enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:19 CHP’li Kanko Derince Lisesi Tartışmasını Meclis’e Taşıdı: “Okullar Kentlerin Hafızasıdır”
00:04 Yunanistan Kültür Bakanlığı, Yanya’daki tarihi Aslan Paşa Camii’nin restorasyonunu üstleniyor
23:19 Hukuksuzluklar Ortasında Hürmüz Boğazı
22:52 Terörsüz Türkiye Süreci Hızlanacak
22:39 İran’a Siyonist Saldırı ve Batının Kukla Kürdistan Hayali!
22:30 Terörsüz Türkiye Hedefinin Siyasal ve Toplumsal Yönleri
22:23 ABD/İsrail-İran Savaşı Irak’a Nasıl Yansıyor?
22:08 ABD ve İsrail’in Saldırıları İran’da Kürt Silahlı Grupları Harekete Geçirebilir mi?
20:22 Kocaelispor sürpriz şekilde kupaya veda etti 
10:45 ABD’de CNN’in bağımsız araştırma şirketi SSRS’nin anketine göre, kamuoyunun yüzde 54’ü, İran’a yönelik saldırıların ülkesi için daha büyük tehdit oluşturacağını düşünüyor.
10:29 Madrid’de ‘Belirsizliği Yönetmek, Dönüşümü Yönlendirmek: Dönüm Noktasında NATO’ paneli düzenlendi
10:16 İran Büyükelçisi Dışişleri’ne çağrıldı
10:04 Bakan Fidan, ABD’li mevkidaşı Rubio ile görüştü
23:59 “Başkasının Derdiyle Dertlenmeyen, Kendine Dert Arasın”
22:45 Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonunun Nihai Raporu
21:54 ABD, İsrail ve İran: Kapasiteler, Kabiliyetler ve Hal Tarzları
21:39 İran Müdahalesi Avrupa’yı ve Transatlantik İlişkileri Nasıl Dönüştürüyor?
19:16 Jakobenlerin Laiklikle İmtihanı
17:57 MSB: Türk hava sahasına yönelen balistik mühimmat imha edildi
11:15 Ateş çemberinde akıl arayışı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Manchester United – Liverpool maçının başlama saati taraftar eylemi nedeniyle ertelendi

Manchester United – Liverpool maçının başlama saati taraftar eylemi nedeniyle ertelendi
3 Mayıs 2021
806
A+
A-

UHA HABER / Manchester United’ın dün Liverpool ile yapacağı maçın başlama düdüğü, 200 kadar taraftarın Old Trafford Stadı’nda takımın sahipleri Glazer ailesini protesto etmek için girmesi nedeniyle ertelendi.

Maçın Türkiye Saatiyle 18:30’da başlaması gerekerirken, güvenlik gerekçesiyle ertelenmesi kararı alındı.

Protesto için yeşil sahaya giren United taraftarları çıkartıldı, ancak bazıları sonra sahaya geri döndü.

United oyuncularının maç öncesi kamp yaptığı otelin önünde de protestolar düzenlendi.

Premier Lig’den yapılan açıklamada maç saatinin daha sonra bildirileceği kaydedildi.

Tüm taraftarların staddan çıkartıldığına inanılırken, stadın tamamen kontrolden geçirileceği vurgulandı.

BBC Muhabiri John Murray, diğer 50 kadar gazeteciyle birlikte otoparkta beklediklerini belirtti ve “Stadyum kontrol edilirken biz burada bekletiliyoruz. Soyunma odalarından birinde bir sonraki adımın ne olacağı konusunda görüşme yapılıyor” dedi.

Protestolar, Manchester United’ın diğer beş Premier Lig kulübüyle birlikte geçen ay Avrupa Süper Ligi’ne katılma kararını takip ediyor. Tüm kulüpler geçen ay projeden çekildiklerini duyurdu.

Amerikalı Glazer ailesinin kulübü 2005’te satın almasından bu yana, ailenin takımın sahibi olmasına karşı protestolar yapılıyor.

Avrupa Süper Ligi projesinin çökmesinin ardından Kulübün Eş Başkanı Joel Gazer “koşusuz özür dilediklerini söylemiş, Ancak Manchester United Taraftarları Vakfı “kulübün sahiplerine hiç güven duyulmadığını” söylemişti.

***

Neden https://www.uhahaberajansi.com/?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün  https://www.uhahaberajansi.com/’a Abone Ol.

https://www.uhahaberajansi.com/; seninle güçlü, seninle özgür!

[UHA Haber Ajansı, 03 Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.