enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:18 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:01 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:51 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:05 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
00:28 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’tan sıra dışı davranış..!
19:07 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
18:39 Kocaeli’nin Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’dan Anlamlı Ziyaret
11:21 TÜHA/ TÜRKUAZ İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
11:20 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “İsrail’in İran saldırıları, Her geçen zaman insanlığın aleyhinedir”
10:55 Devlet Bahçeli: İsrail, saldırılarını coğrafyanın her yerine taşımaktadır
10:16 UHA/  İnternational News Agency’nın derlediği kısa kısa özet haberler!
09:45 Bakan Yerlikaya: Jandarmamız milletimizin tertemiz vicdanındadır
00:48 Vali Aktaş’tan İzmit Sanayi Sitesi’nde inceleme turu
00:45 İsrail-İran saldırılarının boyutu ne ve hangi hedeflere yönelik yapılmıştır?
00:39 “ABD’de Gazeteci Yaşamı ve Türkiye’ye Haber Aktarımı” söyleşisi Basın Evi’nde gerçekleşti
00:35 İsrail-İran saldırılarının nükleer müzakerelere etkisi ne olur?
00:24 Devlet arşivlerinde adına 1839’dan itibaren rastlanan ve 2016’da İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Teşkilatı,186 yaşında
00:20 Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’dan SS. İzmit Sanayi Sitesi’nde sanayi sitesinde inceleme ziyareti
00:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan barış için yoğun diplomasi trafiği
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Meteoroloji’den son dakika uyarısı! Tarih verildi: Sıcaklıklar düşecek

Meteoroloji’den son dakika uyarısı! Tarih verildi: Sıcaklıklar düşecek
2 Kasım 2024
26
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre ülke genelinde hava sıcaklıkları hafta başından itibaren giderek düşecek. Haftaya Marmara dahil sağanak ve karla karışık yağmur gelecek.

Meteoroloji’nin hava durumu tahminlerine göre; Pazar günü Rusya üzerinden yeni bir soğuk havanın geleceği bildirildi. Ayrıca Marmara’nın yüksek kesimlerine kar yağışı bekleniyor.

SICAKLIKLAR 4-5 DERECE BİRDEN DÜŞECEK

Meteoroloji’nin verilerine göre; Pazar günü Romanya ve Rusya üzerinden mini soğuk hava dalgası geleceği belirtildi. Türkiye’nin birçok yerinde sıcaklıklarda 4-5 derece düşüş yaşanması bekleniyor.

Genellikle mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren azalarak kuzey kesimlerde mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey kesimleri ile güneydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve iç kesimlerde pus, yer yer sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Genellikle mevsim normalleri civarında, yer yer üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, kuzey ve iç kesimlerde Pazar günü azalarak mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, yurdun doğu kesimlerinde doğu ve güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MARMARA DAHİL KARLA KARIŞIK YAĞMUR GELİYOR

Prof. Dr. Orhan Şen, “Bugün (01 Kasım 2024) batı Karadeniz ile Sakarya, Samsun, Gaziantep çevrelerinin yağmurlu, diğer yerler az bulutlu. Kuzey ve iç kesimler sisli. Sıcaklık ortalamada İstanbul 19, Ankara 17C

Pazar günü Marmara, Karadeniz, Güney Doğu Anadolu yağmurlu. Sıcaklık tüm yurtta 4-5 derece düşecek 1 hafta bu seviyelerde.

Bu pazar günü sıcaklık 4-5 derece azalacak ve 1 hafta bu seviyede kalacak. Önümüzdeki hafta perşembe günü tüm yurtta sıcaklık 4-5 derece daha düşecek. Marmara da yağmur ve karla karışık yağmurlu, Karadeniz’in iç kesimi, İç Anadolu kuzeyi ve doğuda kar yağışlı. Kış önümüzdeki pazar günü yurdu terk edecek” dedi.

KAR RUSYA ÜZERİNDEN GELİYOR!

Meteoroloji’nin yeni verilerinde Pazar günü Rusya üzerinden yeni bir soğuk havanın geleceği aktarıldı. Ayrıca Marmara’nın yüksek kesimlerine kar yağışı bekleniyor.

Vatandaşlar hafta sonu havanın nasıl olacağını merakla bekliyordu. Meteoroloji’nin yeni verilerinde, Pazar günü Romanya ve Rusya üzerinden mini soğuk hava dalgası geleceği belirtildi. Türkiye’nin birçok yerinde sıcaklıklarda 4-5 derece düşüş yaşanması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), tarafından yapılan son veri tahminlerine göre Türkiye’nin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor. Kuzey ve iç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus, yer yer sis tahmin ediliyor.

Genellikle mevsim normalleri civarında, yer yer üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, kuzey ve iç kesimlerde Pazar günü azalarak mevsim normalleri altına düşeceği bekleniyor.

Meteoroloji uzmanlarına göre pazar günü sıcaklığın 4-5 derece azalacağını belirtilirken, 1 hafta bu seviyede kalacağı aktarılıyor. Önümüzdeki hafta Perşembe günü tüm yurtta sıcaklık 4-5 derece daha düşmesi bekleniyor. Verilere göre, Marmara da yağmur ve Karadeniz iç, İç Anadolu kuzeyi ve doğuda Kar yağışı bekleniyor.

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde bu gece ve sabah saatlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.