enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:58 Manisa, 2025’i Büyük Bir Kayıpla Bitiriyor: Ferdi Zeyrek ve Gülşah Durbay…
08:47 Su Politikaları Derneği: Ankara’nın Birim Su Maliyeti Artacak!
00:48 YHT Gar–Kuyubaşı–Esenboğa Havalimanı Metro Hattı’nın yapımına 2026 yılında başlanması hedefleniyor…
00:47 Meryem Gülbetekin’in, “Yaradan”a dair hissiyatı
00:46 ABD NATO’dan Ayrılıyor mu?
00:26 Gazeteci Erdem Atay: Özgür Özel İmamoğlu’nu sattı Siyasette ‘Diploma’ ve ‘Rektör Ziyareti’ tartışması
00:20 Yılbaşında kar yağacak mı?
00:20 UNICEF: Gazze’de çocuklar ve hamile kadınlar arasında yetersiz beslenme oranları arttı…
00:10 Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay vefat etti
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
03:32 Türkiye’de İşsizlere Yeni Bir İş Kapısı: İŞKUR – Endülüs İş Dünyası İş Birliği Umut Oldu
01:00 Adalet Bakanı Tunç, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada bulundu…
00:57 CHP, Kocaeli’de 13-0’a çok uzak!
00:49 Ukrayna’da bugün seçimler yapılsa kim kazanır?
00:43 Filistin Haber ve Enformasyon Ajansı’ndan (WAFA) Gazeteci Duha HMİDAN’ın haberleri…
00:37 11 ilde zamana karşı yarış: Asrın inşa seferberliğinde sona gelindi
00:30 Suriye’de bir DEAŞ militanının düzenlediği silahlı saldırıda 2 ABD askeri ve 1 ABD vatandaşı hayatını kaybetti…
00:24 Gastronomide Yeni Dönem: MICHELIN Rehberine 54 Yeni Restoran
00:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Nüfus artış hızı noktasında gerçekten dertliyiz”
00:23 Orban’dan Rus varlıklarının dondurulmasına tepki: ‘Brüksel sınırı aştı’
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Metin Akyüz başkan adaylığını açıkladı

Metin Akyüz başkan adaylığını açıkladı
10 Haziran 2021
1.070
A+
A-

UHA HABER / MKE Ankaragücü’nde Metin Akyüz, bugün yapılacak olağan genel kurulda başkan adayı olduğunu açıkladı.

MKE Ankaragücü (futbol takımı) - Vikipedi(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘TRT Haber‘den aktardığı AA’nın haberine göre, Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi’nde düzenlendiği toplantıda başkent kulübünün başkanlığına adaylığını açıklayan Akyüz, Ankara Büyükşehir Belediyesinin kendilerine destek vermek zorunda olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteğini beklediklerini aktaran Akyüz, “Niye, biz devletimize milletimize bayrağımıza bağlı insanlarız ve çok seviyoruz. Burası siyaset meydanı değil, Ankaragücü. Ankaragücü siyaset üstüdür.” ifadelerini kullandı.

Siyaset yapan insanların Ankaragücü’nü bulundukları yerlerden destekleyeceğini dile getiren Metin Akyüz, “Çünkü Ankaragücü sadece bir kulüp değil. Ankaragücü’nün şanı şerefi mazisi var. Bu ülke için şehitler vermiş bir Ankaragücü var. Buna kimse karşı çıkamaz. Doğru tektir. Biz bu doğrular üzerinden gidiyoruz. Bunun için de Fatih Bey’in ‘Aday olmayacağım’, Faruk Koca’nın ‘Ben yokum’ demesiyle ben adaylığa karar verdim. Çünkü burası sahipsiz değildir. Bununla ilgili de her türlü çalışmalarımı tamamladım. ” diye konuştu.

Metin Akyüz, yönetim kurulu listesinde kimlerin yer aldığına ilişkin soruyu ise “Diğer aday Faruk Koca açıklamadığı için ben de açıklamamayı tercih ediyorum. Listemde futboldan anlayan ve para verebilecek insanlar var.” şeklinde cevapladı.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 10 Haziran 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.