Yalçın, daha önce CHP’nin son genel seçimlerde birinci çıktığı 132 ilçede gerçekleştirilen toplantı ve etkinliklerde her kesimden vatandaşlarla bir araya gelinerek, Türkiye gündeminin değerlendirildiği, halkın beklenti ve taleplerinin kayda geçirildiğini anımsattı.

Toplantılarda, “CHP tezgahında üretilen 2023 model 6 1 siyasi kreasyonunun okyanus ötesindeki tasarımcısının kripto niyet ve hesaplarının milletle paylaşıldığını” ifade eden Yalçın, Türkiye’yi bölmeye çalışan terör örgütü PKK’nın siyasi kanadının, kapkaranlık geçmişiyle bu imitasyon siyasi kreasyona renk verdiğinin anlatıldığını bildirdi.

Gonul Dagı_680*100 banner

“6 1 korosu algı çalışmalarını bütün hızıyla sürdürmektedir”

CHP ve bağlaşıklarının, iktidar uğruna devlet gemisinin su almasını, toplumsal barış ve huzurun yerini karmaşaya bırakmasını göze alan çıkarcı bir zihniyetle politika üretmeye devam ettiğini öne süren Yalçın, şunları kaydetti:

“Bütün ülkeleri etkisi altına alan küresel ekonomik krize rağmen Türkiye’nin gösterdiği direnç ve dayanıklılık karşısında düşmanlarımız bile takdirlerini gizleyemezken, CHP şakirdi koro, ülkede panik ve ümitsizlik havası yaymak için çaba sarf etmektedir. 6 1 korosu, arkasında millet iradesinin bulunduğu Cumhur İttifakı aleyhindeki algı çalışmalarını bütün hızıyla sürdürmektedir. Türk seçmeninin geleneksel eğilimlerini dönüştürmek amacıyla kamuoyu araştırma şirketlerine ve zillet yanlısı medyaya yüz milyonlarca lira kaynak aktarılmıştır.”

[UHA Haber Ajansı, 13 Mayıs 2022]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.